![]() |
Цитата:
:D маразм і дибілізм - у тому Віазаді який зараз є і так дивитися практично немає що, а вони добавили пару каналів і відразу ціну піднімають. То моєму так само П+ робила приблизно за 8 місяців перед тим як спочити у Бозі (піти з 36Е за неуплату ТР), так у тих хоч контент більш-менш нормальний був, а тут один Віазад... :o |
Slavoh! Ви повністю праві за віазад там точний галяк на перегляд і ще бабло друть! Я нізашо не проміяю свою тьотю шуру на цей маразм металолом! Тоє повний лохотрон!:o
|
Три основні проблеми, чому клієнти не підключаються до віазад
Цитата:
|
Блін ті клоуни ще СУД (кодування) нетрадиційну(е) вибрали - Poly Cipher - знову будуть впарювати свій металолом і що 2-3 роки його міняти
Цитата:
Цитата:
Інформація з сусіднього форуму |
Цитата:
|
Цитата:
Щось я не в'їду яким боком Віазад УА до цих ФТА каналів ??? |
Цитата:
Якби не пакет Футбол,їхні картки взагалі ніхто би не брав ,,,ІМХО |
Zhora15,
Цитата:
Пам'ятаю, десь неділі зо дві тому, мені дзвонила "прошу пані" з Екстри - агітувала за їх пакет. То я їй сказав що їх весь пакет більше ніж 40-50 грн./міс не коштує. Вона спитала чому ??? Отримала пояснення що у містах є конкуренція - кабельники, ІРТВ, "цьоця Шура" , а для села, у нинішніх умовах "пакращення життя ... ", 90 грн./міс за 42 канали це надто дорого... |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Доречі , я вже досить давно не заходив на сайт Екстри. Зараз зайшов, включив калькулятор пакетів і мало не втратив свідомість, виявляється усі канали Екстри (включаючи футбол і так звані екстра пакети) коштують 179 грн./міс. Як казав вуйко ленін - "вірною дорогою йдете таваріщі", від себе добавлю - дорогою спочившої у бозі П+ та маразматичного "Віазад"
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010