![]() |
D-Misha, Прошу допомогти знайти схему Digital 6100, або який клон цього ресивера.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Схема Глобо 5000 |
За схему дякую. Але вона чомуто не зовсiм спiвпада.
|
Цитата:
|
прошивка Globo 7010A
Я вперше пробую перепрошити свій Globo 7010A вроді все йде нормально до того моменту коли вже дамп загрузився і встановився. і коли включаю ресівер - він мені каже що немає жодного каналу.заходжу в меню-інсталяція вибиває - не вибраний супутник.і в підменю - супутниковий гід - всі координаті по нулях....поясніть чайнику що робити з цим всім ))) дякую.
|
redaktor,Залити готові канали і ключі, або все відсканувати і ввести вручну з пульту
|
Дякую Slavon.Але на скільки я розумію - якщо заливаю дамп в якому вже є ключі с писок каналів - тоді виходить що просто включаю ресівер і все працює? чи ні. якщо ні - то які координати вводити довгота: , широта: , і координати супутника ?
|
Цитата:
Дякую Slavon.Але на скільки я розумію - якщо заливаю дамп в якому вже є ключі с писок каналів - тоді виходить що просто включаю ресівер і все працює? чи ні. якщо ні - то які координати вводити довгота: , широта: , і координати супутника ? |
Цитата:
|
Цитата:
після включення ресівер видає ( программа не найдена ). порадьте щось.можливо є поетапна інструкція........користуюсь завантажувачем Upgrade_UA Globo7010A.все роблю правильно .після загрузки - нічого.......:eek: |
Цитата:
|
Цитата:
|
redaktor, Розоріться на 20-30 грн. і занесіть свій ресівер більш компететній людині для прошивки...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Може в кого була така проблема? STAR TRASK 550D++, нехоче шитись з реса на рес, З ПК бере прошивку без проблем. Ранiше небуло нiчого подiбного.
|
Цитата:
Цитата:
|
slavon, Дiйсно нема проблем. Ну всеж цiкаво, Версия прошивки и загрузчик в обох ресиверах спiвпадають, i перед цим все було ОК! Ну та добре нехай буде,я думав хто мав дiло з цим тому й запитав.
|
допоможить прошыты globo 8300a в мене ноутбук розема rs-232 не мае через юсб можна его прошыты?
|
У темі 3 долучень
Цитата:
|
допоможіть,прошивав свій тюнер globo 8300a програму і прошивку брав з цего сайту почав прошивати але прошивка не зупинилася тюнер почав знову прошіватися і так три рази по колу на четвертому я просто вимкнув тюнер,коли я його увімкнув все запісалося прога оновилася і добавилися каналі,скажіть що мені робити при наступному разі щоб тюнер не спортити!
|
Така ситуація буває. Просто, коли тюнер вже прописався (всі діі!) - просто закрити програму, навіть, як що вона знову почне підготовку до запису.
|
Допоможіть будь-ласка. В мене globo 7010a, і хочу сам прошити, на базарі бачив сьогодні кабелі USB--KOM, один за 15 грн, а другий за 50 грн з якоюсь схемою. То який мені купляти? І потім як обновляти тюнер? Буду дуже вдячний за інформацію!
|
Та піде нуль модемний кабель за 15гр для ПК.. Як прошити?- тут http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=51
|
Я прошу вибачення, як для Вас за просте питання. Я тільки сьогодні перепрошив свій тюнер( Globo7010A, три головки), це робив в перший раз і завдяки Вам навчився цьому. Мені дуже важливі німецькі канали, як їх можна туди встановити, бачу тут великий список: http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2. Буду вдячний за докладну відповідь, як для початківця.
|
Вєталь, Я вже Вам відповів у парередній темі
Цитата:
|
Що може бути з ресiвером STAR TRACK 550D? Через 6 годин вiдключаеться, потiм нажимаеш кнопку ;power; вiн знову працюэ.
|
Вімкнений таймер автовідключення :o Дивись в меню у розділі "таймер"
|
Добрий день! Мені порадили поставити ще четверту голову на Астра 1 19Е. Я як її установлю, то яку перепрошивку брати мені для тюнера, щоб він показував канали чотирьох голів? Пояснять мені будь ласка, дякую.
|
Вєталь,ресівер який?Які канали цікавлять ?(з якою метою ставите)
|
В мене Globo 7010А, цікавлять німецькі канали. Дякую
|
Цитата:
|
Наприклад в цій темі http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=271&page=4 пост №35.
|
скиньте будь ласка мені ссилку. де прошивка розчитана на три стандартних голови і на Астра 1 19Е. Та мені без різниці, які там канали, головне, щоб ловило декілька німецьких.
|
Цитата:
|
Відгукніться добрі люди! Хто може мені дати дійсно робочий дамп на Амос+Сіріус+НВ13Е+Астра 1 19Е. Буду дуже вдячний. Який не скачую, то щось не те, то українські канали не ловить, то німецькі:confused: В мене Globo 7010A
|
Цитата:
|
kreshnot, Для того потрібно, чоловікові, як мінімум знати що таке комутатор DiSEqC і тд. тп.
|
kreshnot, велике дякую за пораду! Все вже вдалось завдяки Вам! Вибачайте за багато питань, мабуть, як для Вас вони кумедні, але й для цього й існують форуми.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010