![]() |
Лісник сказав своїм підлеглим спиляти весь березовий гай (рощу), а одну берізку залишити.
Його питають: - Навіщо пиляти? - Бо росіянин прийде і скаже "родіна". - А навіщо одну залишити? - Щоб було на чому "от тоски" повіситись. |
Метро, година пік. У натовпі крик чоловіка:
– Допоможіть! Син випадково вдавився п’ятаком! Він помирає! Крізь натовп протискується тітка, хапає хлопця за яєчка і сильно їх стискає. У потерпілого з горлянки вилітає п’ятак і крик «А-а-а-а-а!!!» Батько з повагою: “Ви, напевно, у швидкій допомозі працюєте?” Рятівниця: “Та ні… У податковій”. |
Дві сусідки по дачі. Одна питає іншу:
- Маша, а ти чому опудало в город не ставиш? - А навіщо? Я сама цілий день в городі ... |
Син питає в батька:
– Тату, а це правда, що всі казки починаються словами “Жили собі дід та баба…”? – Ні, синку. Справжні казки починаються словами: “Якщо ви проголосуєте за мене на виборах…” |
Хлопець вирішив підколоти дівчину, підсунув їй тест на вагітність з домалюваною смужкою. Його вбила фраза:
— Милий, а що означають три смужки? |
Їдуть два куми поїздом "Москва -Чоп". Один розв’язує кросворд:
- Цилю, жунський половий орган на п’ять букв. На "П" ’ся начинать... - А по вертикалі чи по горизонталі? -По горизонталі. - Пиши "Писок". |
– Чому ти розійшлася з чоловіком?
– Він ставився до мене, як до собаки. – У якому сенсі? – Вимагав від мене вірності! |
Блондинці в автошколі задають питання:
— Як працює двигун? — Можна своїми словами? — Звичайно! — Вж-ж-ж, вж-ж-ж, вж-ж-ж. |
Чоловік каже дружині:
– Я жодного разу тобі не зраджував. Ти можеш сказати мені те саме? – Звичайно, тільки не з таким чесним виразом обличчя. |
- Діду Василю за што Вас дівки так люблять
- Не знаю - повів дідо Василь і облизав язиком брива. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010