![]() |
Цитата:
один ресівер ! |
Цитата:
|
Доброго вечора всім форумчанам!В мене таке питання: маю монітор із vga та dvi входами, чи можна прямо до монітора підключити тв тюнер із hdmi виходом?
|
Можно єслі осторожно :o На даний момент існує багато різних адаптерів HDMI/DVI, зайдіть в любиий компютерний салон , Відео буде і то напевно 576і бо 720i та 1080і простий монітор не потягне ,але звук bayan х*р його знає все залежить від вашого заліза ,якщо монітор без динаміків хоча з hdmi то купуй підсилювач точно :rolleyes:
|
Цитата:
|
100% Но відео білше 576і через DVI монітор не потяне !!!
Xоча напиши модель монітора ? З чим чорт не шуте:o |
Цитата:
|
По ідеї HD мав би потягнти :rolleyes:
Размер дисплея 21.5 " Тип матрицы TN+film Отношение сторон 16:9 Максимальное разрешение дисплея 1920 x 1080 Время реакции матрицы 5 мс Встроенный тюнер Нет Яркость дисплея 300 кд/м² Контрастность дисплея 30000:1 Угол обзора горизонтальный 176 ° Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/ru/produc...418/index.html |
Цитата:
буду сподіватись, що все получиться... |
europa, Якщо звук кинеш окремо то все повинно получитися greeting
|
Цитата:
Цитата:
P.S. Поки писав повідомлення, тему обговорили... Значить треба щоб ресивер видавав 1080p або використовувати 720p, ну то буде не FullHD. |
Sat-eXplorer, Я просто незнав марки монітора у мене старий Acer хоча з DVI та VGA та + на борту динміки 5 років тому був крутий монітор через адаптер більше 576і не працює Звичайно технологія не стоїть на місті , але перестрахуватись потрібнно
|
Digital Box 4100c горить тільки червона лампочка ,що може бути?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Скоріше за все електроліти в БЖ.
|
Тоді два варіанти,перший вже підказали,а другий-злетів boot.
|
Якщо супутник пустили в космос ,то через який час буде його мовлення в тестовому режимі?
|
добрий вечір,що з 5 каналом,чому не показує?
|
Читай новини:Amos2-4.0°W; Sirius4-5.0°E; HotBird-13.0°E;
|
Цитата:
|
Друзі, допоможіть з порадою!
В мене на Globo 7010A багато каналів не показувало. То я перепрошив, і без толку... З товаришем на дворі настроїли краще антену, але всеодно нема сигнала. Він порадив, дісік поміняти, бо той вже старий, ржавий. Поміняв, і всеодно не показують, особливо не вистачає інтера... Що порадите зробити, в чому проблема? На пряму ловили голови на дворі з іншого тюнера, то все було в порядку. В чому проблема може бути? |
Вєталь, По перше,які супутники є на антені?На іншому ресивері на пряму всі головки працюють,я зрозумів,а на вашому ні?Якщо на іншому ресивері ваша антена показує ВСІ канали,то залийте на ваш рес список каналів новий,виставте свої порти дісека і буде працювати ваш ресивер.На сайті є все і список каналів і ключі.
|
В мене A+S+H. Тільки що перепрошив, виставив всі дісіки, Інтер плюс почав показувати, а інтер і ще декулька укр. не показує :eek:.
Може бути десь від кабеля або зєднювача помилка, чи від чого таке трапляється? Дійсно вже запутався:confused: |
Вєталь, на товаришевому реивері інтер був?свій ресивер напряму під*єднював?
Схоже на те ,що 7010а втратив чутливість. |
В мене 4100С і 7010A, голови розчитані на 4 виходи, в друга показував. А тут ні на тому ні на тому не показує. Ми ловили з ним на дворі на пряму через один шнурок без дісіка... Що робити друже?
|
Вєталь,А що робити ??? Відкривати тюнер і дивитися..., починати з БЖ - перевірка напруг і тд.тп. ....
|
Славон, тільки без образ, але відповідь дійсно підходить до рубрики "Питання чайників (новачків)";). Дякую за таку докладну допомогу! Вже якось сам тоді шукатиму :)...
|
Цитата:
|
Вєталь,Так потрібно нормально описати проблему !!! Бо з Ваших дописів, я наприклад не доганяю, це у Вас проблема з ресіверами чи з дешевими квадро-конверторами ???
|
Цитата:
|
НАРОДЕ!!! Форум для того щоб давати адекватну відповідь. Не знаїш що писати, то не хами!!! :DСвій коментрарій краще залиши при собі, він нікому не допоможе! Якщо не знаєш, що писати крім дурні, то криши краще в своїй мисці салат :o
Значиться так !!! Ще один допис в такаму стилі і баню на 1 міс я Вам гарантую !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Цитата:
Вєталь,будеш грубити на форумі,відправишся у "баню" |
Вєталь, А тепер без образ та паніки конкретно опишіть Ваше обладнання - тип марку конверторів, дісків , кабеля. На якому ресівері вона все робило з парамнтрами ТР ....
|
Вєталь : Проблема включення квадроголовок через дісек-комутатор на 4100с і Кюсатах є.З комутаторами PAUXIS найчастіше виникають такі проблеми ,рідше з EUROSKY і INVERTO.Зустрічав поради по зміні підєднань портів..Я ставив EUROSKY в таких випадках .
|
Цитата:
Вєталь,Ось тобі хороша людина написала питання,таке як і я тобі написав,але відповіді конкретної нема. Ще раз подивись які голови стоять(марка,ск.виходів) дісик який?І напиши все ,розумієш,все. Хлопці,шановні,не гарячкуйте і ті і другі,людина в паніці і треба допомоги. |
Цитата:
А також беремо до уваги,що транспондер на якому транслюється канал інтер відносно інших трнспондерів на данний час є найслабший по сигналу. З вище сказаного роби висновки.Перше за все має бути добре виставлена антена і головка.Тюнер перевір на іншій антені. |
Привіт! Така ситуація - маю антену на 4 голови - Амос, Хотбірд і 2 Астри. Завтра хочу поставити ще одну антену на 75Е. Дісєк в мене на 4 порти. Маю ще один дісєк - такий же. Питання - чи можна обєднати два цих дісєка, чи вихід тільки один - купити шести або восьми портовий дісєк?
|
Цитата:
|
Потрібно тільки 75Е. Може є якісь схеми підключення двох 4 портових дісєків?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010