![]() |
funt3 То в чому проблема ??? Поясніть клієнту перевагу 2 тюнера над 1 ..., цеж я думаю краще ніж потім вислуховувати від клієнта - неякісно працює цьоця Шура, пробувати підбирати софти і тд.тп.
|
funt3, Я купив GI 8120 у Вінниці за 750грн.мені не вірять,але це так.Якщо хтось є знайомий з Вінниці нехай допоможе.Зрозуміло,що 8120 кращий за 403 і за 4500 разом взяті,але кожен хоче по своєму.Можу продати вам свій 403ХД дешевше,він у мене лежить і відпочиває у відмінному стані.
|
Це все звісно пізнавально, але хотілося почути за і проти між цими "чудовими" апаратами з різним залізом та в одній ціновій категорії. Судячи з відгуків на інших ресурсах у EUROSKY 4500 HD PVR (закритий лінукс на борту) проблеми з ключами в емуляторі, зате літає шара. Ортон 403ХД проблеми з шарою, з емулятором все добре
|
Цитата:
|
boris Ага не було проблем з шарою..., а перехід +++ з 023700 на 040600 ??? На лінуксових ресіверах з mgcamd все правилось в тягу 5 хв в конфігураційних файлах, а на Ортон 403ХД довелось чекати прошивку на протязі 2 тижнів...
|
Opticum HD XTS703p X7 globo
У темі 2 долучень
А про такий тюнер хтось щось може сказати?
|
slavon, Славо,на даний час(я не жартую і не блефую) мій 403 через нашу шару працює на всі 100%.Маю шару на 4*,5*,9*,31.5*,36*,75*. І все це працює на відмінно!Запитай Віталіка.Ні затиків,ні перебоїв НЕМА!
|
romario79 X7 це приблизно то саме що Х4 (Ортон 403ХД)
boris Я Вам вірю. Але є одна особливість купуючи софтовий, не лінуксовий ресівер Ви попадаєте в залежність до виробника ПЗ, а він схоче напише новий софт а схоче не напише. Натомість купуючи ресівер на базі відкритої ОС Лінукс Ви як кажуть сам собі пан !!! Яскравий приклад в СД ресіверах - скільки Хулмаксів, Стронгів, Самсунгів, Аріонів, Глобо 6000, Опенів 8 лінійки вже можна практично викинути, а для NokiaDBox 2 та Dreambox 500S, якщо не софти, то нові ЕМУ виходять до цих пір... |
slavon, Ну тоді GI S8120або Аміко 8900.Я купив перший і сьогодні повністю встановив все до нього.Так,можливості разючі,починаючи з картинки на екрані.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010