![]() |
Роман2211, Якщо у вашому компі є внутрішній тюнер,то можливо.
|
Цитата:
Для Роман2211 це якраз той випадок коли для Yamal та ABS можна скористуватись таким перемикачем. Подивiться на частоти цих спутникiв i думаю стане ясно як поєднати їх на один порт дiсека. Тим бiльш це потрiбно для перегляду тв на DVB картi так як нормальнi безкоштовнi програми для перегляду супутника пiдтримують лише 1/4 дiсек. Такi перемикачi не дефiцитнi, але ip-за малого попиту коштують 50гривень. Ше варiант в данному випадку перемикач по полярiзацiї. Yamal та ABS мають лише вертикальну, алеж гадаю не важко повернути одну з головок на 90°. Цi перемикачi ще бiль поширенi. P.S. Роман2211 "сем раз отмерь, один раз отрежь". |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Тому скажу просто. В мене таких перемикачей два. Без усяких там окремих генераторiв. Перший поєднує на один порт дiсека 4/1 Yamal та ABS. Другий поєднує на другий порт дiсека 4/1 Amos та Sirius. На два останнi порти 4/1 пiдключаю iнщi супутники за бажанням. Ця система безотказно працює четвертий рiк i використовується виключно для DVB карти (на тюнерах вже давно 8/1 це значно дешевше) тому що программа перегляду DVBDream не пiдтримує 8/1. Прихiльникiв ProgDVB це не стосується, але її безкоштовнi версiї не витримують не якої конкуренцiї (HDTV, S-2, AAC звук та багато iн). |
Всьо правильно .Пляшка з мене бо не зрозумів зразу. Вибачаюсь і цитую правда
на російській: Цитата:
|
У темі 1 долучень
lopatinsergey правий, усе робе і все актуально коли ресивер підтримує тільки 4 порти.
Схема пыдключення 0-22кГц |
У темі 1 долучень
Можно підключити і так.
Схема підключення через свіч H/V(14/18 вольт) |
Досить цікаве обговорення вийшло колеги і куча корисної інфи викладено, але нагадаю що чаловіка всього-навсього цікавило наступне
Цитата:
|
Так що є більш раціональним, цей тоновий комутатор чи свіч V/H? Ні при одному з них нема втрат каналів, які «накладаються»? Що дешевше? Бо мене цей комутатор 0/12v уже задовбав своїми проблемами з кабелем. Зараз ітиму на базар і думаю що взяти: 20 м кабеля чи якийсь із запропонованих агрегатиків.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010