Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

SGN 16.08.2013 21:12

Борис, я давно звик працювати на мінародних форумах, тому і пропоную варіант, який влаштує всіх і не примусить робити кардинальних перебудов в роботі форуму.
Можливо, хтось з іноземців випадково натрапить на форум і відразу давати "от ворот поворот" дуже некрасиво.
Якщо тут обговорюється питання розвитку форуму, то треба зробити його гостинним для всіх, незважаючи на національність и громадянство.
Посилання на перекладач може стати першим кроком.

D-Misha 16.08.2013 21:47

Борис, ну до чого тут російськомовні люди, нерозумію Мої сестри проживають: одна в Луганській обл, а друга а Мордовії- розмовляють українською, а їхні діти і внуки- російською, а я неможу прилучити їх на цей форум, бо з першого разу пришибуть. В чому вони провинилися?Іноземний розділ вже був у нас і з того нічого не вийшло -тільки дозвіл на російську, не для розкрутки форума, а загального порозуміння, спокою і злагоди в суспільстві.. А як ні, то давайте розмовляти тут, тільки українською, думати по українськи, їсти тільки українське і ніяких відхилень..В цих краях ненависть-- не тільки до росіян і євреїв, але й одне до одного. Колись така політика, комусь вийде боком ...а відпокутувати, будемо всі.

svovka 16.08.2013 22:17

Цитата:

Допис від Nalot (Допис 88926)
Я пропоную обєднати всі зусилля щоб зробити наш з вами сай кращим сайтом по супутниковому ТБ.
1. Залишити лише актуальні теми, так як на сайті є "сміття" яке нікому не потрібне. Нинішні користувачі прагнуть читати по ділу, а не все підряд, все підряд можна найти і на інших сайтах.
2. Більше - не значить краще. Тобто слідкувати за тим щоб користувачі викладували лише цікаві та достовірні дані.
3. Пропоную зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів де їх мова буде рідною, це допоможе в розкрутці нашого сайту.
Р.S Для мене особисто хотілося щоб можна було ставити анімаційні аватари.

Абсолютно згідний по усіх трйох пунктах і тому скажу і я свою думку.Власно я на форумі все що стосується не сат не читаю і не відповідаю а "тупо" пропускаю,в першу чергу це є технічний форум І мене цікавить технічна інформація тому я тут і є.Тому я за те,щоб зробити конкретну чистку або розділити форум на сат і не сат,пустити на форум російську мову і я впевнений що і рейтинг збільшиться ,і Форум технічно стане сильніший.
Це моя думка.Але рішати адміністрації.

D-Misha 16.08.2013 22:55

Цитата:

Допис від svovka (Допис 88958)
мене цікавить технічна інформація

У кожного свої цілі і завдання, бути на форумі. От тільки шкода моїх песиків і котиків, яких після перетрубасії, зітруть.. А я так старався продовжити їм життя..в душах, памяті людей, які читають мої дописи.

robot 16.08.2013 23:00

Да ладно чого ви всі,форум нормальний й на укр.мові. Модери щирі українці це таке діло. Новини тільки не зручно виставляти,доводится перекладати перекладачем з російської мови

одним словом як я зрозумів з читання постів
хай стоїть укр мова так і все

D-Misha 19.08.2013 09:07

Прошу адміна і модераторів, видалити мою тему "Добрі наміри" що в теревеньках, як нікому непотрібна. Свої пости в цій темі я видалив.

Nalot 19.08.2013 10:14

Дружаре!тема на мою думку актуальна,адже добро робити людям дуже приємно,ще постривай!Модернізіровать завжди можна,але моя думка така,щастя людям приходить не завжди,як бог наділить так і буде.Ваша шановний цитата? Доброта-вище всіх якостей!*Привіт!

hacjka 20.08.2013 09:32

ukrprof викладу свою думку на рахунок Теми Добрі наміри
вважаю за потрібним залишити тему як е,а пости Міши повернути..
вирішувати адмінам

D-Misha 20.08.2013 11:15

Цитата:

Допис від hacjka (Допис 89156)
викладу свою думку на рахунок Теми Добрі наміри
вважаю за потрібним залишити тему як е,а пости Міши повернути..
вирішувати адмінам

Ніколи! Вам що, пояснити причину видалення цієї теми))) НІ!!! Тим більш, що свої дописи я видалив. Треба, допомагайте одне одному, тут є де писати....Зайдіть на Український SAT-TV, там гине людина,допоможіть, якщо тут є такі добрі... Я нині відсилаю 200гр.

Yaro 20.08.2013 11:33

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 89158)
Зайдіть на Український SAT-TV, там гине людина,допоможіть, якщо тут є такі добрі...

В одного з модераторів (Astronomy) стався інсульт. Хто не байдужий до біди ближнього - зайдіть на
Цитата:

сат-юкрейн.инфо
, будь-яка допомога буде доречною...

sat-prof 20.08.2013 11:57

тему відновив та всі дописи"!

slavon 20.08.2013 13:25

Yaro,Підтримую тезко...
Хто не байдужий, перерахуйте хто скільки може для лікування Олега Астрономі
Цитата:

Олега (Astronomy) сталася біда - Інсульт. Вже місяць як в лікарні, паралізувало ліву частину. Говорив з ним по телефону, почав частково відчувати руку. Хлопці, це дуже важке і серйозне неврологічне захворювання.
Це біда, і ніхто не застрахований від цього!!!

Не залишайтесь осторонь чужої біди, допоможемо Олегу подолати цю важку недугу.

№ картки: 6762 4683 1066 2329 - Сукач Павло Васильович

Dhsus 29.08.2013 14:26

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 87149)
Чи багато людей є в соц мережі Вконтакті?
Ставити блок групу "Ми вконтакті" з низу сайту?
Буде доомога вести групу?

Думаю що не потрібно мусорити про-форум таким сміттям...

Dhsus 29.08.2013 17:25

Цитата:

Допис від Nalot (Допис 88926)
3. Пропоную зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів де їх мова буде рідною

А навіщо? Вони ж теж мають свої сайти... І коли в них реєструєшся, вони кажуть спілкуватись їх мовою, бо багато не розуміють, тим самим вони бережуть свою мову, то чому вони не можуть говорити на нашій мові, коли їм це потрібно? Чому ми перекладаємо? Вони не можуть? Тим більше не думаю, що це відобразиться на відвідувачах форуму. Якщо не буде тут всякого мусору, буде чисто українскій форум, то стане більше і наших відвідувачів, які прийшли сюда за порадами і допомогою, а не одноденки....

П.С. Моя особиста думка...ukrprofflagua

Igor1031 07.09.2013 16:48

Я бачу, що тут крім kreshnot end slavon ныкого нема з модераторів одні понти !
Не стає savsav

Dhsus 07.09.2013 20:29

Igor1031, А що на форумі бардак? Чи модератори не справляються зі своїми обовязками?

Zhora15 09.09.2013 19:34

Треба модератора,який буде постійно підтримувати(плагіатити,так всі роблять) Ему плагіни,для лінуксових,який розбирається в конфігах і тд... Всього то ,Фортіси, Спарки і Міпси!!!(і щоб у нього був нормальний нет і саме основне бажання)

kreshnot 09.09.2013 22:03

Zhora15, а чому тобі не взятися за це,всеодно кожень день в інеті з утра до вечора

Zhora15 10.09.2013 08:18

kreshnot,
В мене файли через нестабільний нет не загружаються,я фотку вконтакті змушений був зменшити до 20кбайт,щоб загрузити,тай нема здоров"я,а переважно просто заглядую,а тут така відповідальність,так що вибачайте,але може колись пізніше....

Zhora15 10.09.2013 19:30

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 89962)
А що на форумі бардак? Чи модератори не справляються зі своїми обовязками?

На питання,реально відповідають двоє kreshnot,і slavon,це трохи маловато,тим більше що працюють вони як віасат "за спасибі" ... мені не хватає (з того що було) інформації про системи кодування яку підтримував savsav ... А так все в порядку.... Дякую всім колегам і не тільки за працю!!!

Dhsus 10.09.2013 19:44

А куди дівся savsav?

D-Misha 11.09.2013 19:20

Не всі питання, по тій чи іншій темі, можливо вирішити на форумі... Тай не кожен хоче виносити на загал,а інкогніто- тому вирішують свої проблеми в ПП і по телефону. Чи є можливість, створити тему консультацій по телефону на платній основі? До прикладу- дуже багато питань, різного роду, я вирішив по телефону з Svovka(Володя),який не рахуючись з часом, може давати кваліфіковані поради і допомогу, з технічних питань(ремонт і т. д.)...Я це до прикладу, але було б добре, мати таку людину на форумі... Питання оплати- похвилинно, чи як, буде обговорено...в подальшому.

sattel77 11.09.2013 19:31

D-Misha я так розумiю що форум для того i створений для "без оплатного спiлкування".А "мiзкiв", по телефону, не добавиш.

sat-prof 11.09.2013 19:43

Я давно хотів зробити платні поради по ремонту!
(телефон,icq,скайп,форум )

sattel77 11.09.2013 19:49

sat-prof, моя думка, що оплата повинна буди за роботу, а не за пораду.

sat-prof 11.09.2013 19:59

sattel77, порада допоможе в ремонті = гроші після того як запрацює!

D-Misha 11.09.2013 19:59

Цитата:

Допис від sattel77 (Допис 90134)
я так розумiю що форум для того i створений для "без оплатного спiлкування".А "мiзкiв", по телефону, не добавиш.

Ну, Саша, не зовсіім так....Я рахую, що таку кнопку на форумі треба мати ... А хто, куди, чим і як буде вирішувати свої проблеми, то справа кожного....

sattel77 11.09.2013 20:12

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 90138)
А хто, куди, чим і як буде вирішувати свої проблеми, то справа кожного

Розповiм Вам D-Misha випадок з моеi практики:на одному з форумiв людина почала писати, що iй потрiбний блок до тюнера, а той що в нього несправний(так сказали у майстернi, а вона знаходиться у великому мiстi-Днiпропетровськ) Народ, як звичайно, почав давати поради. Коли та людина звернулась до мене, то ми з ним домовились про зустрiч, але я його попросив той-рiдний-несправний блок взяти "на зустрiч".
Мiша, Ви знаете, коли я побачив той блок, то у мене "сльози на очах виступили"-там було ремонту на 1-1.5 години та й усе, а тюнер так розкурочили, що й не передати.
Я той блок, який в майстернi сказати викинути,вiдремонтував, поставив назад i вiддав тюнер людинi.
Я це написав для того щоб людина могла навчитись на форумi( спочатку "добре подумавши перед тим якщось робити,якщо це грамотна людина) Усi ми колись були дiтьми, i в рiзному вiцi уперше взяли в руки паяльник, мишку вiд компьютора,тощо.Цього не потрiбно нiколи забувати.

kreshnot 11.09.2013 22:00

Цитата:

зробити платні поради по ремонту!
(телефон,icq,скайп,форум )
З цього роя не вийде ....я.Поясняти не буду,хто понімає у ремонті той знає і так.

Платні можуть бути схеми,переробка схеми і т.д.,дамп на замовлення і т.д.

sattel77 12.09.2013 07:12

kreshnot, у нас говорять так; з цього роя не вийде ....я.

arki 18.09.2013 21:04

Пропоную модераторам не видаляти зсилки на сторонні ресурси, які публікують учасники форуму!
Цим самим ви зробите форум цікавішим і демократичнішим. Знаю одного шаровоза на форумі якого дозволено обговорювать інших шмаровозів та навіть викладати зсилки, з таких гадаю треба брати приклад...
Подумайте хлопці над цим!

Сергій, в правилах форума написано- пункт 9.Забороняються посилання на інші форуми супутникової тематики

Svjato 13.11.2013 23:29

Перепрошую, що втрутився в розмову, але скажу своє слово, як рідкий відвідувач.

Що мова форуму виключно українська - великий плюс! Подяка усім причетним до цього рішення. На форумах колись взагалі не був а тепер до одного причетний. Слід визнати, що форуми програють соціальним мережам. Але і не слід за мережами ганятися. років 10 назад мереж (ФІДО до уваги брати не будемо) взагалі не було. І що? Де були сучасні учасники ВК і фейсбуків? Ними в неті і не пахло. Такий виток історії - почитати. пописати, викласти свої дані всім зацікавленим - це теж мине. (і на цьому попаляться - за один день з фейсбуку вийшло було близько мільйона користувачів). Погана новина - вони не підуть на форуми. Контингент тематичних форумів залишиться тим самим - приходять почитати те, що їх цікавить. Пишуть ті, кому тут зручно. І деякі продовжать писати, бо це їх дім.

Тепер про важливе. Відвідувачі приходять за новинами і допомогою (прошивки, таке інше). Гадаєте все пишеться лиш англійською або російською? Ха!
Є такий планшет W28. Найкраща прошивка - венгерська. Хтось знає венгерську? Я ні. Навіть не буду намагатися освоїти. Але більшість качає саме її. Так і в тюнерах - все написано в кодах, мова англійська, назви англійською. Кінцевому користувачу по барабану якою мовою коди. Якщо на цьому сайті прошивка з'явиться на другий день після появи в неті - всі будуть ходити сюди. І російськомовні і білоруси і навіть німці. Бо будуть знати, що саме ТУТ воно з'являється дуже швидко. А це під силу лиш фанатам - стягувати всю інформацію до купи. Гарно себе сайт Гуртом зарекомендував. Працює. Творить. Як є купка ідеалістів - до них приєднаються інші.

Що до платних пропозицій. На темі - як оживити HD9600? Знаєте, скажу про себе. Не спец в тюнерах. Але в цілому орієнтуюся що і до чого. Впадло вбивати 2 дні на вияснення що і до чого. Готовий дати 10 грн тому, чиє рішення допоможе оживити тюнер. Готовий перебрати кілька варіантів. Чий допоможе - тому дам 10 гривень в руки і подякую, бо зекономить мій час. Я не готовий віддавати 100 гривень за ремонт, бо мені легше його викинути (морально) а 10 дам. то ж на таких послугах можна будувати бізнес. І так гадаю в більшості. КОжен хоче зекономити, тим більше, якщо в чомусь та й розбирається вже (адже сюди не зовсім далекі від техніки приходять. Згодні?) Та й приходять, щоб трішки більше взнати (час зберегти). Хто ніц не знає союди не прийде. Віднесе тому чи іншому майстру і заплатить повну суму.
Як оживе тюнер - наступні 10 гр будуть за те, яку прошивку залити, щоб працював стабільно а не по 2 дні після прошивки.
Ще є 5 гр за те, хто розповість, як розбирається пульт до тюнера Аляйн? Готовий зняти відео про це і викласти в Ютюб. Як вам такі акції?

Ще є гора інформації про китайські тюнери (безбрендові). Теж можна замовляти і пробувати про них людям розповісти. Це ж просто. Ясно, що за місяць доставки він може морально застаріти. Але там теж люди живуть і випускають цікаву техніку.

Можна ще ввести рубрику - швидкі рішення. Можна на цих рішеннях побудувати структуру сайту і тюнерів а попри це просувати обговорення.

Вибачайте за гору тексту. Подяка тому, хто дочитав до кінця. З тими готовий говорити детальніше і по окремій темі.

І трішки лозунгів.
Нехай живе український Інтернет!
Краще трішки якості чим багато неясності.

Svjato 13.11.2013 23:41

Цитата:

Допис від arki (Допис 90519)
Пропоную модераторам не видаляти зсилки на сторонні ресурси, які публікують учасники форуму!

Якщо це допоможе комусь швидше знайти щось (а це і так знайдуть на іншому ресурсі) - то воно лиш плюс форуму. Звичайно подвійний плюс тому, хто притягне це сюди, перекладе і залиє по новому.
І взагалі. Добре би було створити мережу україномовних форумів. Типу партнерської підтримки. Бо форуми різнотематичні і один одному і так не конкурент.
Якщо на якомусь ресурсі бракне місця під всі прошивки, то чи це вина користувача, що він піде шукати потрібну йому на інший ресурс?

Як кажуть - Мир і спокій Вам!
Якщо хтось з чимось або з кимось не згоден - спробуйте зробити краще.
Автору цього форуму окрема гратуляція!!!

sat-prof 05.04.2014 12:07

Що додати до сайту?
Зараз є для цього час і можливості!

Zhora15 05.04.2014 12:36

sat-prof,

Spoiler,і самі по вибору ,будете давами можливісь підключення HTML...

Іван86 06.04.2014 12:17

Думаю непогано було б зробити розділ по ремонту і взагалі схемотехніці, де обговорювались би не лише ресівери, а все інше електронне.
І ще, система подяк тут у нас якась не дуже, якщо можна так сказати. Відповідають в основному одні і ті самі люди, а нажимаєш на плюс тому хто допоміг, воно каже "додайте перше комусь іншому" (якось так), і тоді приходиться або шукати ще когось іншого, який ні при чому, і йому плюсувати на халяву, або нікому не плюсувати.

kreshnot 06.04.2014 15:21

Іван86, є розділ Інша техніка,заходь до нього і обговорюй що заманеться

sat-prof 06.04.2014 15:26

Блог,фотоальбом,міні чат,онлайн тв та радіо,реєстрація через соц мережі?

Igor1031 28.10.2014 13:09

Потрібно розвивати розділи "Спорт".

D-Misha 02.12.2014 22:03

Цитата:

Допис від Igor1031 (Допис 104721)
Потрібно розвивати розділи "Спорт".

А хто вам забороняє це робити?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:53.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010