![]() |
Я не знаю як підключити тариф 1х?може хтось допоможе?
|
У нас один чоловік у нашому та сусідньому районах, де немає покриття, здійснює підключення до інтертелекому. Спілкувався з ним по телефону: модем 400 грн., антена 300, виїзд 50, установка антени 50. Пропонує тільки 2 тарифи (безліміти за 60 з чимось та за 99). Найблища вишка я думаю км за 40. Хочу сходити в СЦ та сам подивитись. Підкажіть, антени вони там продають, чи в окремому місці купувати і може порадьте модем за таких умов, а ще краще і антену, будьласка.
|
Цитата:
А антену можна зробити самому http://www.qrz.ru/schemes/contribute/antenns/gsm1.shtml |
У Хмільнику модем можна взяти за 250грн.,антенну-150,підключення-35.Деруть у вас безбожно.Вони модем від 10шт. беруть по 114грн,антенну беруть у народних умільців по 75грн.Приїзджають підключатись з Синяви,бо у них такі ціни як у Вас.
|
Модем для найшвидшого мобільного інтернету
Оператор «Інтертелеком» першим в Україні запускає в продаж сертифікований 3G модем з підтримкою Rev.B + Huawei EC306, який дозволить абонентам оцінити всі можливості найшвидшого мобільного інтернету на Україні на швидкості передачі даних до 14,7 Мбіт / с |
Я підключив колегу до інтертелекому,при вході в інет виписує швидкість-900кб а при сачуванні музичного файлу чи ін.швидкість в межах-40кб(тариф план-вільний доступ,відстань до обєкта-19км),хто скаже в чому причина?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цей Інтертелеком - це просто туфта. Ніколи і ніде немає стабільного нормального звязхку, при любому тарифі - а ціни просто БОМБЕЗНІ
|
Сьогодні підключив "супер безліміт". Зараз тестую. Звичайно не Воля 4мбіт, до якої я вже був звик і яку так легко дурити, щоб безкоштовно користуватись, але для заявлених 128кбіт в день видає їх 100%. І відносно стабільно. Аби ще й в ночі видавав 3 мбіт.
Хтось ще цим тарифом користується? Може що скажете про нього хорошого чи поганого? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010