![]() |
- Скільки чоловік працює у вашій бригаді?
- Разом з начальником 12. - А без начальника? - Без начальника у нас взагалі ніхто не працює. _______________________________________ Хто б міг подумати, що для розлучення з білявкою достатньо забути в опері закрити вкладку на СПІДтест - перевірку швидкості інтернету... |
Група туристів пішла на Кавказ в похід. Цілий день йшли, втомилися, ноги підкошуються. Провідник каже:
- Ось по колоді пройдемо і відразу привал. Туристи дивляться, а внизу ущелина 2 км і пройти можна лише по цій колоді. Всі стоять - бояться. Раптом бачать - йде старий горець з бараном. Підійшов, узяв барана на плечі і перейшов на ту сторону. Туристи йому кричать: - Батьку, перенеси нас також. Ми тобі по рублю скинемося за кожного. На полтинник побaхаешь! Він повернувся і став їх переносити на плечах. Несе останнього і на середині захитався - сили покинули. Ну він і кинув туриста в прірву, і спокійно дійшов до всіх. Вони йому: - Батьку, ти що наробив? він: - А, нічого страшного рублем більше, рублем менше! Турист в Єгипті сидить на березі Нілу, рибалить. Кругом душно, спекотно, дихати нічим і нічого не ловиться. З води вилазить крокодил і підповзає до туриста: - Тобі душно? - Ага ... - Тобі жарко? - Ага ... Крокодил з надією: - Так може іскупнешься? |
Капітан лайнера "Costa Concordia" дзвонить на берег другу:
- Ти бачив кіно "Титанік"? - Ні. - Зараз покажу! --------------------------------------- Тільки в нашій країні слово "угу" є синонімом до слів "будь ласка", "дякую", "добрий день", "нема за що" і "" вибачте ", а слово" давай "в більшості випадків замінює" до побачення ". |
Львівська маршрутка в час пік. Всі їдуть зіжмакані. Раптом одна дівчина починає обурюватися:
- Ні, ну це вже хамство. Молодий чоловіче, відсуньтеся від мене. - Дівчино, ну що ви, заспокойтеся. Це не те, що ви думаєте. Я сьогодні зарплатню отримав, це гроші, завернуті в мене в кишені. Проїхали ще декілька зупинок. Раптом дівчина говорить: - Молодий чоловік, тільки не кажіть мені, що після “Городоцької” вам підвищили зарплатню. |
Мужики в поході випивають біля багаття.
Єдина проблема - комарі, яких просто величезна кількість. Чоловікам комарі набридли, загасили вони багаття, щоб комарі на світло не летіли, і сховалися в намет. Через деякий час один, вже зовсім п'яний мужик, з намету визирає, а на вулиці світлячки літають - мужик переляканий залазить назад в намет і каже: "Мужики! Комарі з ліхтариками повернулися і нас шукають!" |
Вибору немає
— Вовачка, а чому ти в школу приходиш із брудними руками? — А в мене инших немає. |
Якщо ти їси на кухні, в тебе в кімнаті порядок і ти лягаєш спати о 9 годині - значить, у тебе нема інтернету.
|
Ніколи не забувай про тих, хто був з тобою у складну хвилину: Google, Вікіпедію і Перекладач.
|
У темі 1 долучень
тривимірна картинка на стіні
Долучення 7198 |
|
|
Все, що жінка пробачає - вона тобі ще пригадає ...
|
До царя Соломона прийшли дві жінки й привели парубка.
Перша: — Він одружиться на моїй доньці! Друга: — Ні, на моїй! Цар поміркував і каже: — Принесіть пилу. Розпилимо його навпіл і кожній дамо половину. Згодні!? Перша: — Згодна, о Мудріший із Мудрійших! Друга: — Та навіщо ж невинну душу губити! Тут таки цар Соломон вигукнув: — Він одружиться на доньці першої жінки! Таке моє рішення! Друга: — Чому? Вона ж щойно хотіла його розпилити?! — Тож так! Ото вона й є його справжня теща! |
Дружба між чоловіком і жінкою це секс відкладений на потім.
|
Раніше в СРСР Рай був скрізь! Райрада, Райком, Райсобес, а тепер тільки Адмiнiстрацiя...
|
Мало хто зрозуміє, що мова йде про дерево, коли на рекламному щиті садового магазина зображена дівчина з табличкою “Сосну в подарунок”.
|
Сьогодні на парі вбіг препод, запізнившись на 20 хвилин, у вушанці, у валянках, весь у снігу і з криком: все одно ви мій залік завалите, ходімо в сніжки рубатися! І втік у невідомому напрямку!
|
|
В 2020-ім буде весна
Збиранка буде, а Львова нема! |
У темі 2 долучень
|
Кажуть, що коти допомагають зняти стрес. І справді, копнеш ногою засранця - і відразу легше!
|
У темі 1 долучень
NSS-806 (40.5°W)
SIC International 3803 L 27500-3/4 |
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 2 долучень
|
Їдуть Янукович та Азаров по Україні. По дорозі побачили стару, неохайну школу. Янукович Азарову:
- Виділи Яновичу на цю школу зо 2 мільйона грн! Далі подорожуючи надибали на тюрму без всяких там європейських стандартів. Янукович Азарову: - Виділи на всі тюрми України по 20 млн. грн!!! - Але чому ж така несправедливість, Федоровичу? На школу тільки 2, а на всі тюрми по 20 млн грн!!! - А ти думаєш, Яновичу, коли Юлька вийде з тюрми то вона посадить нас за парти...???? |
"Я все одно буду носити твоє прізвище", - крикнула вона йому вслід і вийшла заміж за його брата.
|
- Куме, ти мабуть хворий! У тебе кальцію не хватає!
- А з чого ти взяв, що його не хватає? - Та я з твоєю жінкою вже рік сплю, а в тебе роги ніяк не виростуть!!! |
Кожен приносить щастя: один-своєю присутністю, інший-своєю відсутністю ..
__________________________________________________ __ Студенти-першокурсники - дуже нешкідливі монстри, кучкуються загонами по 20-25 чоловік. Часто для свого подальшого апгрейду відвідують “лекції”, “семінари” і “лаби”. Користуються слабким заклинанням “А ми цього в школі не вчили”, яке ні на кого не діє. |
Юрій Винничук. Убий підараса! Настала пора, коли кожен із нас … Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П’ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь, Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий підараса! За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий підараса! Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса... Ми знову раби й малороси-хохли – Убий підараса! Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб'єш підараса! Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси І - вбий підараса! Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий підараса! Взято тут |
Amos 2/3, 4°W
10806 Н 30000 0005 Перший національний |
Ось як забавляються у нас на тернопіллі.
http://www.youtube.com/watch?v=mlHZW...eature=related |
Коломийка.
Посадив гуцул смереку, а виросла туя. Ще не мали в Президентах ми такого ... хлопа. |
Українська панда.
http://dlm1.meta.ua/pic/0/1/226/D6SQIcBv_p.jpg |
У темі 1 долучень
|
Якщо в жінки є цицьки,а нема сраки, то до сраки ті ціцьки!
|
11157 V 20000 Nile SAT 7°W
AL AOULA AFLAM |
Eutelsat 7W 36°E
AL JAZEERA FEED 12627 V 2893 SID: 0001 |
Відповідач радиться з адвокатом:
- А що, як я пошлю cудді коробку сигар? Можливо, це допоможе нам виграти справу? - У жодному разі! Він дуже порядна людина і може " припаяти" вам за хабара! Відбувся суд,відповідач виграв справу. Адвокат: - Нічого не розумію! Це була абсолютно програшна справа. Як вам вдалося обернути її на нашу користь?! - Бо я все ж послав cудді сигари. Я купив коробку щонайгірших, найдешевших сигар і вклав у неї візитівку позивача! |
Гламурна "чікса" приїхала у село до бабусі:
- Куди у вас тут вночі можна сходити? - У відро.... ----------------------------------------------------- Як у мене на особистому фронті? Як у морзі: тихо, мирно, іноді новеньких привозять. ================================================== ================ - Чому Яндекс так довго шукає? - Бо він "гуглить"... ------------------------------------------- Дві блондинки: -у тебе який зір? -мінус п'ять. -холодно, напевно....))= ================================================== ====== Яйця холодильнику: 1 до 2 -Ти бачив шо там є? -Нє.Там шось страшне??? -Агггаааа...ааааа(кРИк) 2 до 3 -Ти бачив шо там є? -Нє.Там шось страшне??? -Агггаааа...ааааа(кРИк) 3 до 4 -Ти бачив шо там є? -Нє.Там шось страшне??? -Агггаааа...ааааа(кРИк) 4 до 5 -Ти бачив шо там є? -Нє.Там шось страшне??? -Агггаааа...ааааа(кРИк) 5 до 6 -Ти бачив шо там є?? -Вот дибільне, то ківі! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010