![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
svidrak, По любому щось із вищезазначеного
Цитата:
Чесно кажучи, я вже задовбався переробляти після "майстрів" - міняючи дешеву "пісю", дешеві твіни і настроюючи по людьськи антену ... |
svidrak,slavon правильно каже ,4100с точно транспондер не налаштуєш.Деякі ресивери після такого налаштування і показувати не будуть
|
Для визначення направлення на потрібний супутник, користуюсь компасом з конфігурацією супутників на папері. Для встановлення тарілки, маю Опенбокс х- 800..(дуже зручно, бо має велику шкалу сигналів)..
|
так мужики... все нормально. не сперечайтеся голосно а то сусіди прийдуть ))) значить на конвертері нічого не пише крім моделі. модель така idbl-qudl40-premu-opp. от його характеристики http://www.inverto.tv/products/product.php?id=79
що таке лінійна і горизонтальна поляризації знаю тому немає помилки що на круговому конвертері шукаю транспондер з лінійною поляризацією як сказали вище. швидше за все тормоз мій тюнер і не показує нормально рівні сигналу. антена стоїть догори трохи тому що шукав сигнал і так її залишив не знайшовши ніякого. може зашвидко повертав антену ніж тюнер обновляє інформацію про сигнал. дане кріплення можна якось доробити? бо бачу згодні зі мною що вібрує на ньому антена. по карті не вважаю що зле виставляти антену, так як є будинки далеко і кутова похибка навіть на око менша ніж по сусідніх антенах. оцініть самі. на сайті вибираєте де ви є і супутник. http://satsis.info/dishpointer.html по фотографії будинків чи інших об’єктів на лінії маєте майже точно виставлену антену. значить треба купити тепер якийсь б/у тюнер з того що мені написали вище для налаштування антени. хтось щось має на продаж? скажу так виставляли на флюгері напрямки сторін світу з допомогою компасів дорогого баксів за 100 і китайського за 80 грн. кути відрізнялися градусів на 25. дорогий такий чутливий був що при присутностй будь якого куска металу відхилявся від осі до металу. китайський трохи менше. так що по компас не дуже і точний виходить, якщо певне не спеціалізований. |
*svidrak,slavon правильно каже ,4100с точно транспондер не налаштуєш.Деякі ресивери після такого налаштування і показувати не будуть*
Це конечно явний перебор,але я з майстрами спорити не буду.Піймати сигнал з супутника завжди можна на любий тип тюнера (але це сугубо особисте моє твердження)... *установщик повинен мати , а ще краще мати САТ фіндер приблизно за 150, а ще краще 300 паперів ...* Я так розумію що він собі налаштовує антену, а як стане установщиком... ну тоді ... п.с. Візьми в *знайомих наприклад ортон 4100* піймай супутник а там далі побачиш. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Конвертор INVERTO призначений для прийому сигналу верхнього діапазону Ku в круговій поляризації, І де Ви бачили такі транспондери на Amos-і чи Astra 4A ?? Вам потрібен Універсальний супутниковий конвертор Ku діапазону з лінійною поляризацією. |
Оце- рівень сигналу 5 % - викликає запитання,таке є при відсутному конверторі ,бо при підключенні конвертора до тюнера рівень за рахунок його власних шумів зростає десь до 2\3 шкали (по 4100с якого обізвали жлобоподібним).Провір чи 13\18в доходить до головки.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
бачив транспондер на тюнері при виборі каналу залитого з вашого сайту. також на іншому форумі ось вам http://pctuner.ru/plug-e-sat-s-4e8.html. 11766 Н 27500 |
Цитата:
1.Кабель(немає хорошого контакту або перебитий) 2.Несправний конвертор(я так зрозумів,що це "квадро",тоді можна спробувати налаштовувати на інших виходах,або підкинути іншу робочу головку) |
З HD тюнрів можна 9500 використовувати для налаштування!!!
|
ок. завтра перевіримо обидві версії. бо нині вже темно і не хочеться лізти так високо ))). ще привезе добрий знайомий мені інший тюнер openfox x80. подивимось )) дякую мужики. HD буду налаштовувати коли буде HD телевізор і друга антена. )))
дуже приємно на українському форумі поспілкуватися а то чесно кажучи втомився від російської. |
Цитата:
|
У темі 3 долучень
*можна 9500 використовувати*
А для налаштовування таких антен підійде? |
duman,Ага, підійде ...:D:o
|
Славік, і всі з твого списку мабуть теж! ;)
Як казала чебурашка dresmille і drinks бо без гумору не життє... що і підтверджує наступний допис!!! :o |
Цитата:
|
а може майстри ше вміють на прямофокусних антенах по три головки ставити? :D
о подивився на останню антену на фото від duman і думаю певне треба собі таку на нтв+ поставити щоби краще ловило :o |
mcroma,Можна поставити, питання в тому чи треба ...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Кому поставити дракона на прямофокуску? Хоча він більше буде схожий на чупакабру :o
|
mcroma що там з налаштуванням антени?
|
Всім привіт!!!
|
sergijj,за флуд получиш бан
|
Підкажіть
Я попробував прошити чужий тюнер ортон 4100с (комп-тюнер) залив начебто нормально після відключення від мережі (він помер) при включенні горить червоний світлодіод на табло ON і не реагує ні на що (взагалі) Що мені робити ПІДКАЖІТЬ Правлю твої пости останній раз,пиши українською |
Цитата:
|
DUMP_GLOBO_4100 03.04.2013
Прошивав колись на свій працює на ура |
Цитата:
Jtag або прогер для флеші світе по любому,тільки лити треба дамп який підходе до тюнера,а не який попався на очі |
в мене тоже ортон 4100с тільки намного старіший а прошивку мені колись скинули на ринку
Як мені тепер бути підскжіть будьласка (треба йьго відремонтувати) |
Цитата:
Jtag для тюнера 4100с тут |
Дякую попробую Jtag для тюнера 4100с
кщо можете скинути ссилку на инструкцію для (чайників) |
Цитата:
|
виникло ще одине питаня
по підключені (перейдіть по силкі http://remont-aud.net/_bd/78/00899050.jpg з права внизу) там неможуть бути надпись на обород є підозра чо надпісь не співпадае (прозвонив GND-від БП і на розйоми RST ) прозвьонюеться як 0 Ом |
У цьому випадку буде дзеркальне відображення
|
Доброго вечера
в мене виникли труднощі в програмі вказано так Выбран режим работы с процессорами Ali M332x CPU ID = 0000 C05288 Ali M332x найден IMPCODE = C05288 в мене тільки є Выбран режим работы с процессорами Ali M332x CPU ID = 0000 Допоможіть зясувити причину |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010