![]() |
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4723 |
У темі 1 долучень
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка чи правИльно я позначив на зображенні кут підйому на спутник антени ???? Мої координати
48°11.12"N 24°59.49"Е кути спутників.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
bilak0,Знаючи розташування супутника (кут підйому відносно горизонту і направленість ) можна опреділити чи не будуть заваджати прямій бачемості між антеною і супутниками якісь перешкоди.А вот саму антену ,будь то овсет чи центрофокус легше зорінтувати практично ніж видумувати якісь пристрої.Подивіться на сусідні антени і зробіть приблизно так само.
|
Цитата:
Yamal 201 (90.0°E) в ку діапазоні в фокусі Intelsat 15 at (85.2°E) ABS 1, (75.0°E) |
bilak0,
Скачай програму-Satellite Antenna Alignment.Вираховує все для офсетки під любі координати і супутники.Правда вона не *ДРУЖИТЬ* з антивірусниками... |
bilak0, Направляеш (85.2°E) на 90*лівіше відносно (4.8Е).Штанга овсета повинна дивитись приблизно (-7*)до землі.конвертор 45*проти годинникової стрілки.далі шукаєш сигнал.
Приблизно так.:D |
bilak0,
В Ортоні 4100с є супутниковий гід.Розрахуєте на будь який супутник. |
Цитата:
|
bilak0, Свої координати можна гугланути по назві населеного пункту, глянути на ГПС навігаторі чи у Гугл мапс.
|
bilak0
Цитата:
|
У мене така проблема.AMIKO SHD-8900 при вкючені на табло тільки годиник.Кнопки на передній панелі нереагують.Тому неможу відновити.і переключити на енігму чи спарк.Дя кую за будь яку інфо.
|
Допоможіть розібратися. Тюнер х80 не реагує на пульт, пробував кілька пультів, що може бути?
|
1.Переконайтеся, що Ви направляєте пульт ДУ, прямо
на тюнер. 2.Переконайтеся, що між пультом ДУ і передньою панеллю тюнера, немає преград. 3.Вимкніть тюнер з мережі 220В і увімкніть його не раніше, ніж через 1 хвилину.4.Переконайтеся в правильності встановлення батарейок в пульті ДУ 5.замініть батарейки в пульті ДУ. |
Всі умови виконані а пульт від тюнера на відстані 5 см пробував і результату нема
|
vovchik 5, пульт робочий,перевіряв?(можно подивитися через камеру телефона).Треба писати, після чого перестав працювати пулт.
|
Принесли тюнер на прошивку підключив до телевізора подивитись що там робиться,а там перекючити неможливо пробував 5 пультів результату нема. Прошив свіжим дампом для х80 результату нема
|
vovchik 5, перевір рідний пульт(була катавасія з пультами,що не працювали після прошивки)
Цитата:
|
Розібрав а далі?
|
Цитата:
http://fotohosting.info/images/2013/01/28/5dp0e.png |
sat-prof,
Доброго дня. Шукаю надійних людей, які б надавали стабільний сигнал та, у разі необхідності, технічну підтримку. Антена налаштована на такі супутники: Amos 4.0 W Sirius 4.8 E Eurobird 9.0 E Hotbird 13.0 E Одну з головок потрібно буде перенаправити, оскільки канали Platforma HD/DV уже не транслюються. Проживаю у Львові. Відповіді на ICQ Key West. Дякую |
Key,
Цитата:
9Е можна посунути на 13Е, відповідно 13Е на 19Е. Можна доставити антену на 36Е і підключити "цьоцю Шуру"... |
В мене таке питання,я відкрив Порт,для торрента в роутері,чим це може для мене обернутися ,якщо людина буде знати мій ІР ,ІР компа і сам порт?
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Доставляти ще одну антену планів не маю. Більше підходить варіант посунути 9Е на 13Е, а 13Е на 19Е. Можна, в принципі, доставити ще п'яту головку, якщо це можливо. Деталі при зустрічі. |
Key, Які пакети Ви дивились з допомогою "цьоці Шури", які хочете дивитися ???
Як на мене ставте антену на 36Е і дивіться +++ та 3К |
Цитата:
Окрім поляків мене цікавлять англомовні та німецькомовні канали, а це, наскільки я знаю, 19Е. |
Цитата:
Цитата:
|
Я казав, що ще одну антену ставити не буду. Велика миска в мене не поміститься, нажаль. Стосовно всього решта - це предмет для обговорення. Пропоную зустрітися і поговорити.
|
Цитата:
Дорогі форумчани,хто знає чи існує завантажувач ,для ALI 3606?(GI HD Mini) Якщо в когось є виложіть будь ласка !!!! |
Zhora15,По ідеї має підійти від Ортонів Х4/Х7 (403/405)....
|
slavon,
Нажаль в 405му розширення bin,а на Міні abs,а 403 ,там для Ali3602....Так що питання,актуальне,хоча спитаю ще в клубі,але якщо вони його ще не виложили,значить його в принципі нема http://smiles.kolobok.us/big_standart/cray.gif |
Zhora15, бери,не шкода
|
Zhora15, У сортах "гі*на" не розбираюсь....
|
Цитата:
Не таке то вже й гі*но, правда ненадійний кажуть. Але баті і таке піде))))) На його ЛСД Кінескоп))))) |
[QUOTE=Zhora15;80272]Відправив дані мого майстра в Лічку ...... Я би сам вам тьоту шуру прикрутив,але на жаль(короче є причина)
В лічку це куди? :) На ICQ нових повідомлень немає. Мені все одно, хто буде прикручувати, головне, щоб працювало. Надіюся, що майстер, який буде перенаправляти головки також петрає у всьому іншому. А то бувають варіанти. Приходять, як Ви кажете "майстри" і починають консультуватися по телефону, бо самі нічого зробити не можуть. |
Цитата:
Цитата:
|
Як краще підключити 1 супутник через свіч, чи через каскад?
|
bilak0,Через Твін або Квадро або Окто конвертор, в залежності від кількості ресіверів що планується підключити...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010