![]() |
Думаю сьогодні Металіст та Динамо переможуть а Ворскла не програє.
|
Металіст - Мальме 4:1
Динамо - Бешикташ покажуть на Ictimai TV 22:00 (Hotbird 13E 12015 27500 H) |
Цитата:
|
Динамо - Бешикташ 1:0. На 90+5 забив Гармаш
Ворскла - Стандарт - 0:0. Прогноз sacha справдився |
Ну Гармаш молодець......давно Динамо так на останніх хвилинах не забивали вирішального гола...:)
|
А скільки вболівальнинки випили валідолу?
|
Цитата:
|
Динамо громить Зорю,Металіст переграв Шахтар,Диннамо перше в таблиці:)(собака любит мясо,ворона любит сыр,а я люблю Динамо Динамо мой кумир),ще й Ярмоленко у свій день народження забив.
|
Вітаю всіх фанів ДИНАМО з переконливою перемогою!!!! Так тримати!!!
|
Динамо і Метал молодці!!!
|
Ну, що готові до сьогоднішньої битви? Динамо удачі!!!!
|
Підкажіть будь-ласка сайт з результатами матчів он-лайн
|
Цитата:
|
Біло-сині вперед!
|
Думаю, що Динамо заб’є 2 голи і виграє.
|
Цитата:
|
Шахтар - Динамо 3:2. Шкода що програли...
|
Карпати-Металіст 1:0. Вітаю з перемогою. Гарна гра...
|
Собака зупинив кубковий матч на п'ять хвилин. ВІДЕО посміхніться
http://football24.ua/home/showSingle...objectId=90782 |
http://www.champion.com.ua/football/2011/10/31/467262/
Як Янукович та Ющенко Шевченка з ювілеєм вітали. Пародія "Вечірнього кварталу". ВІДЕО посміхніться |
Я думаю що Динамо і Металіст переможуть,а Ворскла не програє.
|
А я думаю що сьогодні ще й Метіліст програє!!!!!:confused:
|
Мальме - Металіст 1:2. 66хв.
|
Ми ще ні колине перемагали збірну Німечини можливо сьогодні пощастить перша гра на реконструйованому стадіоні,я був на Олімпійському старого образця бачив як Динамо громило Барсу у 1997році сьогодні на жаль не буду на матчі так як далеко живу жонатий уже діти малі,а холостяком із Закарпаття їздив на Динамо та збірну.Слава Україні!ukrprof
|
Цитата:
|
Думаю буде нічия, але бажаю нашій збірній перемоги!!!:)
|
Привіт мужики, нк як вам наша збірна, вже 3 банки німцям залупили, оце молодці!!!
Україна впередukrprof!!!! |
Цитата:
|
Привіт народ,сьогодні наша збірна має доказувати що не тільки з німцями красиво грає ,але й з іншими командами.Думаю сьогодні переможемо.
|
Цитата:
|
Всім привіт! Мій прогноз: Україна-Австрія - 2-0!
|
Всіх з перемогою збірної України над Австрією!!! Важкою видалася гра!
|
Цитата:
Всіх з перемогою!!! |
І все таки Львів саме фартове місто для нашої збірної!!!!)))) Тфу-тфу-тфу шоб не зглазити!!! :o
|
Потрібно всі матчі збірної України під час Євро 2012 провести у Львові. Тоді ми точно станемо чемпіонами!!! Велика подяка всім уболівальникам, які були присутні на матчі за виконання Гімну України!!!!!
|
Сьогодні у Шахтара останій шанс виправити ситуацію у групі,але я вважаю що своєю грою не заслужив виходу з групи,але все рівно бажаю успіху йому і також Барселоні .
|
Добре,що я дивився Мілан-Барса не бачив гри Шахтаря отримав естичне задоволення від гри цих команд,а Шахтар заслужив такий виступ це не Чемпіонат де Металург (Д),Зоря та Ілічівець дарують очки ,тому що там арендовані гравці Шахтаря а Зоря взагалі 18 останіх ігор Шахтарю програла.Нема гри у команди хоча я можливо необ'єктивний так як фан Динамо.Воно тепер також не дуже ,але краще за Шахтар.
|
Луческу пора міняти...!!! Новий тренер, нові гравці, нова гра!
|
Цитата:
|
Уболівальники "Шахтаря" побили стюардів після гри із "Порту". ВІДЕО
http://www.champion.com.ua/football/2011/11/24/470961/ |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010