![]() |
10966H 11200 5/6
TURKSAT 42°E ProviderID/SID in HEX: 0190 (or 400 in Decimal) Код HTML:
2600:000190:1234560065432100 |
Одного ранку вигляд з мого вікна...
http://s16.radikal.ru/i191/1009/75/1d3191b66721.jpg |
Ось я народився взимку. Тепер поясніть, звідки я взявся? Лелеки не літають, капуста не росте...
- Сніговики зліпили... |
Дзвонить в двері хтось. Малий підходить, відкриває і впізнає в чоловікові татового знайомого. Він каже:
- малий, є хто старший? - нема. - Тоді дай попити води. Малий пішов, через хвилину приносить повну кружку. - Тримайте дядьку. той випив і каже: - Дай ше! Малий пішов і приносить пів кружки: - а чого тіко пів, - питає дядько? - ну я ше малий, до крана не дістаю, а з унітаза багато не набереш |
Як би взимку не довелося розпалювати те, що влітку посилено гасили. Щоб хоч якось зігрітися.
|
З життєвої мудрості діда Опанаса:
– Погано знати багато жартів: коли треба – не згадаєш, а коли хтось розповідає – не смішно. :) |
Колгоспні збори. Голова колгоспу оголошує:
– За третє місце у соціалістичному змаганні доярка Петренко нагороджується цінним подарунком – телевізором. Шквал аплодисментів, привітання. – За друге місце у соцзмаганні свинарці Сидоренко вручаємо самаркандський килим. Усі плещуть у долоні. – На першому місці – телятниця Іваненко. Їй вручаємо повне зібрання творів Маркса, Енгельса і Леніна. Мертва тиша. І хтось зловтішно каже: “Так їй, заразі, й треба”. |
|
Роза лягає на ліжко, розсовує ноги і питає чоловіка:
- Знаєш, чого я хочу? Моня відповідає: - Звичайно, знаю! Ти таки хочеш одна зайняти всю постіль ... |
- Тьотя Люба! А Ви знаєте, що Ваш син - голубий?
- ШО?! ЗА ЯНУКОВИЧА ГОЛОСУВАВ?! - Та ні! В хорошому значенні... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010