![]() |
У темі 1 долучень
Список каналів для EVO-700S та ключі. На 4°W_5°E_13°E+75°E. Без фав. b.wan
|
У темі 1 долучень
Мій список каналів на 6 супутників (4w +5 e +13 e + +53 e +75 e +90 e)
Програмна версія V3.33. Без фаворитів.... Порты выставляемо під своє супутникове обладнання. |
допоможіть будьласка в заливці списку каналів на EVO 700S. Прошивається через UP V5.06 нормально, а ось з списком каналів ніяк не йде, постійно на індекторі горить boot, на моніторі процес заливки не йде. шо порадите??
Дякую. |
Цією ж програмою UP V5.06:
-Переводите ресівер в дежурний режим -Виставляєте в програмі порт-хххх -В налаштуваннях Upgrade-виставляєте Download Data -Open-вставляєте файл з каналами -Start-має піти загрузка--------------- -Дочекатися до появи End на дісплеї ресівера -Перезагрузити тюнер |
Дуже Вам вдячний D-Msha. Я все так і роблю, порт в мене один (не сплутаєш), оновлення ПО заливається чітко (EVO700S_V3.35), список каналів введений, але на разі після старту на дісплеї як горів boot так і горить, у вікні програми не показує процес завантаження. При завантаженні списків, можливо треба щось скидувати в заводських налаштуваннях. Ставив з ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене Вінда 7), але ресівер взагалі не відповідає на пульт, з ресівера сигнал не іде навіть коли тисну з на ньомі меню, хоча індикатор реагує. Канали теж не встановлюються.
Будьласка підскажіть може я щось пропускаю. За здалегіть вдячний |
Дякую D-Misha, я все так і роблю, але після старту, boot так і горить, в вікні програми завантаження не йде. Ставив ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене 7 вінда), але ресівер взагалі не відповідає, мена сигналу, на пульт не реагує. Переставив EVO700S_V3.35, перед цим ставив старіші варіанти, але список каналів не заливається. Можливо треба щось скинути в заводських налаштуваннях, чи що, порт переплутати не можливо, він один. Підкажіть будьласка. За здалегіть вдячний.
|
Попробуйте почати все спочатку. Скиньте на заводські, прошийте софтом V3.33(рахую кращий софт),далі попорядку.
|
Дякую! Але все одно не йде, ПО заливаеться, а список ні. Я і Ваш список пробував.
|
Ярий, пробуйте інший завантажувач...
Я вчора теж прошивав і не міг залити список мусів в ручну з пульта! |
Дякую! підскажіть будласка де його взяти, вчора був перший раз коли я це робив. На ортон пішло з другої спроби (треба була прога під 7 вінду, знайшов), а тут я гублюся... .
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010