![]() |
- Ізя, і хто придумав святкувати це 8 Березня?!
- Я знаю ... Такі собі Клара Цеткін й Роза Люксембург ... - І навіщо їм це було потрібно? - Я так собі думаю, що вони торгували квітами ... |
— Мамо, чому ти завжди стоїш біля вікна, коли я співаю?
— Щоб люди не подумали, що я тебе б’ю. |
- Моїй тещі недавно виповнилося 150 років.
- Не бреши, люди так довго не живуть. - А причому тут люди ?! |
На навчаннях.
- Рядовий Петренко, у вас ще залишилося трохи води у пляшці? - Звісно, братан! - Як ви собі дозволяєте відповідати старшому за званням! Повторюю запитання: у вас є вода? - Ні, пане лейтенант! |
- Що спільного між піском та чоловіком?
відповідь: - Обоє легко пристають до жіночих сідниць. |
Блондинка скаржиться:
-Мій компютер не бачить прінтер Я вже й монітор до нього повернула, а він однаково пише, що не бачить. Що мені робити? -Пальцем покажи... |
В кімнату вбігає бліда покоївка:
— Мадам! Ваш чоловік лежить в залі на підлозі і не дихає, в руках в нього папірець, а поруч лежить згорток. — Нарешті прибула замовлена мною норкова шубка. |
А було так.
Створив Бог віслюка і каже йому: - Ти будеш віслюком, ти будеш тягати важкі вантажі на своєму горбу і працювати від заходу до світанку. Ти будеш харчуватися травою й будеш достатньо дурним. Жити ти будеш п'ятдесят років. читать дальше - П'ятдесят років для такого життя це занадто багато. Будь ласка, дай мені не більше двадцяти. І було так. Створив Бог собаку і каже їй: - Ти будеш другом людини, й будеш охороняти його житло і їсти її недоїдки. І жити тобі 25 років. - Господи, я не винесу стільки років собачого життя. Мені б вистачило і десяти. І було так. Створив Бог мавпу і каже їй: - Ти - мавпа. Ти будеш все життя стрибати з гілки на гілку. Ти будеш смішити людей своїми ідіотськими гримасами. Жити ти будеш 20 років. - Кривлятися як клоун 20 років поспіль - це жах. Мабуть, я не хотіла б жити довше десяти. І було так. Зрештою, Бог створив людину й сказав їй: - Ти людина - єдина розумна істота на планеті. Використовуючи свій інтелект, ти будеш пізнавати світ, й зможеш панувати у всесвіті. Жити ти будеш 20 років. - Боже, 20 років життя це ж так мало. Дай мені будь ласка ті 30 років, від яких відмовився віслюк, ще 15 років, які не знадобилися собаці, й 10 - непотрібних мавпі. І було так. І тому, Бог створив людину, яка 20 років живе як людина, потім одружується і 30 років паше на сім'ю як віслюк, наступні 15 років живе як собака, охороняючи будинок і дітей, й доїдаючи за ними недоїдки. Решту років він кривляється як клоун, розважаючи своїх онуків. І буде так. |
— Як твій новий Бос? З ним можна працювати?
— Прекрасна людина! З ним можна взагалі не працювати! |
Куме, а знаєте чому на Волині бульбу вночі садять?
- Ні… а чому? - Щоб жуки не виділи! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010