![]() |
Цитата:
|
Отож ія хотів це запитати! Берете і ставити! Прикольні канали!
|
Testter, Якщо взяти більшу антену 1 або 1,2 метра то можна мультик зклепати 75Е у фокусі + 85Е на мультику і якщо мати ХД рес то можна "цьоцю Шуру" попросити два пакети відкрити - Радугу і Континет. Хоча якщо дозволяє місце то вже краще ставити антену на 36Е + "шуру" на +++ і 3К в навантаження...
|
Цитата:
|
Петрович,Якщо є перешкоди,наприклад висотний будинок то сигналу не буде взагалі і більше зеркало йому поможе як "мертвому припарки". Сигнал в нього є ,можливо антена не точно виставлена або голова не та чи не повернута проти годинникової (якщо дивитися зі сторони зеркала) приблизно на 25-35 градусів від горизанталі, вище вже писалося
Цитата:
|
Так, повертати і точно підстроювати конвертер не можу, бо рукою не дістаю. Плюс балкон засклений. Стара дерев'яна рама зі штапіками, вікна не відкриваються. Треба зачекати, поки трохи потеплішає.
Дякую за поради! |
Цитата:
Цитата:
|
Пане SVOVKA мова велась про слабкий сигнал а не про його відсутність.Перешкоди це не лише дерево чи будинок.Погоджуюсь що першим треба зробити це перевірити налаштування антени.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
З повагою Svovka |
Цитата:
|
Хлопці добрий вечір може хто підскаже як виставити дісеки в Eurosat8004 super дуже дякую
|
Якщо я не помиляюсь,то дісеки ставляться біля головок антени,а порти дісека в меню налаштувань антени.
|
Привіт!Треба прошити ортон 7310v.
Дайте програмузагрузчик і дамп. |
Vasyapriz,
кинув ссилку в лічку |
Цитата:
шукай тутhttp://www.globo7310.narod.ru/page2.html |
Хочу придбати цифровий фотоапарат вартістю 1000...1500гр.:confused:
Може хто порадить яку модель з свого досвіду експлуатації цієї техніки.:( |
добрий вечір шановні умільці .я пишу перший раз так що дуже не сваріться .в мене ресівер metronic fta_box premier 441332,процесор ALI М3329С F1 флеш S6416AJTA-75-E одним словом вмер я тут трохи почитав що можна його реанімувати за допомогою JTAG чи могли би Ви підказати що і як робити і до якого сімейства відноситься цей ресівер бо я щось не второпаю по процесору(ALI3329C) тагиби до глобіків а по назві(метронік) до аріоноподібних .ДЯКУЮ!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Друже sanela дякую за пораду.Я теж був зупинився на Canon PowerShot SX150 IS читаючи відгуки на нього і поради місцевих фотографів.Починав я з Смени 2 і 8 і їх фотографії ще збереглися в альбомах.Так думаю і буде в дальнішому при цьому апараті.Дякую і удачі в справах!
|
Добрий день хлопці скажіть будьласка вкого небудь є сигнал на Сіріусі на 12700-9630н у Львові тарілка 90 дякую
|
Всім привіт!Вмене таке питання чи можна з amos4w astra4.8e hotbird13e зловити сигнали частот сусідніх сопутників?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Вмене таке прохання підкажіть де можна знайти телепрограму Jurnal tv на українській чи російській мові,ато вмене EPG щось барахлить.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
і потім через перекладач гугл. |
Яка частота цього грецького пакета з 3Е?
|
Babangida,
Зайди на Lyngsat.com і сам подивися,але якщо в тебе показує Jurnal,то ти його наврат чи витянеш,тай тюнер DVB-S2 Маєш? |
|
Привіт! Дайте до лемберга ID на інтер+ щось качав ключі невідкриває інтер+ РТР планету на амосі і еру! Дякую наразі!:cool:
|
У темі 1 долучень
Цього вистачить.
|
Korpahec,
Ти пьяний,а він тобі ЩО ДАВ?????? І навчися користуватися Калькулятором і сайтом Lyngsat.com http://smiles.kolobok.us/big_standart/mad.gif |
Korpahec, Шановний , якщо ти слава Богу ситий аріоноподібними то не хами іншим хто тобі допоміг :( в тому файлі є все , що потрібно "сід"
Бо це буде твій останній допис на форумі !!! Я гарантую http://s018.radikal.ru/i504/1303/db/d7438af7f342.gif |
Вибачаюсь! Щось трішки перенервувався буває в житті!:cool:
|
Korpahec,я замітив , щось ти останнім часом багато нервуєшся !
Бережи здоров'я!!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010