![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Zhora15, моя думка така як і в slavon, тому що на моїй шароварні свої картки а кінорейси теж не працювали вечір. Я більше всього думаю що в приплюснутих були проблеми з ними...
|
Доброго дня ! яка прошивка підходить для настройки антени для GLOBO3000-6000 и клонов (STi 5518). може вкогось завалявся список каналів з 36 борта немае змоги просканувати . Дякую !!!
|
Цитата:
софт вер VGBO 3.325 EMU (TRUMAN). Загрузчик 1.0.7.від vasman - Супутники – 0.8w+4W+4.8E+13E+19,2E+36E+53E+60E+75E+90E . - Станом на - 27. 09. 2013 г. - Без Фаворитів |
Тюнер Q-SAT HD+ ST-05
Вискочило на тюнері ASH нічого не міняеться,пулт не діє,в ручному також не яких дій,підкажіть що потрібно зробити. |
Цитата:
|
Прошили тюнер,включили все нормально переключив з RBG на YUV і все пропало єкран потух і вискочило.ASH
|
Цитата:
|
Включаю появляється ASH і не якої реакції,раньше горів зліва червоній світло діод,зараз 0 ніякої реакції.
|
lova-2, судячи з усього проблема з флеш ...
|
І що робити,підкажіть.
|
lova-2,спочатку пробувати J-Tag, потім міняти флеш ... перед тим бажано перевірити на усілякий пожарний напруги БЖ
|
Доброго вечора всім!Така проблема: підключив 6-портовий DISEqC (1.1) до GI mini HD...тепер після включення хвилин 10 половина супутників не показує, а потім все ок...в чому може бути проблема?
|
може бути проблема в DISEqC
|
europa,сам дісік, кабель ...
|
так що? викинути його на... і поставити інший?;)
|
Цитата:
|
europa,буває таке що дісік (особливо багатопортовий) від одного виробника (з однієї партії) не працює з цією моделю ресів. Яка конкретно модель дісіку у Вас ???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
europa,Дай вгадаю, не працюють порти вище четвертого, так ???
|
Цитата:
|
europa,Шукай інший дісік. У мене зараз Ортон 8/1 протокол 1.1 - працює без проблем. Перед ним був РАТЕК 8/1 (пратокол 1,1 та 1,2), на 1.1 постійно відвалювалися на Дрімі порти вище 5 ..., на 1,2 працював добре, але налаштувати цей протокол нормально мені не вдалося...
|
Добре..зрозумів...дякую...
|
У мене є шести портовий дісек в протоколі 1.1 програмований під Опенбокс (інші модефікації тюнерів не пропускає)...Я вже 5-6 років маю підключення ч-з перемикач 12v, де немаю проблем. А різні варіанти підключень(є на форумі)....
P.S.Можу подарувати цей дісек, кому треба,хто дружить з Опенбоксами..... |
Варто переплачувати на Satlink Ws 6906 чи 6908?
|
Цитата:
Цитата:
|
Може хто бачив інфу-підкажіть,як зробити Hard Reset.Планшет acho(Echo) c903 (адроід 2.3) був введений графічний ключ.
|
У мене питання: який зараз найкраще купити ресівер?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Nalot, Все залежить від того скільки грошей Тобі на нього не шкода та що ти чекаєш від ресіверу. Більше тут
Цитата:
|
Цитата:
Зара є багато хороший соло,дуо,уно)) |
У темі 1 долучень
може хтось мені пояснити ,що він мені збирався прошити ?а то я ніфіга не второпавДолучення 11505
|
Эмин, По моєму він Тобі "лапшу на вуха вішив"... ПК та швидкий нет, приблизно 2МБіт/с і вище у Тебе є ... Не бачу жодних проблем що б навчитися шити лінуксові (в т.ч. і на Е2) вдома... Та й шити його треба практично 1 раз, решта доставляєш плагіни та ЕМУ ... Я вже писав, як що мене то зручнішої системи, ніж Е2 немає ... Зараз появляться ресівери на Андроїді, але поки долижуть софт, ще з півроку треба буде почекати ...
|
Эмин,
Щось я ніц не зрозумів,що ти хочеш прошити? slavon, Який лінукс на Sky gate? |
Zhora15, Не знаю, це Эмин треба питати, це він вибирає ресівер ...
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010