![]() |
Вже програв 2-1
|
Ннарод на жаль мій прогноз не здійснився Шахтар програв Барса не виграла.Ну нічого завтра буде Ліга Європи думаю що Динамо і Металіст переможуть.Сьогодні продовження Ліги Чемпіонів.
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Українські клуби вперед!
|
Цитата:
|
Дивимось Динамо(Київ) з (STO) англія по 1+1 -10хв пока0-0
|
По якому ще крім 1+1 показують матч динамо?
|
Подивився перший тайм Динамо(Київ) з (STO) англія-радує тільки гра Шеви.
|
Диномо Київ 1:1 STO (Сток Сіті)
|
Цитата:
|
На щастя Динамо на91хв Юкойович зрівняв рахунок 1:1.
|
slavko1235, ну так, тай вони й так молодці забили останній Гоол на послідних хвилинах!!!
|
Orton, Хоч це і перша гра в групі, але треба задуматися, бо будуть матчі і на виїзді!!!! А тут та. повезло так повезло. хоч одне очко заробили...
|
slavko1235, Це точно!!!
|
А ще щитаються фаворитами групи, та куди там, інваліди групи, гра була жахлива, одна контроатака в нашу сторону і гол , як так можна....
|
Цитата:
|
Металіст порадував,Динамо треба додавати у швидкості руху мяча і самих футболістів і більше креативу у атаці.Порадувало, те що грали до кінця і також ,що Сьомін зрозумів помилку і замінив Аруну який вийшов на заміну.Алієв додав гостроти,Шевченко грав із бажанням , але досить багато браку як для такого футболіста.Ворскла непогано.
|
Центральний матч Чемпіонату України між Динамо та Шахтарем завершився 0:0. У динамівців було багато шансів , але забити не змогли :(
|
Шкода дуже шкода що не забили:confused: Стільки моментів мали :mad:
|
Цитата:
|
Динамо грало краще за Шахтар,на жаль не перемогло.
|
Другий тур Ліги Чемпіонів розпочався дуже цікаво ЦСКА-Інтер 2-3,азараз ізюминка Баварія-Манчестер Сіті(у мене ключ запрацював на 2+2).Приємного всім перегляду і успіху нашим командам у Єврокубках.
|
У чемпіонаті Норвегії було забито гол ударом головою з власної половини поля. ВІДЕО http://www.champion.com.ua/football/2011/09/28/461744/ перегляньте це відео.
|
Вчора Шахтар трохи розчарував хоча я і фан Динамо,але у Єврокубках за всі наші команди вболіваю.Думаю в Шахтарі потрібна зміна тренера бо Луческу досить літня людина і його ідеї вже перестають працювати.Успіх мінулого сезону 1/4 фіналу це був іх пік.У 66 років мислення у людини уже нете не в обіду Луческу.Так звісно трохи не повезло,але і того року команду розхвалили, але грандів вона не перемагала Арсенал і Рома не є грандами європейського футболу.У 90- роках Динамо било Барсу ,Реал,Манчестер і Баварію топ клуби.Шахтар грає нормально з топ клубами тоді коли вже вони все віришили наприклад перемога у 2006 від друго складу Арсеналу 3:0 і 2008 на Ноу-Камп 2-3 другий склад барси де було 9 новачків бо на той момент вони вже вийшли з групи .Потрібні зміни гроші у них є.Сьогодні ЛЄ щоз успіху нашим командам.Думаю дві переможуть і одна нічия буде сьгодні.Динамо на ходу,металісту птрібно підтверджувати здатність перемагати середняків Європи ну а Ворскла вдома має не програти Гановеру.(Це моя субєктивна думка) Слава УкраЇні!!!
|
Скажу так всі наші команди у другому турі єврокубків розчарували.Я вважаю всі результати незадовільними.
|
Цитата:
|
Нарешті переконлива перемога нашої збірної.Слава Україні!
|
Динамо знову перемогло і досить пристойно грало і Закарпаття лідер першої ліги,та і збірна другу гру поспіль виграє і не пропускає чекає мо вдалих виступів у Єврокубках.Щось народ забули про теревеньки про футбол немає дописів, що футбол розлюбили.
|
Як ви думаєте закінчиться сьогоднішнє протистояння між Шахтарем і Зенітом? Я думаю що кроти виграють 2:0.
|
Мій прогноз 2:1 на користь Шахтара!..ukrprof
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Лiдер тв показуэ шахтар- зенiт
|
Цитата:
|
2vanya2, ставка зіграла!!!)))))
|
Да кроти походу пролітають мимо євро кубків.
|
Цитата:
|
Та Шахтар вчора берега не бачив, а Зеніт показав чудову гру, але це вже в минулому, сьогодні вболіваємо за Динамо!!!tvsat-prof
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010