![]() |
Лог роботи роутера аналізуй. Зверни увагу, на збереження підключення.
Можливо, при відсутності запитів, просто виконуеться відключення. В тім, це питання тре розлядати на рівні роботи версій прошивки модему та прошивки роутера, на спеціалізованіх форумах, з розробником ПЗ... |
zender dx2810hue
Привіт. є ресивер zehnder dx2810huezehnder dx2810hue. http://www.zehnder-sat.de/01_Produkt...e_Prospekt.pdf
хочу на його основі зібрати систему супутникового телебачення. що порадите? яку тарілку? які головки? скільки їх можна поставити? |
Цитата:
|
Всім привіт , де можна скачати бесплатно прошивку для Глобо 6010.
як і де скачати нові ключі для Глобо 6010, Дякую. |
у розділі Globo 3000-6000
|
Привіт всім! Розкажіть будь-ласка , як прошити тюнер з тюнера? (ORTON 4100)
|
Доброго дня, непідскажете в чому проблема: в загрузчику після кнопки запуск, йде Підключення... і скільки вже часу нечикав нічого неміняється, Ком порт і швидкість встановлена правельно, пробував різні загрузчики які пропонують на форумах до мого тюнера. Ком порт впорядку бо загружати ключі можу (
|
Програма запускається при вимкненому з мережі тюнері, даєш ій команду "з*єднати" і включаєш тюнер в мережу, а далі все має іти по сценарію...
|
У мене бувають проблеми з сигналом на супутнику Тюрксат 42 12618 Н 2800 то показує то зикає я не знаю що робити
|
Добридень. Поясніть в двух словах, будь-ласка, бо з таким інтернето лінь шукати: як карткою супутникового оператора генеруються ключі? Тобто, там первоначально вшитий алгоритм чи їх правильний порядок, а потім через спутник оновлюється цей алгоритм чи набір ключів, і якщо так, то як часто оновлюється? Бо колись десь здається читав, а це забув і цікаво просто згадати. Або посилання дайте - буду вдячний.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010