Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Офтопік (теревеньки) (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=59)
-   -   Вільне спілкування!!!(привітання, короткі розмови, побажання)) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=148)

Петрович 31.10.2013 21:48

kreshnot, доброго вечора!

Петрович 31.10.2013 21:53

Цитата:

Допис від duman (Допис 92974)
Вітання всім!
Петрович Ви трошки уточніть що б мало відключатись.

Я пультом вимикаю рес а монітор(телевізор)продовжує працювати.Доводитьтся вставати і вимикати.От я і задумав зробити так щоб вимикаючи рес, вимикався монітор.

svidrak 31.10.2013 22:11

sanela, Привіт, добре

D-Misha 31.10.2013 22:26

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 92981)
Я пультом вимикаю рес а монітор(телевізор)продовжує працювати.Доводитьтся вставати і вимикати.От я і задумав зробити так щоб вимикаючи рес, вимикався монітор.

Петрович, це ви добре придумали для зручності. Думаю, що єдиний варіант- придбати другу переноску, де в районі вилка-резетка підключити(обєднати коло),і при включенні-виключенні кнопки другої переноски на розрив лінії ....Так собі, сумбурне пояснення. У мене колись була така переноска,призабулося вже.

svidrak 31.10.2013 22:30

Петрович, Ну я не спец по процам зато знаю програмуваня і якщо хтось підкаже де знімати хоть якись лог сигнал на проці під час виключеня включеня тюнера то можна написати програму яка буде управляти релюшкою а релюшка теливізором)

Петрович 31.10.2013 22:31

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92989)
Петрович, це ви добре придумали для зручності. Думаю, що єдиний варіант- придбати другу переноску, де в районі вилка-резетка підключити(обєднати коло),і при включенні-виключенні кнопки другої переноски на розрив лінії ....Так собі, сумбурне пояснення. У мене колись була така переноска,призабулося вже.

Так просто я не додумався би!Дякую!Так і зроблю!

D-Misha 31.10.2013 22:39

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92990)
Петрович, Ну я не спец по процам зато знаю програмуваня і якщо хтось підкаже де знімати хоть якись лог сигнал на проці під час виключеня включеня тюнера то можна написати програму яка буде управляти релюшкою а релюшка теливізором)

Ігор, простіше і голова не болить, зробити як я порадив. В залежності довжини, кнопку другої переноски, можна виносити куди треба(до себе в ліжко, або ще куди).Можна вирубувати одночасно тюнер і телевізор, або пультом тюнер, а потім кнопкою все зараз..

Петрович 31.10.2013 22:41

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92990)

Дарую Вам ідею на тему бо я лише можу спаяти а тим часом скористаюсь порадою Михайла.Куплю довгу переноску,позділю навпіл і поставлю вимикач!
P.S Але таймер реса зранку не вмикне телевізора!

svidrak 31.10.2013 22:50

Петрович, подумаю коли буде час

Петрович 31.10.2013 22:55

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92995)
Петрович, подумаю коли буде час

Я хочу щоб таймер вимикав усе,коли засну а зранку-будив!Буду вдячний тому хто напише як це втілити в життя.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:53.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010