![]() |
|
|
- Твоя дружина сексапільна?
- Ну як тобі сказати. Щодо сексу то не дуже, от пиляє дай боже! |
Приходить бабця в банк, тягне величезний мішок.
Банкір запитує: - Що це? - Гроші. - Багато? - 15000000$! - Це ж чим ти таким займаєшся, звідки такі гроші? - А я парі укладаю і виграю. Сперечаємося на 25 тисяч, що в тебе яйця квадратні? Банкір (впевнено): - Сперечаємося! - Тоді я завтра вранці з адвокатом прийду, щоб все по чесному було, перевіряти будемо. Вранці баба з адвокатом приходять, банкір задоволений стоїть, чекає. Бабка: - Знімай штани, буду перевіряти. Той знімає, бабка перевіряє ... Тут адвокат розбігається і в стіну головою. Банкір (злякано): - Братан, що з тобою? Адвокат: - Я вчора з цією відьмою посперечався на 100 тисяч, що вона сьогодні банкіра за яйця полапає! |
- Ось такого вірусу в мене ще не було!
- сказав зять, побачивши за комп'ютером тещу... |
Перша шлюбна ніч.
Чоловік пестить дружину по животу і каже: - Це - моє поле, тут я посаджу картоплю, - і заснув. На другу ніч пестить по спині і каже: - Тут я посаджу капусту, - і заснув. На третю ніч дружина йому каже: - Слухай, фермер, якщо сьогодні вночі морквину не посадиш, то я поле в оренду здам! |
- Не подобається мені, коли дівчата налисо стрижуться.
- Ну чому ж, це дуже стильно! - А у мене перша думка про воші... |
У бар зайшов негр з папугою
на плечі . Побачивши папугу, бармен запитав: - Де ти дістав такого? - В Африці, їх там мільйони - відповів папуга. |
Біляву запитали, в кого вона одягається.
- Що за дивне питання? В кого прокинуся, у того й одягаюся! |
Я зрозумів: в мультфільмі "Боцман і папуга",
папуга не кликав свого господаря Ро-ма - він тупо просив випити. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010