![]() |
у мене таке враження, що він так і не перейшов до відладочного режиму..... на екрані "вісить" вісімка з крапкою і все ..... ( 8.)
|
jels, так і є...його не бачить!
|
У темі 1 долучень
jels
Так *розберись* з схемою джампера (приложив) всетаки на своїй платі і попробуй 3.3в подати від двох 1.5в батарейок впослід бажано нових. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
jels, де розріновка Jtag на мат.платі
|
kreshnot, так і є
|
Так, напруга з`явилась, але більш нічого не змінилось, досить не хоче підключатись до тюнеру.... ( буду вивчати схему, може я не той все ж резистор випаяв....хоча, на перший погляд - той.
|
Цитата:
|
jels,на жаль,мушу повідомити вам одну невтішну річ(про це не раз писалося на різних форумах і перевірено на власному досвіді),а саме:помилка може знаходитись в самій схемі JTAG,так як збірка на резисторах не є 100% надійною. Бачу що взялися за проблему з натхненням,тому раджу "склепати" пристрій на мікросхемі.
|
Цитата:
про яку мікросхему йдеться? |
jels, треба щоб розібрався як переводити в дебуг,а потім побачемо чи потрібна там мікруха
|
|
Цитата:
Надобраніч всім. |
jels краще спаяй схемку на мiкрусi вона робить краще i стабiльнiше
довжина проводiв повина бути меншою за 30 см |
Цитата:
вирішив купити інший ресивер |
Доброго дня всім. Тюнер Globo 4100c, на дисплеЇ тільки червоний світлячок, блок живлення хороший, провіряв з другого тюнера. Підключив JTAG, пробував всякі версіЇ, але на всіх версіях одне і теж, хто чим допоможе. Раніше прошивав цим самим Jtag на опорах все йшло нормально,а це проблема з тюнером, хто підскаже де копати? Викладую лог, дольше нічого не йде:
FileVersion = 1.0.6.12 ----------------------------------------------------------------------- Выбран режим работы с процессорами Ali M332x CPU ID = 0000 Ali M332x IMPCODE = C05288 Версия EJTAG 1 - 2.0 EJTAG функции : R4k ASID_8 NoDMA MIPS32 Включаем доступ к записи памяти DMA ... Пропускаем Перевод процессора в Debug ... >Отладочный режим ОК!< ... Готово Инициализируем модуль PrAcc ... Готово Останавливаем Watchdog ... Пропускаем Инициализируем доступ к Flash (ALi) ... Готово Версия процессора Ali = 3327 Конфигурируем SDRAM (ALi) ... Пропускаем -------- Определяем флешь -------- Режим работы флешь = SPI 8 bit Flash Base адресс = 0xBFC00000 Первые 16 байт флеши : 76FF F7FF F7FF FFFF F7FF FFFF B3FE F5FF Режим работы с SPI-флешь DevID = 0011; VendorID = 0089 SPI флешь определена : Размер флешь = 2097152 Готово Стираем полностью флешь ..... Ошибка стирания флеши |
Vallenssens, заміни флеш
|
Цитата:
|
Цитата:
Думав майстер з кваліфікацією,бо пише як малює Цитата:
|
Цитата:
|
Yaro, все може бути,у мене на резисторах ще не підводив
|
Цитата:
|
Мене також, на резисторах не підводив.(за 7 років)
Автору раджу замінити флеш. |
скажіть, а що робити з віткою на 3,3 вольти??
R5 = 39 чи 33 ? (на деяких схемах 33) |
asd12321,39 чи 33 Ом великого практичного значення це не має ...
|
І куди його підводити?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Така проблема.Маю чисті флешки 25Q168VSIG Winbond .Купляв для ремонту ресиверів 4100с.Пробував шити EJTAG
впаявши флеш в ресивер,-не шиється!Видає помилку при роспізнаванні. Можливо я щось не то купив,чи флеш хоче прогер? |
svovka, треба підбирати базовий адрес
|
Пробував підбирати вже порізному,перечитав пів інета.Флеш та?
|
якщо 25Q16В то така а от 25Q168V то не така.На хорошому прогері можно подивитися на скільки вона метрів
25Q168VSIG-даташита не знайшов висновок з таблиці http://file-up.net/big_bad12172acfbc...0202140135.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Yaro, програмами користувався усіма житагами для 4100с.Шкода що я немаю прогера. |
Зовнішній прогер може і допоможе прошити мікруху, а толку з того, якщо прошива реса її не розпізнає, бо в ній та флешка не прописана, а значить - не розуміється? Вчора таке в мене було при ремонті модем-рутера H108L.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010