![]() |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Як приладнати на „драконі” четверту голову на 9* бажано фото.
Дякую! |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Дякую. Прийдеться перекручувати тазік, перший варіант мені більше до душі. Який діаметр дзеркала?
|
Який максимальний рівень сигналу у Львові чи області можна зловити на антену діаметром 0,85см - супутник Eutelsat 36гр., так як я як не крутив більше 65% (на 12073) не ловиться, і то пригає сигнал. На інших трансах нормальний сигнал. А коли погода кепська то транспондер 12073 деколи по нулях 0%.??? Головка в мене Inverto Twin НТВ-шна.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Навіть не знаю що Вам сказати з цього приводу ??? Я б на Вашому місці взяв більшу антену...
|
Порадьте провірений конвертер на 36 градус! Бажано з двома виходами і не inverto.
|
Вмене на 36 грд сигнал 100 процент! Головка на 1 вихід ловив на якомусь каналі який іде відкрито точно не помню назву.tvsat-prof
|
На твін не пробував може головка хандрить попробуйте на одинарній!:)
|
Korpahec, мене цікавила інфа про марку конвертера, а не який у Вас сигнал...
|
slavko1235,
Цитата:
|
slavon, за 7 міс. роботи гавкнув.
|
slavko1235,Співчуваю... Зараз багато підробок фірмових конверторів... Беріть TWIN Circular Inverto Black Pro IDLB-TWNR41
Покупку раджу робити у перевірених постачальників обладнання... |
slavon, в мене він і був...але купував на радіоринку.
|
Налаштування тарілки на трьохголового, питання від "чайників"...
Люди добрі помагайте. Ставлю тарілку, виставляю супутник сіріус,Інтер+,5 канал, Україна-рівень90, якість80(зображення нема), тет,2+2-взагалі неможливо зловити сигнал. Перевіряв по черзі головки, кабель, дісек(і напряму підключав),нічого не міняється.В чому може бути проблема. Підкажіть будьласка, буду дуже вдячний
|
Злапав астру?Рес робочий?
|
не той супутник "зловили",точніше відрегулюйте тарель під Астру :)
|
Дякую за підказки. Сьогодні не маю можливості перевірити. Завтра попробую, відпишусь.Перечитав правила, вибачайте, що трішки їх порушив. Сайт-сила, так тримати. Слава Україні!!!
|
nachtigall, Зеркало ,доведи вправо і донизу трансп. (Астра 4,8) 12073 Н 27500, на цьому не промахнешся.
|
Така історія. Виставив я сіріус 4,8.Показують майже всі закордоні канали на різних і багатьох частотах,на "українських" частотах сигнал 90/75 відсутнє зображення. Тюнер 55х extra новий (сказали прошитий). Може в ньому проблема?
|
nachtigall,
Цитата:
Цитата:
|
nachtigall, перевірте свою антену на іншому тюнері
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я розумію, що не той тюнер, але маємо те,що маємо, і можливості на іншій антені перевірити теж не маю(не вдома,і скоро не буду),хоча вдома налаштовував на такі ж дешеві evrosky без проблем. Якщо нічого не можна зробити, тоді вдома перевірю через 2 тиждні.Дякую всім за допомогу.
|
Так попробуй піймати Амос і Хотбірд а між ними і Сіріус повинен бути.
|
Цитата:
В тебе антена задерта вгору і ловиш вертикалку 12130,12284.читай уважніше і роби як підказують. Якщо рес показує все працює,і конвертер і дісег. Попались мені твіни -сигнал є а відео нема,ставлю інший твін та сама історія , на другий день замінив твіни і все ОК! |
Цитата:
|
Цитата:
А з технічної сторони ??? |
Цитата:
На рессиверах перевіряв,чи тільки не Satlink WS 6908? Наприклад в моїй практиці було коли на сіріусі на частоті 12073 (не показував Перший Національний,а сигнол показувало шалений)наблюдалася така картина, але причиною був ретранслятор розташований в пямій видимості на відстані 500 метрів,но щоб причиною були головки........ |
walik, Друже, вибач, але так виглядає що ти пишеш якусь маячню або замість Астри 4А (4,8Е) Ти випадково попав на інший борт, скажімо Астру 1 , 19Е...
Тому опиши більш докладно на яких конверторах і ресіверах таке спостерігалось... Які конвертори вирішили проблему... |
slavon, мені теж попадалися конвертори з яких йшов тільки звук,брак,що зробиш.
|
svovka,
slavon, Рес. який до цього часу служить Глобо 4000.твіни пауксіс на такі і міняв. Непрацюючі провіряв на діючій те саме. В несучі йде відео +звук .але факт є факт. |
kreshnot, walik, Хлопц і я вам вірю.. Ви мені фізику процесу поясніть будь ласка, як таке може бути, бо я слабо собі це уявляю... ? Бо конвертор лише приймає синал, підсилює його, понижує частоту до проміжної... Далі декодуванням сигналу займається ресівер... Він може не приймати якісь з 2 підіапазонів Ку діапазону, або якусь поляризацію (V or H), бували випадки коли конвертор не приймав верхній піддапазон однієї поляризації... Але якщо конвертор приймає сигнал і той сигнал бачить ресівер то він зобов'язаний його декодувати , чи я помиляюсь ???
|
Цитата:
|
Хлопці,якщо розложити сигнал то получиться десь так ,не вдаючись у подробиці:думаю бутерброд всі бачили,відео займає одне місце,звук інше,але йдуть на одній частоті яка займає весь цей бутерброд.Не вся частота проходе,зрізається.як раз де йде відео.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010