![]() |
|
Поспівчували
Прийшла бабуся до магазину та каже продавцю: - Я вчора купила у вас триста грамів ковбаси, дала шматок собаці, а він до ранку здох. Що ви мені на це скажете? - Що скажу? Добре зробили, що дали собаці, а не з’їли самі! |
|
Пішла дружина з маленьким сином в сауну.
Коли прийшли, тато запитує у нього: - В інших тіток цицьки більші, ніж у мами? - Ні, теж дві... |
На уроці російської мови вчителька каже:
- У давньоруській мові замість буквосполучення "оро" часто використовувалося буквосполучення "ра". Наприклад, "город" - "град", "ворота" - "врата" ... Встає Вовочка і говорить: - А як по-древнерусські "сорока"? |
|
Діалог між хлопцем і дівчиною:
-Поїхали до мене. -Нєа -Та ти не бійся. Я не такий... -Любий. "не такий" тільки Боря Мойсеєв, а решта всі такі! |
устрічаються два мужики на тому світі:- Ти як помер?
- Замерз. А ти як? - Від сміху помер. - Це як? - Був я у коханки, дзвінок у двері, я в паніку. Вона йому відро для сміття у двері подала, поки він ходив, я одягнувся і пішов. Приходжу додому, дзвоню, а дружина мені відро простягає. Я все зрозумів увірвався в квартиру, все перерив, а нікого не знайшов. Сів на диван, сміявся, сміявся, від сміху і помер. - Дурень! Заглянув би в холодильник - обоє б живі залишилися. |
|
- Які три слова найчастіше зустрічаються по всьому світу?
- Я тебе люблю? - Made in China... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010