![]() |
Цитата:
|
Хочу дивитись триколор на халяву, екстрасенсів мені не треба. Після загрузки плагіна його нема в меню плагінів. Роблю все як написано, з цім девайсом маю діло другий день.
|
Цитата:
|
запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!![/QUOTE]
Дякую друже!!! То він був в загальному списку плагінів а я шукав що з"явиться ше просто plagin а потім його треба активувати. Все запрацювало десь через 2 хв. Змене пивасикukrprof |
Хто підкаже? Хочу поміняти шрифт бо в ресивери стоїть шрифт трохи більший за блоху, скачав, скинув на флеш, пребую зкинуть в ресивер - воно мені видає "шрифт контактує із системним шрифтом". Що я роблю не так і як правільно змінити шрифт (для сліпих)???
|
arki Візьми один із шрифтів на ПК (c:\windows\fonts), наприклад ariblk.ttf зкопіюй його в якийсь інший каталог, перейменуй так як іменується системний шрифт Шпарку, потім закинь його в ресівер /root/spark/AppRes і рестарт ресіверу
|
Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)
|
Цитата:
|
Ghekaxel, Запросіть на допомогу кваліфікованого установщика, бо судячи з усього Ви самі не зправетесь...
emubiss,Допомагати можна тому хто хоч трохи розбирається в галузі SAT TV ... |
Ghekaxel, одне вам хочу пiдказати що непотрiбно перешивати тюнер, бо ви з таким рiвнем знань(поки що) можете його легко "убити", або на "бомбу" нарватись.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010