![]() |
він написав що прошиває тюнера на айпи тв,я спитав можна зробити чи тільки айпи йде на лінукси?ось його відповідь мені,але так я не зрозумів шо в нього за відповідь була
|
Цитата:
Но скажу таке це Ір TV повне гі*** томущо воно нестабільне постояно зависони затики нет у мене 5 мб і погано було а щей постояно канали пропадають половина з них непрацює короче маразм |
Цитата:
Я тестував шуру тв і совок все працювало відмінно. І не обов"язково на Е2,можна дивитися і на фортісі і на Спарку.. Просто генерувати список і закинути в відповідну папку,вже не помню в яку,хоча на Е2,дивитися iptv саме зручно,закинув список в папку енігма2 поправив букет і все список каналів в фаворитах... Цитата:
|
Zhoraна 15, неспорю на спарках і подібних теж можн дивитися но не на софтових жлобіках, лист я качав через плгіни
|
Цитата:
на багатьох софтових зараз є ір тв, на гі міні теж почали писати починаючи з останнього софта(1.5.85) |
arki,
Друже не ображайся dresmille ,а якщо не секрет,як туди плейлист запхати? |
Цитата:
Тому що для мене що те що інше ніякої цінності не має, для того потрібен швідкісний інтернет, а в нас його не є...:eek: |
Купив головку з двома виходами Q-SAT включив на 2 тюнери,один через дізек,а другий на пряму.Якщо включаю 2 тюнери той що через дізек показує,а на другому пропадає сигнал.Виключаю той що через дізек, на тому що на пряму появляється сигнал.
|
lova-2, Вітаю !!! Вам попала бракована голова - судячи з усього конфлікт по живленню 13/18В. Я завжди писав не економте на Твінах, ставте як мінімум оригінальні TWIN Inverto Red Extend IDLR-TWNL40
Як тимчасовий вихід із ситуації , цю браковану голову, можна попробувати використати на бортах з яких приймається один під-діапазон та одна поляризація наприклад Амос 4W, 53Е, 75Е ... |
Дякую,60грв.полетіло з бюджету.
|
lova-2,Верніть постачальнику по гарантії , які проблеми ...
|
lova-2, На який супутник стоїть ця головка?
Попробуй поставити ще один дісек там де напряму. Поміняй порт підключення в дісеку,заміни дісек. Провір напруги на виходах тюнерів і т.д.... А ще підключись двома справними тюнерами напряму і якщо не піде то тоді дійсно проблема в головці. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
duman, Дякую за підказку,поставив ще один дізек все вийшло,ОК!
|
lova-2,До чого тут дісік ??? Попробуйте одночасно приймати з одного і того ж конвертора сигнал відразу на 2 тюнерах, при тому раджу на 1 тюнері дивитись різні піддіапазони та поляризації, наприклад нижній піддіапазон вертикалька полр., а на другому верхій горизонтальна - з НВ 13Е 1+1інт та Меццо ... Такі варіанти можна вибрати довільно ..
|
На пряму не ішов сигнал,поставив дізек все пішло на 2 тюнери.
|
Цитата:
|
Zhora15,Не то слово - казки, чудеса в купі з повним не розумінням роботи конверторів Ку діапазону, ну і самого діапазону також ...
|
не можу налаштувати антену. харківська 0,85. тюнер аміко міні хд. включаю налаштування сателліта вибираю амос 4.8. антену в напрямку сусіднього будинку виставив по гугл картах в напрямку супутникового сигналу. рівень сигналу 5 % як антену вверх вниз не крутив і трохи вправо вліво. конвертор інверто. в чому може бути спрпава? може не там в тюнері шукаю налаштування?
|
Антена з одним конвертором.Висота будівель і дерев перед антеною.
На якому транспондері налаштовуєш. |
ну поки що з одним. поставив по центру. антена на висоті 6-7 м на будинку. перед нею на відстані 150-200 м нічого немає. далі будинки одноповерхові і кілька дерев висотою на око десь 10м. якщо правильно зрозумів то транспондер такий 11766 Н 27500. дамп на тюнер брав із вашого форума разом із каналами. можливо він застарілий?
|
mcroma, Ой не знаю чи по цьому ресівері Ви щось налаштуєте... Як на мене треба Опен 8 або 5 лінійки, або Аріонподібний, або Жлобоподібний 1 лінійки ресівер + хоча б мінімальний досвід у налаштуванні САТ ТВ антен ...
|
Цитата:
І транспондери там 11766 Н 27500 , 12073 Н 27500 |
Цитата:
сигнал 5 процентів то недобре но ліпше найдіть якись жлобоподібний і на нього лапайте! |
svidrak, dresmilleДля початку нехай пан майстер виложать фото зібраної ним антени - я наприклад за ці 7 років такого надивився, що можна повість писати ...
Тепер клієнські комплекти не ставлю принципово, а якщо чоловік ще каже що сам збирав, то моя відповідь категорично ні ... |
Цитата:
|
Петрович,На Астра 1 (19Е) подібний ТР, тому якщо промахнешся трохи на схід зловиш 1 Астру а не 4 :D
|
пардон все правильно не амос а астру шукаю по центру (колишній сіріус). оце якщо ставиш сам то вже приписують криві руки. )) хочете фото? ось вам... не знаю що там можна не так прикрутити...чому на даному тюнері нічого не знайду? в чому цвях? до речі транспондер я вказав той же що і ви 11766 Н 27500. і на якому градусі супутник і антена стоїть по карті.
|
Цитата:
|
mcroma, Антена зібрана нормально, кут атаки на супутник для координат м. Львова, вроді на око, трохи зависокий ... Не знаю звідки Ви тому на й буде так ...
Цитата:
|
от все пішли розмови в кого рівніші руки.
|
mcroma,Замість наїзджати, напиши у підписі звідки Ти, докладно не треба можна написати найближще місто ...
|
та я і не сумнівався що нормально антену зібрав. дякую. а фото для заспокоєння майстрів. то все зернята соняшникові порівняно з тим що я збираю. ну а на рахунок антени це те що я і думав не встигну зловити момент налаштування у фокус так? або тюнер не показуватиме мені справжнього рівня сигналу? ну так по простому щоб подробиці глибоко не влазити.
та не бери все до серця ))) я не наїжджав. ну просто не люблю коли пишуть зразу що він і то не зможе, руки криві і т. д., а змовчати теж не можу бо пів україни мовчить, я не з тих. знаходжуся на північний схід від Львова. 30 км. та і налаштувати антену не бачу нічого складного. просто раджуся який наступний крок. |
mcroma,Друже шукай щось з Опен 8 або 5 лінійки, або Аріонподібний, або Жлобоподібний 1 лінійки ресівер , ну або крутий САТ фіндер за 300 паперів ...
|
ще що мені не подобається в кріплені тої антени що бракує певне ще одного косинця. у кріплені на стіну а то вона трохи вібрує якщо зачепити. бо труба вигинає пластину, затиснув нормально дюбеля.
з поширених що може підійти? можу узяти в знайомих наприклад ортон 4100. жлобоподібний то який? на українській будь ласка ))) крутий сат-файндер краще знайде положення антени чим тюнер дешевий? |
Опенбокс Х800, Х820, Ф300, Х540, Х560 (окрім Х810 - у нього трохи занижена чутливість, але в принципі на біду і він піде)
Аріонподібні - Аріон АФ1700, Фергюсон АФ 3*18, 6*18, Опенбокс Ф100, Х6*0 і тд.п. Жолобоподібні (1 лінійка) - Глобо 3000 - 6000, Діджітал 3000-6000 на STI проці (загрузчик у них 1,07) (2 і 3 лінійка на Алі 3329Б і С не підходить) ... |
mcroma :а які параметри написані на конверторі - робоча частота 10.7-12.75 і частота гетеродина L.O. 9.75\10.60 має бути (тип ЛНБ-універсальна).Бо може бути для НТВ з круговою поляризацією???Тюнер з серіїї ортон 4100с нормально підходить для настройки антени.На тп 11766 (ТЕТ)якість (нижня шкала)буде не менше 80...84.При настройці треба враховувати інерційність тюнерів- повертати антену повільно.Ця *файка* не найкраща опора я її не *люблю* бо вібрує завжди.Напрям найкраще визначати по сусідским антенам а не мапам.
п.с. я згідний з slavonом : вроді на око, трохи зависокий |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010