![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
тюнер globo4100
|
Ну тоді або
Цитата:
Цитата:
|
Або нічого не купувати, а відключити 19Е. Але там Євроспорт і футболи. Отака собі проблемка.
|
Цитата:
Можно і так Цитата:
http://monitor.net.ru/forum/files/111_139.jpg |
О, накінець прийшли хороші люди! А то такі поради, як "А краще викинути ваш хлам,а в тарілці салат кришити!!!" - це взагалі найбільше хамство, яке я бачив на форумі.
Так, ДУМАН, Ви як в воду дивились! В мене дісек і квадроголова від PAUXIS. Завтра буду пробувати міняти порти. Бо спочатку по звичці перепрошивав, і думав, що сніг зі стріхи порушив напрямок... то шукав з початку все! І нічого не допомагало. Дякую Думан!!! Повага таким людям! |
Вєталь,
А хто перший натякнув,що тут одні чайники? Ось і отримали відповідь. Цитата:
|
Дякую Жора! Прошу вибачення за непорозуміння!
|
Zhora15,
Цитата:
|
Прошу помощи. Рес глобо 6000.
После обновления загрузчика на екране высветилось u , перезапустил рес и табло не засвечивается , БП в норме , я так понимаю нужен джитадж? Прошу допомоги. Рес глобо 6000. Після оновлення завантажувача на екрані висвітилося u , перезапустив рес й табло не засвічується , БЖ в нормі , я так розумію потрібен джитадж? Мова форуму Українська |
Цитата:
|
Цитата:
Я ще ніколи не робив JTAG , хоча трохи з паяльником дружу, і вже давно придбав мікросхему 74нс244, та послідовність роботи з глобо 4000-6000 по JTAG ще не знайшов, чим краще ,яка прога та пошагову інструкцію. |
teca-v, про Jtag тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=167
|
Допоможіть ! не можу прошити ТЮнер Opembox F-300FTA ! перепробував багато софтів не ідуть не один, може є якийсь мастер софт ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Якщо після удару грози тюнера не врубається , можна їх поремонтувати чи ні?
Тюнера Dbox-2 |
Эмин, Це залежить від кваліфікації майстра і гаманця клієнта :D
|
svovka, Це так !!! Я особисто думаю Dbox-2 не варта ремонтувати...
|
де взяти дамп для yu-ma-tu
|
vovchik 5, Який yu-ma-tu мається на увазі ??? Системну інфу ресіверу виложіть...
|
yu-ma-tu s/w 1.3.44 emu h/d 1.0.00 loader version 1.1.1 latest update jan 23 2007
|
vovchik 5, краще подивитися по процу,маленький -3329с,великий -3329В.Можно по флеші,велика стоїть - 3329В;маленнька 8pin- 3329с
3329В-глобо 7010а 3329с-глобо 4100с |
3329с-глобо 4100с не може бути - там загрузчик якісь "левій"
Цитата:
|
vovchik 5, kreshnot, slavon,
Гугел каже що то клон Globo 7010A http://smiles.kolobok.us/big_standart/unknown.gif |
Zhora15, читати я вмію.Але завжди дивлюся у нутрощі тюнера,недовіряю написаним версіям
|
kreshnot,
Ну не кожен ,з паяльником на ти,я наприклад навіть не знаю як проц виглядає,ну і т.д,що хотів у тебе спитати,я так замітив ти по електроніці тут самий толковий,в мене така проблема,на остатньому ПО ,на мому тюнері почав глючити карт рідер,мушу перегружати тюнер,а питання таке чи можливо відремонтувати картрідер,і в яку ціну то мені влитить,бо я не думаю що діло в ПО.... |
Zhora15, поперше-недумаю що самий,просто прикидуюсь.Подруге-все залежить від того,що почало глючити,може і кардрідер не причому.Треба щоб подивився той хто буде ремонтувати,він і ціну скаже,або підкаже.
|
Zhora15, dresmilleА чому Ти думаєш що це карт-рідер ??? Може ц глючить ЕМУ ??? Попробуй інший ЕМУ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Якось я чіпляв сам собі тарілку в селі. А по курсу - дерево, вірніше група дерев різного калібру. То одного супутника немає, то другого, то вправо, то вліво, то за хату. Нарешті видерся на сарай. Забили в землю трубу там і зловили всі 3 супутника.
І ще запитання. Сам собі вчепив 0,9 м на ABS-1 75 гр. В дощ, сніг, туман - сильні перешкоди. Треба більшу тарілку? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Izotop,Для чого? гроші викинути і проблему з установкою зробити?Testter живе у Львові і я неподалік і все чудово іде на 0.9м тим більше одна головка в фокусі.Для тих пару халявських каналів....? Просто потрібно все грамотно зробити.
|
Добре, дякую за поради. Спочатку спробую взяти новий конвертор. Бо теперішній я зняв з "Дракона", а туди вчепив подвійні.
З іншого боку підібрати конвертер теж непросто. Можна купити один, другий, потім третій (різні), а толку може не бути, або результат буде зовсім незначним. |
Став 75 грд на частоті 12518 V 22000 гарний має сигнал ця частота! Притом на великій антені буде бити 90 відсотків! Умене в карпатах бє 90 відсотків якість антена в мене 90 стка і супер. Ати якщо живеш в рівнинах мають іти 3 супутники 75 80 90 градуси пробуй.:cool::cool::cool:
|
Так, звичайно. Здається, треба кронштейн поміняти. 60 см замінити на 40 см. А то я до конвертора з балкону рукою не дістаю. Все заново виставити. Але це теж не так просто. Батько почне кричати: "Що ти там знов на балконі крутиш?"
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010