![]() |
У темі 1 долучень
|
Цитата:
Можна дивитись Hustler 12344Н27500 та Dorcel-ключик є на форумі у роздіі КЛЮЧІ http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...8&postcount=12 Хоча вже пора і самому трошки пошивилити мозгами та пройтись по форуму і хоть трошки почитати!!! |
Доброго вечора.Скажіть як правильно водити bіss коди в тюнер ортон х 405.Взяв увів код,нажав ок потім нажав f1 і вів чистоту скорість потоку і також вів ІD,АЛЕ ВОНО НЕПОКАЗУЄ.
|
Який канал ти хотів відкрити???
|
1+1 інтернешонал на аstrі,або інтер+
|
скачай на флешку ключі та залий в рес-http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...7&postcount=30
та не парся!!! |
Я би зрадістю,але вмене немає нету і я мушу в ручну водити коди.
|
марянмарян,
Скачай на мобілу потім скинь на комп,потім на флешку.. Які проблеми????? |
В мене і компа немає
|
11766:27500:H:17ED: **************** ;1+1 Intern(5E)
12284:27500:H: 005: **************** ;Inter+5`E марянмарян, ключ на 1+1 пропиши три рази тоді відкриється-ти прописував правильно |
Ні я тільки один раз прописував.А там біля ключа є ще якісь нулі то зними нічого нетреба робити?
|
Цитата:
|
з мобіли напевно заходить....
|
З мобіли Нокіа 6300.
|
Цитата:
Пару років назад коли я не мав компа так і робив, був у мене тоді соніеріксон w200і, так я на нього всякі прошивки скачував і де тільки з нього не реєструвався на сайтах і в білінгах, на ньому стояли різні ява-проги, мобільні вебмані-кіпери, аськи, проги для відправки безкоштовних смс тощо.... |
Доброго дня усім ! Допоможіть мені знайти новий список каналів на ресівер "Ferguson AF-3100” буду вдячний !
|
bilak0, Вам сюди
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Вище написано.... Можете вручну посортувати собі... |
тюнер openbox f 100 потрібна мастер прошивка для того щоб можна було шити аналоговими прошивками ?
|
bilak0,
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Підскажіть! Де можна купити такий кембрж джіпіарес і яка його зараз ціна. Ато мій колега жме гроші на ресівер який має лан вихід на інтернет. Бо він мені говорить що має в ідеальному стані сіменс А-65. Подякував наразі!
|
Самому паяти!
|
Вже таке в продажі немає! Зрозумів! А ланкобокс є в когось в наявності! Аще забув спитати А М-10 зараз в яку ціну чув випустили такий девайс!
|
Купіть товаришу роутер і виведіть ком порт! (dir 300 b1)
Кембриджі не мають майбутнього! |
sat-prof, якщо бути відвертим то у DVB-S/mpeg2 ресіверів немає перспективи... Наприклад вже з 1 жовтня на 36Е вже саме смачне буде в mpeg4/DVB-S2 ...
|
привіт всім,вмене тюнер digital satelite 4100cl.процессор3329с,s/w версія 1.4.45 h/w версія 1.0.00 версія загрузчика 1.0.6 допоможіть будь-ласка найти нову дамп прошивку багато каналів вже не працює,погано посортовані,шукав в неті прошивки застарілі.
|
vityk_123, Системну інфу ресіверу хто буде викладати ??? Папа Римський ???
|
vityk_123, Правильно задане питання - половина відповіді.
|
Добрий вечір усім . Скажіть будьласка чому нема сигналу на таких каналах
4.8°E (Astra 4A) INTER + 12284 V 27500 3/4 4.8°E (Astra 4A) UKRAINA-SD 12130 V 27500 3/4 Чи показуе у когось може змінили частоти .Дякую |
yura19701228,Сигнал є, шукайте причину у себе - конвертор, тюнер ...
|
доброго вечора ! нужна допомога антена на 3 кімнати в одній стоіть ще нтв .Коли переглядаю нтв то у 2 кімнатах на чистоті 10759 пропадае сигнал.У чому проблема і як рішити. Дякую за допомогу!!!
|
Цитата:
|
дракон на ортон виставив а 36 інверто кабель фінмапрк 690
|
Цитата:
|
tarasza, Гетеродин голови на 36Е (10750) забиває ТР з Амосу... Варіанти вирішення - рознести антени в просторі або на корпус голови на 36Е наклеїти (окрім опромінювача) фольгу ...
|
Підкажіть будьласка як підключить шаринг. На gis 8120 через моб-телефон?
|
vovan19755,Ніяк...
Треба як мінімум відповідний ЖПРС модем ... А ще краще роутер + ЖПРС модем ... Проблема вже піднімалася на форумі читаємо форум ... |
скажіть хто знає уже 2 дмі шарінг не відкриває кінорейси?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010