![]() |
Zhora15, Розумієш друже мій Dreambox 500HD ,також Китай, але китай взятий більш ніж 1,5 роки тому, на самому початку появи клонів на 500HD, куплений в живого перевіреного роками постачальника і мого друга та нашого форумчанина Фокс Тараса з Тернополя, а не на якомусь невідомому сайті... Так що я задоволений на всі 100% ...
|
Під час вибору ресивера виникли питання:
Чи існують, крім вушок і дрімів інші ресивери, здатні транслювати телевізійні канали по мережі? Чи підтримує GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo) функцію "сліпого пошуку"? На сайті інтернет магазину пишуть що ні... Чи відрізняються GI S-8180 Vu+ Solo та Vu+ Solo іншого виробника? Більшу довіру, звісно, викликає GI... Розтлумачте, плз. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А ось OpenBox S4 від GI: |
Цитата:
|
Zhora15,
Цитата:
На заводському ПЗ у Фортісів (Опенбокс Сх) сетінги від старої прошивки часто не підходять до нової в однієї і тої ж моделі ресіверу - ресівер починає "глючити". Основна порада на форумі Опенбаксфанів в такому випадку - скидати налаштування ресівера в заводські і починати все спочатку (від виставлення портів дісіку - до створення фаворитів). Тут постає справедливе питання - користувачу що в такому випадку немає що більше робити ??? Чи він безплатний бета-тестер в СС & компанії... ?????? Така ж приблизно ситуація з Фуланами на Шпарку... |
Доброго дня,порекомендуйте цифровий тюнер до 1000грн,інтернет Аірбайт.Якщо можна тел. в особисті повідомлення.Живу у Львові,можу підїхати на радіоринок.Наперед вдячний.
|
lowa, За такі гроші можна взяти що не будь з Fortis (наприклад Openbox S4)...
|
lowa, Подзвони по номеру 067***** і будеш мати супер тюнер,має інтернет,ютуб,шара іде прекрасно.ukrprof
|
lova-2, А Ваш "супер тюнер" якусь марку має , чи він просто "супер" ????
|
Дякую всім,хто відгукнувся.Порадте,щодо цін,де краще брати на ринку чи замовляти через інтернет магазини.
|
lowa, У м.Львів на ринку Південий тц. Картати 6 павільйон (захід від вул. Щирецької (від Нової Лінії)) є фірма SET - офіційний представник ТМ Опенбокс, також у них можна придбати ХД ресівери інших виробників - GI S, Orton і тд.тп.
|
Цитата:
|
Можливо хтось знає сайт на якому можна вибрати декілька тюнерів для порівняння,так як з мобільними телефонами.
|
lowa,
Сходи попитай і порівняй http://smiles.kolobok.us/icq/mad.gif |
Цитата:
|
Цитата:
|
lowa, Якщо порівнювати радіоринок (наприклад наведена мною фірма SET) та хороші спеціалізовані на продажі САТ ТВ обладнання інет магазини (наприклад http://www.agsat.com.ua/) то роздрібна ціна на обладнання (враховуючи вартість пересилки) буде однакова. Про дрібно-гуртові ціни я мовчу...
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго Вам вечора!!!
Є приблизно ТАКИЙ телевізор , без HDMI входу..., підкажіть, будь-ласка, чи моливо підключити до нього Galaxy Innovation HD MINI , і як.... так як я бачу , що в ньому немає виходів "тюльпан" та "Скарт"... Дякую.... |
Так можна , там в комплект входить спеціальний кабель . з одного боку має тюльпани а з іншого штекер .
|
http://fotohosting.info/images/2013/02/16/8lGou.png
У комплекті має бути кабель |
А можна посилання на фото кабеля......., хоч приблизно побачити, що то за "приблуда"..... дякую.....
|
|
Цікавить Openbox S6+ HD:
1. Чи дуже програє Vu+Solo? 2. Яка там заводська "вісь" і чи можна використовувати для завантаження Енігму 2 з флешки? 3. Чи нормально працює в режимі 1080p? |
Sat-eXplorer, 1. Не знаю, тут можуть бути різні думки, я на мене то програє, при чому досить багато...
2. заводська "вісь" так і називається заводське ПЗ - працює досить швидко, але є свої нюанси про які я писав вище... Також є деякі "фортілі" з рекомендованими СС ЕМУ .... 3. Не знаю не пробував ... ХД канали йдуть 1080і... |
Те що більшість HD каналів використовують 1080i не проблема. Питання в тому чи може ресивер переробляти і виводити його в форматі 1080p, як це робить, наприклад, VLC media player на комп'ютері. Звичайно, навіть найдорожчим ресиверам, поняття "деінтерлейсинг" невідоме, то при переробці i в p, скоріше всього, виникнуть артефакти, що певною мірою нівелює підтримку ресивером послідовної розгортки.
З іншого боку, всі SD канали теж транслюються в режимі 576i (480i), а ресивери чудово видають 480p, 576p і навіть 720p. Відсутність режиму 1080p, мабуть, можна пояснити недостатньо потужними процесорами. Розумні виробники знайшли простий вихід з даної ситуації, обмежившись 1080i, а інші, як Ви, пане slavon, і говорили, використали режим 1080p, як маркетинговий хід. Таким чином, якщо брати за еталон FullHD 1080p, то зображення, навіть, на багатьох дорогих ресиверах ще далеке від ідеалу, в порівнянні з тим, якщо його відтворювати на комп'ютері з DVB-карти, змінного носія чи через IPTV або LAN. |
Цікавить чи мав хто діло з GM RELOADED,в гуглі пишуть то клон АМИКО8900 ,GI8120 але по не підходить чи є ще якісь відмінності?
|
Цитата:
|
Товариші, прошу поради. Хочу купити GI S8120. Що поганого можете про нього сказати? Ще прошу пояснити популярно (якщо можна) пару моментів:
1.Телік у мене старий (4:3), підключення по тюльпанах. Чи не буде там зображення дрібним, або меню нечитабельним, або ще якась неприємність. Є там формат зображення 4:3? 2.Десь читав що звук в цьому ресе якийсь глухий. Чи правда це? 3.На рахунок шарінга. В будинку є Wi-Fi, якщо взяти Wi-Fi свисток то шару можна зробити по вай-фай (без участі компа при перегляді)? Але роутер недалеко від телика, то можна і по LAN кабелю зробити, я правильно розумію? 4.Інтернет іноді може пропасти на короткий час, після того як він знову з'явиться, воно далі працювати буде, чи треба перезавантажувати. 5.Можна наприклад підключати кілька пакетів шари (наприклад триколор на 36Е і Xtra TV на 4W)? 6.У мене ноут, ком порту немає. Використовую перехідник ЮСБ-ком порт. Чи буде цей рес нормально конектитися через цей перехідник? 7.Ключі (навіть бісс) я так зрозумів там вручну не вводяться, все через комп або я не прав? 8.Які ще підводні камені можуть чекати при роботі з цим ресом. 9. І так, який інтернет магазин можете порадити для покупки в Україні (чим дешевше, тим краще). Поясніть, будь ласка, якщо можна. Щоб потім якщо надумаю все таки купити ріпу не чесати нащо воно мені треба було. |
Іван86,1 Так меню буде досить дрібним, лікується у Спарку заміною шрифта...
2. Не знаю я такого не замічав... 3. Якщо роутер близько то краще підключити по ЛАН - працює стабільніше і ну і дешевше вийде... 4. Якщо підвисає ЕМУ робите рестарт ЕМУ... Вибір ЕМУ великий... 5. Можна... 6. Немає потреби в цьому конекті. Тюнер шиється по ЮСБ, налаштування по ЛАН... 7. Це залежить від вибраного і встановленого Вами ЕМУ, якщо є ПК/ноут проблем з цим не повинно бути. 8. Великий підводний камінь - немає захисту від КЗ по входу ВЧ-тюнеру. Як на мене досить "мазана" картинка на СД каналах при перегляді на ХД ТВ... 9. "Дешеве м'ясо навіть пес не хоче їсти"... У цієї лінійки ресіверів вже є досить клонів. Раджу брати більш дорогі оригінали. Якщо Ви зі Львова чи Тернополя можу порадити тих постачальників у яких беру сам.. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
P.S. Я так зрозумів що зелений + до репутацію це аналог "Дякую"? |
Цитата:
|
Цитата:
|
У мене 8120 стоїть не Спарк,а Енігма,мені її хватає,флешками не користуюсь,нема необхідності,шара іде добре,якщо інтернет швидкий,то глюків і недостатків не буде.
Як для цієї ціни,то рес хороший,мені він підходить по всіх параметрах. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Іван86, раджу Вам перед тим як Ви визначитися з ресівером уважно прочитати цю тему |
Цитата:
|
Іван86,Виробник має бути GI S, ресівери зараз усі китайці - оригінали і підробки, оригінали збираються у Китаї на заводі Фулан...
Я в інтернет магазинах не беру, тому мало що можу порадити. Тут непоганий спеціалізований на САТ ТВ обладнані український інтернет магазин... |
Іван86,
Ваня бери і не сумнівайся,тюнер не звірюка,але досить хороший,а якщо є швидкісний нет,то будуть додаткові можливості,бери звичайно з новим пультом slavon, Славік магазин непоганий,але (повна предоплата),я би брав в антенці!!!! Тим більше пан Борис хвалив цей магази,я про антенку..... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010