![]() |
Marjan1992, прошивати не обов"язково .пошук супутника краще робити на частоті 12640/v 22000.Знайдеш сигнал і проскануєш.А,що до заводського кріплення,то раджу для цього супутника краще саморобне.Ті теперішні кріплення дуже неякісні,не мають жосткості.
boris, Так для чого йому реле якщо один порт в disedsic в нього вільний? |
Цитата:
Раз у нього стоїть антена на три супутники - то підключення йде через "дісек" 1Х4, і один з його чотирьох портів вільний... Просто підключити до вільного порту ABS-1. |
А для чого свіч коли в нього вже є дісек як мінімум на 4.Підєднаєш кабель
від головки 75 до порта4 (вільного в тебе?) і в настройках тюнера введеш його для 75 ?Потім проскануєш сам транспондери 75 або віддаш кому прош*є і все! Запізнився! |
svovka, А дійсно!Це в мене 75* із 36 і 39**через реле.От голова!
|
Цитата:
Хочу подякувати НАШОМУ форуму за знання ,які ми тут набуваємо......І справді , хоч я ще не дуже багато знаю про САТ ТБ, але деякі питання "новачків" (таких,як я сам) вже викликають усмішку на обличчі...... Так, інколи деякі запитання нам здаються настільки простими ,що ми автоматично,навіть не замислюючись, відповідаємо...... SAT-PROF НАЙКРАЩИЙ !!!........ |
Добридень,підкажіть,а перший національній у кого небудь працює?
|
lavnext, в мене робить, а що?
|
Ти не пыдкажеш де прошивку на глобо 4000 з першим взяти?
|
|
Дякую всім за допомогу!!!! Підкажіть ще будьласка якщо неставити нову антену а докліпати до цих троьох(амос, сіріус, хотбірд) головок ще 4ту то який супутник можна поставити у моїй місцевості??? Я живу у Львівській області м.Городок
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010