![]() |
Цитата:
Цитата:
|
читав на форумах,що в них тюнер чутливіший ніж в GI і процесор 7405
|
Кожен своє хвалить, до чого привик. Що можу ВСІМ порадити. По такій приказці: "Краще МЕРСЕДЕСА - ТІЛЬКИ НОВИЙ МЕРСЕДЕС". Хоч перепробував їх десяткаи. А зупинився на KATHREIN-910, чому - бо краще процює як любий дрім. Одночас він може стати дрімом і наоборот проц шустріше. На даний час він у мене робить як на лінуксі ("лінекс" - це шлункові таблетки.) так і на спарку. От і вже АМИКО-8900. А тепер думайте що караще буває за МЕРСЕДЕСА.
З пов. VALERI:( * Скільки класів ви закінчили? :( Звернінь увагу на правопис та розділові знаки! Поважайте рідну мову! розділові знаки ставляться після букви без пробілу, пробіл після розділового знаку. |
З двух крокодилів який краще ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR ?
|
funt3, Ортон 403ХД кращий,для його є багато ПЗ,у мене він працює відмінно,і що головне даже звук в ААС працює(1+1 інтер на 5*Е.)
|
Читав що у Ортон 403ХД проблеми з шарою, а EUROSKY 4500 HD PVR (клон Openbox S9 HD , Skybox S9 HD PVR, Tiger E100 HD) думаю що з ПЗ проблем небуде
|
funt3, Особисто в мене проблем із шарою не має на Ортоні403,шару беру звідси у нашого з вами знайомого.Перемикає канали швидко,затиків не наблюдаю,користуюсь вже рік.
|
Хлопці, ніж брати ці два "крокодили" ORTON HD X403p чи EUROSKY 4500 HD PVR краще трохи доплатити і взяти Amiko Alen 8900 (GI S8120)...
|
slavon, Я так і зробив,але взяв GI S8120,це небо і земля від вище вказаних.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010