![]() |
Цитата:
|
Шо то з форумом сталося??? Чи то тільки в мене. Весь розтянутий якийсь!!!
Масштаб в нормі! |
Нічого не сталося !!! Маштаб сторінки у веб браузері Ви виставляти пробували ???
Тоді подивітся роздільну здатність Вашого монітору, також попробуйте відкрити форум у іншому веб браузері.... |
А, що чат видалили з назавжди?
|
savsav, привіт!
Прошу зробити чистку файлів щоб хоч звільнити 50мб Буду бекап робити! |
Привіт,шеф! Ок, постараюсь, як скоріше!
|
Та це не спішно,дякую!
З сайтом ніби вже все добре , були перезалиті таблиці post |
А ну, Ростислав глянь,як там з місцем? Почистив в "тюнерах" пере важно старі дампи та списки. Кинь, якісь свіжий дамп для 7010А ! :rolleyes:
|
Переношу сюди, те що просив місяць назад, так як прохання лишається актуальним!
Звертаюся до модераторів та користвачів нашого форуму, які наповнюють форум інформацією в розділі "Транспондерні новини" по окремих позиціях, проаналізувавши з адміном, як наповнюються дані теми, прийшли до висновку, що 80% інформаціі має зміст не цікавий до користувачів форуму! З сьогодняшнього дня прошу припинити "прикручувати" в транспондерних новинах інформацію по закодованих каналах провайдерів, які не відкриваються в ЕМУ (користувачі шари самі можуть звіритися завжди за змінами у пакетах тут та тут + в нас існує розділ "Новини DTH провайдерів" і т.д. і припиняємо писати тут супутники,які не приймаються в Украіні - типу Азіасати, Кореясати і т.п. Винят ком на все по інформаціі залишається 1 розділ "Транспондерні новини по різних позиціях" - тут приблизно за добу збираються РАЗОМ всі зміни по всіх позиціях та публікуються - зручно і все видно без пошуку по всьому форуму! Дякую ВСІМ за працю на нашому форумі |
У темі 1 долучень
У мене з форумом вже 2-й день ось таке і не тільки з цим форумом? Це тільки в мене чи у всіх???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010