![]() |
|
У темі 2 долучень
|
Смерть: Я завтра зайду в 10.
Lexa: Блін, Оля! Зміни нік! |
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
|
У темі 1 долучень
|
Головне в дієті - це сон ... Вчасно не заснула - обжерлася!
|
- Опиши себе!
- М’ясо, кістки, пів відра крові і веселі карі очі... |
Чим відрізняється сільський кіт від міського?
Міський каже Мяв, а сільський Мєв |
У темі 1 долучень
[ Rossiya 1 (Vesti Privoljzhe) ] 12595 H
6666 3/4 Intelsat 17 @ 66° East | Biss | SID:0064 vpid:0065 | |
Зустрілися двоє друзів: сумний і веселий. Веселий питає в іншого:
- Ти чого такий сумний ??? - Та в мене мандавошки !!! - Ну і шо, в мене тоже. - А чим ти їх лікуєш ??? - А в тебе шо? Вони хворі ??? |
|
|
|
|
|
Дівчина з Прикарпаття, вчилася в столиці, вийшла заміж за вірменина - все добре, весіллє гуляло, горівка лилась і т.д. Молоді поїхали жити у Вірменію. Пройшло 5 років, приїхали молоді в гості до батьків на Україну. Радості стільки, сусіди-родина зійшлись, гостина повним ходом - донька із зєтєм приїхали!
Коли гостина вже перейшла за північ, дочка кличе тата до літньої кухні - поговорити. - Тату, мушу Вам щось сказати таке... У мене є проблєма... - Яка, доню? - Тату, мій чоловік мене "грає".... - Йой доню, та хіба то проблєма? То так світ устроєний, є жінки, є чоловіки, так Бог сотворив! Так має бути. - Тату, але у мене все їдно проблєма! - Ну яка ще? - Він мене "грає" по штири рази на день! - Йой! Та хіба то проблєма?! Він молодий, моцний, горєча кров! Я би й сам хтів так, але не годен. То не проблєма доню, єнша би сі тішила з такого хлопа! - Тату, але у мене таки проблєма! - Що ще? - Він мене "грає" в дупку.... Скажіт йому щось! - Таааак... Тут, розумієш, таке... То є Кавказ, то є діти гір, то є своє щось національне... От у нас - коломийки-вареники, а у них от таке... Мусиш розуміти, ти вийшла заміж і там жиєш! - Тату, але у мене дупця раніше була як десять копійок, а тепер як п'ятдесять! - Доню! То ти хочеш, аби я за сорок копійок з зєтєм си сварив??!! |
Краща подруга - це людина якій і розповідати нічого не треба, вона і по очах бачить, що ти ідіотка, натворила ...
|
|
Чоловік - дружині:
- Люба, зроби мені цей.... ну як його..... ну цей.. - Добре, любий!... Довольний чоловік, після "зробленого": - Ну і чорт з ним.... - з буербродом! |
|
|
Потерпи ще трохи, Мурзик і ми тебе дотягнемо до миски ..
http://s010.radikal.ru/i313/1201/76/5ce6556d7fac.jpg |
|
|
|
|
лягаєш спати о 21:00
в дитячому саду - ти крутий у школі - ти лох в інституті - ти герой |
|
|
У темі 1 долучень
Atlantic Bird 12.5°W
"True Movies 1 Africa" Provider: "True Movies 1 Africa" 11407, V, 27500 |
У військкоматі начальник запитує призовника:
- Ну що, двісті баксів чи армія? Призовник показує камеру і відповідає: - Військовий квиток чи Ютуб? |
|
|
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи:
- А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець. Всі очі вилупили... А батько й каже: - Гаваріш, шо yкраінєц тєперь? Ну-ну... Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, як всє бaндеровци єздят. Поняв? А дідусь і собі: - А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 8 долларов, а 1 грівну. Як в украінском банкє, 1 к 8-і. Харашо? А мати: - Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі, якую дядя с Дальнєго вастока прівєз, а Ти будєш кушать картошку, як украінци. Харашо? Сидять всі їдять... А мати знову, підморгуючи до всіx з усмішкою, та й каже: - Ну што синочєк, як воно, xарашо бить украінцем, а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: - Я... я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу... |
По-німецьки "нах" (nach) означає напрям руху. По-російськи теж, але конкретніше ...
|
Верховна Рада України. Абрівіатура- ВРУ. Чого ви ще від них чекаєте?
********* От кажуть, в 2012 кінець світу... і особливо ніхто не переймається! А от якби сказали, що в 2012 відключать інтернет, тоді було би реально страшно !!! |
Друг - другу:
- І як тобі з новою дівчиною? - Дуже добре! - Дозволяє дивитися порнуху під час сексу? - Крутіше! Я їй ноут на спину ставлю!! |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010