Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Amiko SHD-8900 Alien (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=107)
-   -   AMIKO SHD-8900 Alien - питання від "чайників" (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4315)

slavon 24.02.2013 19:56

Цитата:

Тобто я не можу запустити 3к.
Про який конкретно плагін йде мова ??? mcas or oscam чи якісь інший ??? Задавайте питання більш конкретно, бо екстрасенсів на форумі немає і їх поява на форумі найближчим часом не передбачається ???

korneef 24.02.2013 20:04

Хочу дивитись триколор на халяву, екстрасенсів мені не треба. Після загрузки плагіна його нема в меню плагінів. Роблю все як написано, з цім девайсом маю діло другий день.

Zhora15 24.02.2013 20:32

Цитата:

Допис від korneef (Допис 81446)
Тобто я не можу запустити 3к.

Дивіться ТУТ стаєте на любий канал(наприклад первий),запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!!

korneef 24.02.2013 20:55

запускаєте плагін мкас і чекаєте поки не AU кнеться!!![/QUOTE]
Дякую друже!!! То він був в загальному списку плагінів а я шукав що з"явиться ше просто plagin а потім його треба активувати. Все запрацювало десь через 2 хв. Змене пивасикukrprof

arki 01.06.2013 11:38

Хто підкаже? Хочу поміняти шрифт бо в ресивери стоїть шрифт трохи більший за блоху, скачав, скинув на флеш, пребую зкинуть в ресивер - воно мені видає "шрифт контактує із системним шрифтом". Що я роблю не так і як правільно змінити шрифт (для сліпих)???

slavon 01.06.2013 11:50

arki Візьми один із шрифтів на ПК (c:\windows\fonts), наприклад ariblk.ttf зкопіюй його в якийсь інший каталог, перейменуй так як іменується системний шрифт Шпарку, потім закинь його в ресівер /root/spark/AppRes і рестарт ресіверу

Ghekaxel 15.09.2013 15:32

Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)

emubiss 15.09.2013 15:51

Цитата:

Допис від Ghekaxel (Допис 90316)
Доброго дня. Тільки придбав собі антену та тюнер Амико 8900 сшд, поки що нічого не розумію. В мене немає багато каналів взагалі в списку, а такі канали як : "интер +, интер, ...."взагвлі не показують. Моживо хтось підскаже, що мені , та яким способом потрібно встановити?дякую)

напишіть мені в личку ваші контакти скайп,ICQ або пошту я свами зв'яжуся допоможу

slavon 15.09.2013 16:12

Ghekaxel, Запросіть на допомогу кваліфікованого установщика, бо судячи з усього Ви самі не зправетесь...
emubiss
,Допомагати можна тому хто хоч трохи розбирається в галузі SAT TV ...

sattel77 15.09.2013 16:36

Ghekaxel, одне вам хочу пiдказати що непотрiбно перешивати тюнер, бо ви з таким рiвнем знань(поки що) можете його легко "убити", або на "бомбу" нарватись.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010