![]() |
А докладніши що таке мкаса.Ну дам де емулятор там такого немає.Вибачте за тупе питання.
|
Мкас то і є сам емулятор... Там має бути кнопка Edit (редагировать) вона червона помоэму....зайди в емулятор,якщо є така кнопка то нажимай і потім всюди вистав ON
|
Вибачте ну там немає такоє кнопки,я беру заходжу в емулятор там тільки є кодіровк і добавити,удалити, переімінувати.
|
Шановні майстри..Обясніть мені дурному..Бо я вже вам так надоїв.І НЕХОЧУ ВАМ МОРОЧИТИ ГОЛОВУ..Я був купив ортон х 405. Вставив карточку від ехtrа tv,і всьо файно показувало. Встав я надругий день включив тюнер і мені Пише смарт карта зброс неудачен.І ВИ МЕНІ ДАВАЛИ СОФТИ Я БРАВ І ПРОШИВАВ,АЛЕ ВОНО ДАЛЬШЕ ПИШЕ зброс карти неудачен.Я ВЖЕ ПО ВСЯКОМУ ПРОБУВАВ І НІЧОГО В МЕНЕ НЕВИХОДИТЬ ЩОБ ВОНО ЗАРОБИЛО..Я ПРОСТО НЕЗНАЮ ВЧОМУ ПРОБЛЕМА.ЧИ ЙОГО В3ЯТИ І ПОМАЛЮВАТИ НА БІЛО І ВИКІНУТИ ЧИМ ПОДАЛЬШЕ..
|
марянмарян,
Ну тоді соррі))) Звернись до фахівця,раз сам не можеш!!! В редагування ключів не треба заходити!!! |
марянмарян,Пробувати карту на іншому ресівері, наприклад Опені 8 чи 5 лінійки, або С1.
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
марянмарян, Як ти взагалі активував карту?????????????? Цитата:
|
А де тогді заходити щоб знайти smаrt саrd аutо?Активна карточка була бо в мене другий тюнер стоїть на ехtrа
|
марянмарян,
В меню марян в меню!!!Пошукай!!! В мене нема такого тюнера,щоб сказати точніше включи логіку і сам все зробиш!!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Да,немав марянмарян клопоту -купив ORTON 406
|
kreshnot,Це точно - "немала баба клопоту - купила порося...".
Я навіть собі не можу уявити що людина в такому випадку буде робити з ресіверами на Linux (Spark, OS1, заводський софт Фортісів or E2)... |
Цитата:
вони треба тим хто любить не тв дивитися а довбатися в них... |
arki, Ну ну ...:D
А я подивлюся що ви скажете коли ш@ра перейде в мережу ТОР. Що будете біля кожного софтового металолому на нетбуку ставити , чи як ??? |
Цитата:
slavon друже, ніхто не знає як воно буде.... |
Цитата:
|
|
slavon,
Якщо чесно то нічого не зрозумів,крім того що один дуже поважний форум вирішив піти в підпілля(In the Deep). По посиланню пройти не зміг(а качати спец браузер нема нагальної потреби). Тай кому потрібний міненгіт з шарою(ТОР) коли Либидь+Веселка+НТВ(лайт) офіційно=зовсім не дорого!!! Тай шару через Асю ще ніхто не відміняв!!! |
Zhora15, Уяви собі ситуацію - 3,14дери з ПідеРатичної партії прийняли закон за яким - шара поза законом,при чому карають не тільки "машиністів", а ще й "пасажирів" електричок... Менти накривають один, скажемо так "гіпотетичний" сервер, і беруть його логи в розробку, через інтернет провадерів вичисляють що шарою користувався Іванов Іван Івонович - на Івана Івановича "шиють справу" і він віправляється в "місця не дуже віддалені" ...
Так ось з ТОР менти то не зможуть зробити - навіть якщо вони вичислять електричку, Івана Івановича вони не вичислять по ІР ніколи... Цитата:
НТВ(лайт) у нас офіційно не продається + наскільки мені відомо карта привязана до їхнього металолому... Радуга ТВ - так можливо і коштує приблизно 70 грн./міс при оплаті на цілий рік, тобто 840 грн. відразу... |
Цитата:
|
Протокол той самий - просто пакети будуть проходити через 3 довільні сервери наприклад з 1000 мережі ТОР, при кожному сеансі звязку ті 3 серевери-шлюзи будуть інші і при цьому кожен раз там все перекодовується... При цьому відслідкувати постачальника пекету неможливо...
|
Цитата:
|
По моєму вже ні - потрібен CI+ Viaccess SMiT НТВ-ПЛЮС
+ ТВ або ресівер який би той СІ+ підтримував З Радугою нормальний варіант... |
Цитата:
|
arki,Скажемо так - трохи настрашать народ, народ почне купляти усілякі Ле-бляді та Зеко-буди...
|
Цитата:
|
Як прописуеться груптоворкс код на ресівері ПреміумХ80 для Астри19 градус
|
Ananik, залий готовий дамп http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...5&postcount=25
|
Цитата:
Цитата:
|
Усім доброго вечора! Підкажіть мені, чи буде працювати шарінг на цьму тюнері CryptoBox 500HD HDTV?
|
vaha246748, Виходячи з ТХ ресіверу буде, як буде, тобто якість її роботи, це вже інше питання....
|
GI ones1016 видає таку інфу SW is not designed for this HW please change back to offical SW! 00000000000000 05030b00
прошивається від початку до кінця добре і не свариться на дамп,а при включенні тільки SW is not designed for this HW please change back to offical SW! 00000000000000 05030b00 Як виправити цю помилку? Хто може допомогти.Дякую. |
Habib, Судячи з повідомлення ресіверу спрацювала так звана "софтова бомба" , пробуйте залити більш старше ПЗ.
Або як 2 варіант - Ви залили ПЗ не від того реса... P.S. Мда, до чого котиться світ... Раніше тільки фірма СС на своїх Жопенах таким бавилася, а тепер ось і GI, ну або ті в того GI цю модель зкомуніздила. Попробуте підняти цю проблему тут, подивимось що вони Вам відпишуть... |
Схоже не те ПЗ.Ради приколу пробував заливати з 4100с працював ,глобік 4100с на софті GI 1016 теж працює
|
kreshnot У мене був випадок: є такий тюнер BigSat 67 (один з варіантів Жлобо 4100С). Так ось коли лиєш софт/дамп від жлобо 4100С у бігсат - він працює без проблем тільки кнопки на пульті трохи перепутані (лічиться заміною пульту від Жлобо), навпаки - софт від бігсата в жлобо 4100С видає приблизно те що написав Habib вище --у софті для бігсатів є вбудована перевірка заліза на оригінальність...
|
Добрий день,скажіть будь-ласка чи можна на аstrі 19 ОЕ.дивитесь канали РG,РВ,якщо можна дайти ключі.дякую
|
марянмарян,можна Хаслер и Досел поки йде в кріптворкс...
|
Дайти ключ
|
марянмарян,Який ключ ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010