![]() |
Світанок, туман, озеро, тиша. Здалеку, тихо "пішов на ..." трохи голосніше "пішов на ..." ближче "пішов на ..." З туману випливає човен в човні мужик гребе руками. "Мужик а де весла ???!"
... "Пішов НА ...!!!...!!!" |
Старенька заходить в аптеку:
-Дай мені, дочко, 30 презервативів від головного болю. -Невже допомагає?!-Дивується молоденька аптекарка. -Ще й як! Даю їх онучці з собою в школу-цілий місяць голова не болить. |
|
Прилетіли американці на Місяць. Дивляться - вдалині вогонь горить.
Підходять ближче, а там наші хлопці, з Закарпаття, си гріють. - Що ви тут робите??? - На заробітки приїхали - На Місяць? - Та чом на місяць, хоть би на пів року |
|
У темі 1 долучень
All keys for OpenBox X-7x0PVR --> 26.02.10.
Update: --> DCW key Zee TV & Zee Cinema & Zee Russia (13E,11411-H-27500 & 9E,11843-V-27500) ======================================== ========== --> Nagravision keys. [ Digi TV 00 (0.8/1.0°W) , Kabel Deutschland 00 (23.5°E) ] --> OK. --> Seca keys. [ Mediatech (4°W) key OC & next key OD , Rai (13°E) key OC & next key OD ] --> OK. --> Cryptoworks keys. [ Kingston & Arqiva (4.8°E & 9°E) , Disney Channel (9°E & 13°E) ] --> OK. --> Viaccess keys. [ Mezzo (13°E) , SIC International (16°E) ] --> OK. --> All Biss keys --> OK. |
-Пане Президент! Як ви вважаєте: чи можливо в Україні найближчим часом повторення Голодомору?
-Ні, це неможливо! Буде невеличкий піст, я б навіть сказав: ПІСТЕЦЬ !!!! |
Зустрічаються двоє друзів. Один питає:
— Ти чому зі своєю подружкою посварився? — Каталися вчора на трамваї. Я дихав на скло і виводив її ім’я. — Ну і що тут такого? — Та розумієш, не любить вона, коли їй на окуляри дихають. |
Оголошення:
Учора в театрі опери та балету пропала кроляча шапка, поверніть будь ласка, а то кролик мерзне! |
- Скільки коштує ця шуба для моєї жружини?
- Вона обійдеться вам у $3000… - Чекайте, якось неправильно ви це все сказали… Ану скажіть ще раз! - Вона обійдеться …. - О, тепер правильно – вона обійдеться! |
Розмовляють двоє алкашів. Один запитує:
- Цікаво, чому мені дали кличку Джин? Напевно, тому що я багато чого можу? - Ні, Джин, просто як тільки хтось починає відкривати пляшку, ти тут же з'являєшся. |
Приходить рекет до Кашпіровського і питають:
-у тебе дах є? -ні -ну давай 10000 баксів і ми будемо твоєї дахом. Той подумав, скривився дав гроші і каже -беріть, щоб ви обісрались Протягом тижня рекетири НЕ злазять з горшка.Повертаються до екстрасенса: -візьми 20000 баксів і зроби щоб ми не срали -гаразд, не сріть Ті тиждень не могли посрати.Зібрали 50000 і повернулися: -поверни все на свої місця, як було раніше -гаразд -а які гарантії? -ТА НЕ СЦІТЬ ПАЦАНИ -!!! |
Лежать Гена і Чебурашка на пляжі
Гена-Чебурашці: -Чибрик, злітай в Гастрік за чекушечкою! Чебурашка: -Да Гена, як у Гастрік-так Чибрик, А як горілку пити, так "Прорва Вухаста"! |
Купив чукча Камаз. Купив і відправив додому. Через місяць приїжджає в місто у справах, його й питають, ну як чукча машина?
Той відповідає: Ой гарний машина однако! Кабіна велика, простора, я в ній тепер живу. Фари всю тундру освітлюють. Музика грає - Великий Театр не потрібен! Кузов величезний, все стадо вміщається. Одне погано: собаки швидко втомлюються! |
;):D
|
Йде бабулька, а на стовпі два електрика:
- Бабка, подай, на землі, провод .. Бабулька взяла та й подала. Один іншому: - Я ж говорив нуль, а ти фаза, фаза! |
Їдуть двоє у трамваї. Довго Їдуть, розговорилися, дійшло до анекдотів;
- А чи не скаже пан, чим відрізняється пудра від уряду? - Не знаю. - А тим, що пудра - то до лиця, а уряд - то до дупи. - О! Тоді - чи не скаже пан, чим пан відрізняється від трамваю? - А чим? - А тим, що трамвай зараз далі поїде, а пан піде зі мною! - Так я не наш уряд мав на увазі, а буржуазний. - Брешеш, якщо до дупи - то наш! - А чи не знає пан, чим відрізняється пан від пана? - Не знаю. Відвертає лацкан: - А нічим! |
Приходить блондинка на співбесіду влаштовуватися
на роботу.Співбесіда пройшла її взяли, Вона підходить до директора і питає: - А яка у мене буде зарплата директор: -300 Доларів блондинка: - А чому так мало директор: -ну з натяжкою 350 блондинка: - А натягувати будите тільки ви, чи ще й ваш заступник |
Зустрічаються на небесах італієць, німець і українець. Починають розмову, про те як кожен потрапив на небеса. Італієць каже:
- В Італії в салоні «Ферарі» оголосили знижки - купив модну тачку, розігнався на автобані, не впорався з керуванням, врізався в огорожу - і ось на небесах. Німець каже: - Те ж була знижка у салоні «БМВ», на автобані врізався в фуру - і ось на небі. Українець каже: - Взяв «Деу-ланос» у кредит - і помер з голоду! |
Зустрічаються два шефа:
- Чуєш, ти своїм зарплату виплачуєш? - Ні. - І я ні. А вони всеодно на роботу ходять? Слиш, може вхід платний зробимо? Зустрічаються за тиждень. Ну що, твої на роботу ще ходять? Так, ходять, тільки суки економлять. У понеділок зранку приходять, а в п'ятницю ввечері йдуть |
У темі 1 долучень
Нове обновлення
|
Дружина свариться з чоловіком:
– Я була глуха і сліпа, коли виходила за тебе заміж! – Ось бачиш, від яких недуг я тебе зцілив, – відповів чоловік. |
Рядовий підбігає до сержанта і питає:
-Товариш сержант, дозвольте телевізор подивитися?! -Дивись, дивись, тільки не вмикай. |
Оголошення.
Продається панамка (чавуна з 2 дирками дла косічок) |
Напис в маршрутці:
За проїзд без квитка - вихід без зупинки! |
Футбольний матч між збірними Ямайки та Колумбії закінчився вже через 3 хвилини Ямайці викурили всю траву, а колумбійці винюхали всі білі лінії
|
Йде мама в гості:
- Діти, тато прийде з роботи п’яний, ви його роздягніть до поясу і вкладіть спати. Діти: -Мам, а чому до поясу? Мама: -Нижче змій, він вас укусить. За годину дзвінок. Мама: -Ну що діти прийшов тато? Діти: -Тато прийшов, ми його роздягнули повністю і вклали спати. Мама(з тривогою): -А як же змій? Діти(гордо): -Не хвилюйся, мам. Змія задушили, яйця розтоптали, кубло спалили!! |
- Мама, я не люблю моего маленького братика!
- Молчи и ешь что дают! |
|
Один журналист спрашивает Виктора Федоровича: "Чего больше будет при Вашем президентстве - генофонда или геноцида?" Он отвечает что больше будет гематом.
|
|
Учитель просить учнів:
- Встаньте, хто вважає себе дурнем. Після довгої паузи встав Вовочка. - Ти справді вважаєш себе дурнем? - Hу не зовсім. Просто якось незручно, що ви один стоїте |
Чоловік проїжджає на світлофорі при червоному світлі.. Його відразу зупиняє жінка-міліціонер. Водій опускає скло й запитує:
-Скільки? - Двісті! -Добре, сідай. Їдуть двоє наркоманів у трамваї. Один заглядає до водія й запитує: - А я до вокзалу доїду? - НІ. Другий через спину: -А я? |
У темі 1 долучень
Як Вам майбутнє
|
|
Верховна Рада призначила Миколу Азарова на посаду прем’єра.
Азаров пообіцяв сприятливий інвестиційний клімат, свободи і середній клас, який становитиме більше половини країни і бюджет. "А ще, - додав він, - не буду красти". |
Мужик голиться у ванній. Раптом дружина йому кричить:
- Вань, Вань, швидше! Ваня! Ну ти де?? - Та що там таке? - Мама впала з балкона! - Мань, ну скільки можна просити не смішити мене, коли я голюся, так і порізатися недовго! |
:D
|
У темі 1 долучень
Frequency for PTV FEEDS IS 4114 V 7000
BISS CAID 2600 |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010