![]() |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Хто підкаже найновішу статику яку можна ввести в Глобо 7010 сх?
|
Цитата:
і вийди у список кодувань емулятора. Папка BISS повинна з"явитись у списку. Якщо нема , то перезавантаж ресивер. |
скиньте ключі на sport2 на квітень :) дякую
|
а ось сюди зайти http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=295&page=7 не судьба чи що ? ...
|
Привіт форумчанам, Підкажіть де скачати програми для прошивки Dsr5003+, а саме
upTool21.exe uptoolB34-38-39 ( uptoolB34-0.2.exe) Upgrade32max.exe ( Upgrade32.exe ; Upgrade34.exe) І якщо можна, то свіжий дамп для нього. |
Скачати все до даного типу ресіверів можна наприклад тут , форум вимагає реєстрацію
|
Підкажіть будь-ласка частоту каналів:: NUMERICABLE Seca2 ID 0084 Hotbird 13° !!!! дуже потрібно :) наперед дякую
|
Даний колишній пакет Numericable Id 0084 (зараз CanalSat Fr cable) транслюється давно тільки на Астра1 ,а ключі публікують тільки для карт MOSC !
|
допоможіть будьласка з прошивкою orton 4100c new
|
Цитата:
|
читав уважно і неодин тюнер вже прошив а от ортон вперше прошиваю і нічого неполучається дальше чим перевірка ком порта неіде
|
Запусти прогу, коли піде перевірка СOM порта (перед тим перевірити,чи вибраний потрібний порт!),тоді включаєш тюнер в мережу і має починатися завантаження!
|
В програмі завантажувачі софта після відкриття файлу в комбібоксі <Upgrede Type> виберіть останню опцію <allcode+botloader>
|
Цитата:
|
Цитата:
|
цілий
|
Бувало що в тюнері перепутана розпайка на фішці!!!!!
|
справа в тому що коли його купили він був вже прошитий
|
Всім дуже дякую, але дійсно кабель був пошкоджений
|
Цитата:
|
Доброго вечора!!! Допоможіть будь ласка!!! Зайшов в Бісс кодіровку і випадково нажав Reset:(( І пропала Бісс кодіровка, що тепер робить як повернути все??? Дякую!!!
|
[QUOTE=PVV;27207]Доброго вечора!!! Допоможіть будь ласка!!! Зайшов в Бісс кодіровку і випадково нажав Reset:(( І пропала Бісс кодіровка, що тепер робить як повернути все??? Дякую!!!.
Пошукайте у цій темі, чомусь не можу дати посилання.... |
Цитата:
ВИКОНУЄТЕ НАСТУПНІ ДІЇ : 1. На пульті набрати 9 3 3 9 2. Вибрати edit key -> " OK " -> 3. Вибрати irdeto -> " OK " -> 4. Натиснути зелену кнопку " добавити " -> 5. В першому стовпчику набрати 2 6 0 0 і натиснути -> " ОК " -> 6. Натиснути exit 7. Появилось кодування B I S S. |
У темі 1 долучень
вхожу 9339 але такого там як edit key нема:( Є тіки такі як в прикріпленому файлі:((
|
А захожу в irdeto натискаю зелену кнопку але на перший стовбчик мене не пускає:(((
|
Залийте ключі в рес, швидше буде
|
Я таке невмію робити мені прошивали тюнер:( А коди показали як вводити.... А шнура нема щоб тюнер до компа підключити і перепрошити...
|
У вас дуже стара прошивка,треба прошивати або залити файл з ключами !
|
В неділю мені прошили і все працювало хотів сьогодні ввести ключ для Лідер ТВ і ізза кнопки Reset пропали з списку Бісс кодіровка і ще одна правда, вибачаюсь, забув назву та де вводять ключ для Спорт 2 (Угорщина):((
А що читати форум Вам віра не дозволяє ??? Погортайте назад декілька сторінок цієї теми - там вже є вирішення Вашої проблеми !!!! |
Привіт Всім! Допоможіть будь ласка розібратись з пультом ОRTON 9500,після того як я прошив його 76-ю прошикою.Як тепер там працюють кнопки для заведення кодів,ключів і т.д.???! Дякую!
|
А спорт і науку планують кодувати на абс?
|
Спорт 2 точно будуть кодувати, а на рахунок науки - поживем побачимо :)
|
доброго дня !яка причина може бути фержесон 3318 се нема сегнала! поміняв конденсатори.допоможіть!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010