![]() |
Може хто допоможе відновити Satellite BG 23.5 E,Server 37 - G-Share.
Мова форуму українська! |
Попробуй удалить сервера F1 перезагрузи и снова активируй
|
Цитата:
ukrprof ;) |
добрий вечір. чому не показує ФУТБОЛ ХД 2. зарание спасибі
|
12ALI1974, Про це потрібно питати Вашого оператора "цьоці Шури" !!! Який тип шари використовуєте, Дж-шару чи класичну ???
|
Тюнер постийно перезагружаеться.Що з ним сталося.
|
яка сама стабильна проша для видк ритих каналив?
|
Цитата:
|
Цитата:
У мене стоїть остання 2.56 працює нормально . |
заглухли з прашівкамі на сат інтеграл і Тігер стабільно чтото подпровляют а сдесь глухо.:confused::(:(
|
СУПЕР ГЛУХО!!!!:confused::confused::confused:
|
Ось на рахунок свіжих прошивок ,мають сьогодні принести мені на прошивку тигра 600-го,прийшлося трохи почитати шо воно та як,та й з розмов з колегою який віддав перевагу уно,прийшов до висновку,хай краще не пишуть прошивок кожний місяць як на тайгер на якому скільки б їх не було всі віддають перевагу одній яка стабільно працює,набагато старішій як атласовська,сам девайс проаналізувавши швидкість переключення каналів,якість картинки та приймаючи до уваги що девайс одночасно працює з декілька десятками серваків,забезпечуючи таку швидкість перемикання програм,на відміну від тюнерів з відкритим лінуксом які працюють переважно з одним сервером,треба віддати належну шану програмістам і не вимагати від них просто як кажуть по російськи "оптиченних" випусків по,хай краще пишуть довго але якісно як вони це роблять,щоб покращили меню запису та відтворення з флешки як наприклад на стронгах 6205,та я думаю вони й самі знають що робити за що їм щира подяка!
|
Шановні колеги може хто таким займався, то допоможіть я пишу фільми не на флешку, а через локальний провід на компьютер, звичайні канали пише дуже добре, а цифрові топто HD в зображені починае сипати кубики короче сіе кубиками через кожні 10-20 хвилин може діло в прошивкі незнаю,:eek: допоможіть, на перед дякую
|
У темі 1 долучень
Мій список каналів для Atlas 5000 HD Під USALS (4W-90E)
Супутники: 4W°/0,8W°/4,8E°/9E°/13E°/16E°/28,2E°/31,5E°/36E°/53E°/60E°/75E°/85,2E°/90E° Налаштування USALS виставлено для м. Тернопіль 25,5E -- 49,4N Список каналів з фаворитами який розрахований , для звичайного перегляду і під шару ! Зроблено такі фаворитні списки : 1. Наше ТВ (Українські та російські канали по усіх позиціях "FTA+EMU") 2. НТВ + 3. Триколор 4. Платформа HD 5. Радуга / Континент 6. Віасат Балтика 7. Xtra TV 8. ХХХ (Клубнічка) Також в списку присутні канали пакетів : UPC Direct 0,8°, Polsat 13°, Cyfra+ 13°, Sky Italia 13°,Sky English 28°,Поверхность 31° В архіві також присутній софткам з актуальними на сьогоднішній день ключами Оновлено базу каналів та ключів станом на 01/05/2012р Приємного перегляду tvsat-prof |
hmura, дякую за список каналiв
Таке питання - , у кого-небудь халявна шара працюе бiльш року на цьому апаратi ? У "них" заявлена шара на рiк , от менi i цiкаво . Чому цiкаво ? Дех-то каже що у них майже 2 роки халявна шара iде вже |
sa3500, У мене в приймачі пише до 20.05.2012, Як раз буде рік , якщо буде працювати далі то відпишу . Але я думаю , що не буде працювати...
|
Не буде працювати. Максимум до ранку. У мене і моїх знайомих було також. Потім передплатив ще на рік і все, все працює знову.
|
|
Цитата:
Звертайтесь до свого шародавача і продовжуйте |
Эмин, Та ні у цього ресіверу є так звана J-Shara, я десь читав на одному з форумів що можна продовжити на 1 рік за 30 у.о.
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Slavon, на одному з форумів не працює. |
gg75, На рахунок J-Shara зверніться у приват до користувача nico2 на одному чи іншому форумі. Або можна підключити "класичну" шару - трохи дорожче зате, як на мене , працює краще. Рекламний банер "класичних" шар на пачатку сторінки...
Цитата:
|
Atlas ASR5000 2.77
|
Доброго дня! Можливо э у когось список каналів для Atlas 5000 HD Share 36 + Hotbird-Astra-Amos
|
У темі 1 долучень
ось мій
незабудь дайсіки включити по своїй конфігурації бо в мене 1.1 |
Може комусь знадобиться коротенький мануал по програмуванню Атлас
1.На флешку закидаєм папку під назвою files в якій повинен бути файл софта 2.29 або вище 2.вставити флешку, включити ресивер, завантаження відбувається автоматично. 3.заливаєм список каналів. 4.заливаєм ключі (софткам) 5.стаєм на на Інтер, кл. F1+000 для вкл. емулятора. 6.меню - додатки - налаштування сервера - стаєм на сервер №40 - кл F1 для завантаження даних сервера(відбувається активація Дж-шари )!!!! 7.Виходим і переглядаєм улюблені телеканали. 8.тне енд *)) |
Добрий день, хто може підказати як можна скинути список каналів на флешку по кроково, якщо можна!!! Зазделегіть, дякую!!!
|
На пульті жмеш USB - Жовта кнопка "Завантажити" з"явиться табличка "Завантаження даних" "Завантаження ключів"
Вибираєш , що потрібно та тиснеш OK |
у кого є ASR 5000_V2.77 скиньте будь ласка. а то з посилання не можу скачати
Мова форуму Українська Ще раз почитайте правила форуму http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=547 |
Цитата:
V2.77 http://s019.radikal.ru/i641/1205/4a/c63a29ad224a.jpg |
У темі 1 долучень
http://s017.radikal.ru/i439/1208/df/21a98f2fdd30.jpg
ПЗ для Atlas ASR 5000 V2.77 http://s019.radikal.ru/i641/1205/4a/c63a29ad224a.jpg Cписок каналiв та ключi для Atlas 5000 HD вiд 20 серпня 2012 р. 4W - 4.8 - 13 - 36 -75 - 90E Без фаворитiв , канали - на кирилицi Славя"нскi канали - на початку списка + редактор каналiв |
звідки береться прошивка?
і чи можна якось настроїти ЖПРС моедем ZTE MF100 (просто є в наявності + розлочений, шкода вивидати гроші на інший) Цитата:
Знайшов штук 6 з сигналом. питання по якому транспондеру настроювати 36 градус? Чи можна шукати заново всі канали по супутнику?, дякую І що робити з редактором каналів, в ресівер його загружати чи тільки на компі (сорі не вкурсі взагалі про це) |
Доброго дня шановний! Сподіваюсь, це тобі допоможе: http://www.lyngsat.com/packages/tricolor.html це під Триколор, а це під НТВ плюс: http://www.lyngsat.com/packages/ntvplus36.html. Бажаю приємного перегляду!
|
Хто має досвд по підключенню 3Дж модема ЕС 122. Придбав підєднав працює, а через деякий час все вмерло, зєднання нема. Підключаю через роутер, працює, а напряму з модемом ні. Може хто що порадить.
|
hekz, Підключайте через роутер, які проблеми ???? Бо судячи з усього пробмеми у самому ПЗ Атласу...
|
Дякую за пораду. Але хотів би знати чи є прошивка яка працює на пряму з модемом. Ситуації різні бувають.
|
пидскажіть як пидключить wi-fi адаптер к атласу, в мене не виходить
|
nico2, Доброго дня.Підскажіть будь-ласка сайт чи гаманець на який сплачувати, для поповнення г-шари для атласу 5000? І чи є в провайдера г-шари можливість змінити підписку з одного серійного № на інший(помилково при поповнені вказав серійний № ресиверу на якому ще активна г-шара)Ні на одному з двох ресиверів дата підписки не змінилась...Відправив лист на пошту яка висвітилась при поповненні гаманця пока відповіді немає...Поповнення було 23.11.12 .Дякую.
|
skype kolya-888 помогу пополнить джи шару
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010