![]() |
ІСЕ2В0365 -ацей де стоїть?або аналог,або даташит.
|
Не зрозумів питання бо вказав конкретно:на платі ЕМ-ВР409 V1.2 транс JBF EE25.Даташитів повно а аналогів нема крім немаркованих в цих платах.Найчастіше такі бп в 4100с NEW.
Таке вдавалось забирати підгрузкою по 5 чи 3.3в в інших бп а тут не йде. |
duman, швидше за все це пов'язано з чатотою шимів.
|
Проблема з Globo 5000 Plus. Включається тюнер після кількох включень. Тобто коли довго тюнер виключений, наприклад цілу ніч, то зранку табло на тюнері не засвічується і на екрані теліка тоже нічого. Потрібно з десяток разів клацнути тумблером "Сеть", щоб він включився. Якщо включиться, то тюнер працює бездоганно. Пробував підставляв інший БЖ, передню панель, міняв кварц, відновлював Jtag, але нічого не дало. Пробую запускати примусово, тобто коротну 124 вивід проца на корпус, часом запуститься, а може і не запуститися. Можливо хтось стикався з таким дефектом?
|
Цитата:
|
Пробував прогрівати феном і напруги переміряв. Все Ок. А запуска стабільного немає.
|
Цитата:
|
Транзистори QS1 i QS2 перевіряв, коли коротнути базу QS2 на корпус то часом теж спрацьовує RESET, але з того всього видно, що при включені тюнера вони не грають ніякої ролі, вони служать для гнізда JTAG і то при умові, що там задіяний вивід RESET.
Одне тяжко зрозуміти, що являється первинним для RESET, чи він поступає з радіоканала? |
Цитата:
Може бути що і проц накрився,спробуй його прожарити. |
Проблема вирішена!
Замінив флешку M29W160ТE-70PFTN на M29W160ET70N6E. Включається і працює Ок. Транзистори QS1 i QS2 випаяв, без них тюнер теж запускається стабільно. |
Доброго дня, шановні форумчани !
Підкажіть будь ласка: ресівер Orton 4050c, ПЗ перепрошито, нічого не змінилося - при зміні значення DISEqC в меню -> інсталляція усім раніше налагодженим ТП теж присвоюється останне значення дисека. Тобто, попередньо настроєні канали "злітають", працюють лише останні. Може хтось вже стикався з таким, буду дуже вдячний за допомогу. |
Цитата:
|
Цитата:
Таке було до перепрошивки, після неї нічого не змінилося. Можливо глючить пам'ять ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Все зрозумів. Щіро дякую !
|
Мої щирі вітання!
Маю таку проблему... Ресивер Глобо 6010. БЖ відновив, всі напруги вкладаються в норму. При підключенні материнки, напруга на шині 3,3В просідає до 1В. Схему цієї моделі, на жаль, не знайшов. Спочатку думав, що вийшов з ладу стабілізатор на 1,8В, але такого на платі не знайшов... Порадьде, що можливо. Дякую. |
Цитата:
Можливі варіанти... |
Luk-69,
Проміряй опір по постійному струму (мультиметром) шини 3,3в материнки відносно корпуса при відключеному БЖ.Якщо менше 10 ом то так буде садитись 3,3в. БЖ провір без материнки нагрузивши 3,3 в опором від 3 до 5 ом ,має тримати 3.3в. |
БЖ справний. Я подавав на материнський роз"єм, на шину 3,3В напругу з лабораторного блока живлення. Давав з 1А. Майже коротке замкнення. Нічого не грілося... Хоча я не доводив до такої крайності....
|
Отакої... 5 Ом саджає до 1В...
|
ESR-metr рулить!
По шині 3,3В міняв конденсатор з магазину. Переміряв і ті що лишилися - гівно! Ось так. Дякую за увагу! |
Допоможіть розібратися з китайцем 55 х плюс (клон глобіка). Пульт витворяє незрозуміле. Нажимаю одну кнопку, а виконується зовсім інша, або ж взагалі виключається. Особливо це часто відбувається в режимі зміни настройок. Змінював ПЗ декілька раз. На другому ресі пульт працює нормально. Кнопками на морді реса переключається також нормально. Підскажіть де копати.
|
Calina, у мене було щось схоже, рес реагував на пульт від тв, виключався і т.п.
змінив прошивку і все нормально ( нормально працює тільки на польській на всіх інших реагує на пульт від тв, Cosmosat 7100). |
Цитата:
|
Calina,
Почати при описаних провірках треба напевно з провірки 5в (пульсації) якою живиться фотоприймач і заміни фотоприймача на передній панелі тюнера. |
Цитата:
Якщо вище від версії 1.2.85 - то таке і буде "витворяти", а з пультом від Ортон 4100С буде нормально працювати. |
Дякую за допомогу. Замінив прошивку на 1.2.44, поміняв фотоприймач, конденсатори по 5 В але змін ніяких. Уже після свят буду продовжувати. З Святом Вас!
|
Calina,
А з іншим пультом теж так себе веде? |
duman/ Так же само. Уточняю: це відбувається не систематично. Наприклад, коли нажимаю кнопку "вправо", активне вікно може переміститись одного разу дійсно в право, а іншого разу переміститься вниз або виконається якась інша команда.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Calina, перевір тюнер з іншим ТВ.Буде все ОК -тоді треба ремонтувати ТВ,ні-тоді тюнер(згадав що таке траплялось).Якщо будеш перевіряти вдома, відключи колишній ТВ від мережі 220в.
|
kreshnot, Я щось не розумію.А яким чином телевізор може впливати на спиняття команд ресивером?:eek:
|
Цитата:
Хуже всіх вів себе 4100с |
Kreshnot/ Другий рес Хумакс, Ортон х80, скай гейт на цьому ТВ працюють в нормі. Ще було виявлено, при включенні каналу ОРТ, ТВ переходив в режим прийому з зовнішньої антени. ТВ і рес підключені повним скартом
|
Цитата:
|
Рідний софт STARTRACK 55X, з пультом все ОК!
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010