![]() |
Леся Цуренко: "Коли є чіткий план на гру, можна обіграти дуже сильних гравців"
Українській тенісистці у матчі Кубку Федерації вдалося обіграти саму Франческу Скьявоне. У матчі Кубку Федерації у Першій Світовій групі між збірними Італії й України киянка Леся Цуренко принесла своїй команді два очки, яких виявилося, на жаль, недостатньо для загальної перемоги. Тим не менше, вона стала справжньою героїнею матчу, вперше обігравши тенісистку першої двадцятки, переможницю турніру Великого Шолома Франческу Скьявоне. - Лесю, перед початком 2012 року збірна Україна проходила передсезонний збір у Словаччині. Розкажи, будь ласка, як проходив збір, як участь у ньому допомогла успішно почати новий сезон? - На жаль, на зборі не були присутні всі гравці української команди. Не було Каті Бондаренко й Олі Савчук. Приїжджала я, Юля Бейгельзімер і молода дівчинка - Юлія Лиса, був всім добре відомий харківський тренер Євген Петров, і звичайно, капітан - Ігор Георгійович Дерновський. Весь тиждень збору ми провели дуже ударно: бігали на морозі, отримували хороше навантаження, чудово пограли у теніс. - Ти вже вдруге брала участь у Відкритому чемпіонаті Австралії. Якщо рік тому твій вихід у друге коло став для багатьох приємним сюрпризом, то цього разу ти була за крок від виходу до третього раунду. Що не склалося у матчі з Хантуховою, на твій погляд? - Може, мені не вистачило досвіду гри з тенісистками такого рівня. Третій сет Хантухова зіграла явно краще. У мене були проблеми з подачею. Мені довелося трохи підкоригувати техніку, тому що з незрозумілих для мене причин при старій техніці, у мене постійно дуже сильно боліло ліве стегно, я не могла нормально приземлятися. Ця травма мучила весь рік. Довелося внести коректування у техніку подачі. Ці зміни відбулися саме напередодні Відкритого чемпіонату Австралії, і я була ще зовсім не в ладах з подачами, ще й вітер у той день був дуже сильним. Відверто кажучи, мене й удар справа у тій зустрічі підводив. Напевно, всі ці фактори наклалися один на одного, і я не змогла довести матч до перемоги. - Поговоримо про матч Кубку Федерації Італія - Україна. Напевно, мало хто очікував, що тобі так впевнено вдасться обіграти Франческу Скьявоне, гравця топ-20, переможницю турніру Великого Шолома... - Коли я виходила на матч, у мене не було мандражу, я не думала про те, хто ж стоїть з іншого боку сітки. Я вийшла виконувати план на гру, була конкретна тактика, настанова на матч. Команда підійшла до зустрічі з напрацюваннями, дівчата готувалися саме до стилю гри італійок. Ми весь тиждень намагалися повторити їх обертання, намагалися пробивати з високих точок, гостро відповідати з різаних ударів. Думаю, що це зіграло свою роль. Коли Франческа стала застосовувати свій фірмовий стиль, я була до цього готова. Для мене не було ніяких сюрпризів, я знала, як цьому протистояти, я проводила кожен розіграш спокійно, цілеспрямовано та сконцентровано. Мені вдалося виконати все те, що мені сказав капітан. Коли є чіткий план на гру, і ти йому дотримуєшся, то можна обіграти дуже сильних гравців. - Лесю, розкажи, що ж трапилося у третьому матчі, чому Катя не зуміла довести зустріч до перемоги, адже вона вела 7:6, 5:1... - Думаю, все сталося у першу чергу тому, що Скьявоне - дуже сильна у психологічному та моральному плані тенісистка, справжній боєць. Я не бачила весь матч, готувалася до своєї зустрічі. Але я зрозуміла, що після того, як рахунок у другому сеті став 5:1, настав різкий перелом, і все пішло не в нашу сторону, на жаль. До рахунку 1:5 Франческа грала непогано, але потім, вона набагато підвищила рівень свого тенісу. Окрім як психологією, навіть не знаю, як можна пояснити подібні поразки. - Потім ти вийшла грати проти Еррані. Тобі необхідно було зрівняти рахунок. Чи була Сара вже травмована, або щось сталося під час гри? - Мені здається, що Сара не була травмована, принаймні, серйозно. Я нічого, принаймні, не помітила. Рухалася вона нормально. Після програної першої партії, Еррані взяла перерву на 5 хвилин, я думала, що це тактичний прийом, щоб збити мене з концентрації. Після першого гейму другого сету Сара викликала лікаря, але я знову порахувала, що це тактична хитрість. Я думаю, що, можливо, капітан італійок, усвідомивши, що шансів у цій зустрічі у Сари немає, дозволив їй знятися з гри, щоб вона могла поберегтися перед майбутніми змаганнями WTA. Барацутті, напевно, вирішив зробити ставку на парну зустріч. - Так, усе вирішилося в останньому поєдинку. Був такий рівний перший сет. Лесю, на твою думку, який момент у дебютній партії став ключовим? - Початок матчу був дуже нервовим, довго не могли увійти у гру. Думаю, коли у 10-му геймі за рахунку "менше" на подачі Олі Савчук, я невдало пробила "смеш". Мій погляд випадково потрапив на яскраву лампу, я не побачила м'яч, це завадило. Я пробила впевнено, але... у паркан. Ну а потім подавала Вінчі, робила вона це дуже впевнено - за весь перший сет нам не вдалося жодного разу взяти її подачу. Думаю, що ці фактори визначили результат першого сету. - А що було далі... - У другому сеті нам дуже легко вдалося переломити гру. Взяли партію 6:0. Та й на початку третього сету ми повели 1:0. Наступні два гейми були визначальними. Ми їх програли та втратили ініціативу. Ігрова перевага італійок зростала. - Лесю, на сьогоднішній момент де-факто ти є одним з лідерів українського жіночого тенісу, але до тебе не було прикуто стільки уваги преси, як до тих же сестер Бондаренко. Розкажи, будь ласка, як починалася твоя професійна кар'єра? - Моя кар'єра почалася випадково. Я не збиралася грати, приїхала у Київ поступати до університету, планувала бути тренером з тенісу, вже три роки практично не грала. Потім я потрапила на тренування до Світлани Сергіївні Медведєвої та Юрія Борисовича Черепова. Світлана Сергіївна повірила, що я - перспективна і зможу стати професійною тенісисткою, і звернулася до Юрія Анатолійовича Сапронова. Він допоміг мені провести мій перший рік на професійних турнірах. - Лесю, ти почала цей сезон на порозі першої сотні. Напевно, ставиш інші цілі, ніж рік тому, по-іншому плануєш свій календар? - Дуже хотілося б потрапити у топ-50. У найближчі місяці планую грати турніри WTA. Почну з Дохи, виступлю в Індіан-Веллсі, Майамі. Це наприкінці минулого сезону я насичено грала на турнірах ITF, щоб набрати достатньо очок для потрапляння в основну сітку Відкритого чемпіонату Австралії! Тепер Буду набиратися досвіду на більш вискоком рівні. |
ITF Туреччина. Заносієнко залишила турнір
Владислава Заносієнко залишила турнір ITF у турецькій Анталії, програвши у другому раунді. ITF Жіночий турнір у Анталії, Туреччині Призовий фонд - $ 10 000 Другий раунд Діана Еначе (Румунія, 4) - Владислава Заносієнко (Україна, Q) - 6:3, 6:3 |
Кубок Девіса. Відбулося жеребкування матчу Україна - Монако
Відбулася офіційна церемонія жеребкування матчу Кубка Девіса у другій групі Євро-Африканської зони між збірними України та Монако. Завтра, 10 лютого, о 14-00 першими на корт вийдуть другий номер української збірної Ілля Марченко і лідер команди Монако Бенжамен Баллер, потім між собою зіграють Сергій Стаховський та Жан-Рене Ліснар. У суботу в 14-00 відбудеться парна зустріч: Cергей Бубка і Денис Молчанов будуть протистояти Гійому Куяру і Тома Оже. У неділю першими зіграють лідери збірних - Стаховський та Баллер, а в п'ятому матчі з'ясують відносини Марченко і Ліснар. Також в суботу і неділю капітани команд можуть внести зміни в первинні заявки на зустрічі, пише sapronov-tennis.org. |
ITF США. Янчук залишила змагання
Єлизавета Янчук не змогла пробитися у чвертьфінал турніру ITF у Каліфорнії. ITF Жіночий турнір у Ранчо Міражі, США Призовий фонд - $ 25 000 Другий раунд Сусана Злохова (Словаччина) - Єлизавета Янчук (Україна, Q) 1:6, 6:4, 6:3 |
Федерація тенісу Іспанії подасть в суд на Canal +
http://sportanalytic.com/uploads/ima...032ede4d7b.jpg Федерація тенісу Іспанії (RFET) має намір подати судовий позов на французький телеканал Canal + за випуск передачі "Ляльки", яка ганьбить імідж другої ракетки світу Рафаеля Надаля та інших іспанських спортсменів натяками на застосування ними допінгу. "В даному випадку були перевищені всі допустимі межі, і RFET не може ігнорувати таку дискредитує і ганьбить репутацію наших спортсменів ситуацію", - наводить Reuters слова президента тенісної федерації Луїса Ескануели. Зазначимо, це був останній з листопада минулого року випад на адресу іспанських спортсменів з боку французьких ЗМІ. Тоді чемпіон "Ролан Гаррос" -1984 Яннік Ноа звинуватив іспанців у використанні "чудодійних ліків". |
Кубок Девіса. Марченко приносить Україні перше очко в матчі з Монако
Ілля Марченко, впоравшись з нервами, що коштували поразки у першому сеті, впевнено переміг монегаска Бенжамен Баллере. Кубок Девіса Євро-Африканська зона Друга група Україна - Монако - 1:0 Ілля Марченко - Бенжамен Баллере- 3:6, 6:3, 6:1, 6:1 |
Кубок Девіса. Стаховський приносить друге очко Україна
У матчі Україна - Монако рахунок став 2:0 Сергій Стаховський у складному поєдинку обіграв Жан-Рене Ліснар і приніс друге очко збірній України в матчі проти Монако. Вигравши за 25 хвилин першу партію Стаховський програв на тай-брейку другого сету 3:7. У третьому сеті українець програвав 2:4, але зумів зібратися і виграти партію на тай-брейку 7:3. Завершити матч Стаховському вдалося в четвертому сеті, вигравши 6:3. Сергій Стаховський - Жан-Рене Ліснард - 6:1, 6:7 (3), 7:6 (3), 6:3. Завтра відбудеться парний поєдинок |
Марченко: "Щасливий принести українській збірній очко"
Ілля Марченко готовий зіграти і у парі у поєдинку Кубку Девіса Україна - Монако. Про це український тенісист заявив після перемоги над Бенжаменом Баллере. "Я дуже нервував на початку матчу, тому що у мене вже давно не було перемог у Кубку Девіса. Тому сьогоднішній успіх дуже важливий для мене. Я дуже щасливий принести українській збірній очко", - сказав він. "Я навіть не думав, що потраплю в основний склад і буду грати матч. У мене була травма меніска. Сьогоднішній матч показав, що фізично я перебуваю у хорошій формі. Я став упевненіше та жорсткіше грати у сітки", - цитує Марченка sapronov-tennis.org. |
WTA Катар. Чотири українки почнуть з відбору
Усі українські тенісистки, що стартують у відборі в основну сітку на хардовому турнірі в Катарі, гратимуть з "сіяними" суперницями. Виключення лише одне - Катерина Бондаренко, котра сама є "сіяною" під шостим номером. WTA Premier Доха, Катар Призовий фонд - $2,168,400 Кваліфікація Перший раунд Катерина Бондаренко (Україна, 6) - Алізе Лім (Франція) Леся Цуренко (Україна) - Урсула Радванська (Польща, 4) Ольга Савчук (Україна) - Каї-Чен Чан (Тайвань, 16) Вероніка Капшай (Україна) - Кейсі Дельаква (Австралія, 13) |
Кубок Девіса. Збірна Україна виходить у другий раунд!
http://tennis.sport.ua/images/news/0...rig_148611.jpg Українці достроково перемогли команду Монако Збірна України виходить у другий раунд Другої групи євро-африканської зони. Наші хлопці достроково перемогли збірну Монако, вигравши три матчі поспіль. У суботу відбулася парна зустріч, в якій Стаховський / Молчанов впевнено розібралися з Куяром і Оже. Перемог в трьох сетах 6:2, 7:6 (3), 6:4 вивела українську команду у другий раунд. Швидше за все, суперником збірної України на наступній стадії стане команда Кіпру на чолі з Маркосом Багдатісом. Кіпріоти після двох ігрових днів лідирують 2:1. Немає сумнівів, що свою одиночку» завтра Багдатіс виграє і в другому раунді Кіпр зіграє з Україною. На завтра заплановано ще дві одиночні зустрічі матчу Україна - Монако, рішення по їх проведенню візьмуть капітани команд сьогодні ввечері. |
Теніс: збірна Канади нав'язала боротьбу команді Франції
Нова генерація тенісної збірної Канади зачепилась за боротьбу із куди титулованішою командою Франції. Результати Канада 1. Франція 1. Швейцарія 0. США 2. Чехія 2. Італія 0 |
ITF Португалія. Криворучко зуинилася у півфіналі парного розряду
Євгенія Криворучко не зуміла дійти до фіналу парного турніру у Португалії. ITF Жіночий турнір у Вале До Лобо, Португалія Призовий фонд - $ 10 000 Парний розряд Півфінал Альда/Тур (США/Ізраїль) - Євгенія Криворучко/Айзатуліна (Україна/Росія) - 6:1, 4:6, 10:7 |
Казімова виграла парний титул ITF у Єгипті
Христина Казімова здобула свій перший титул у кар'єрі. Українка перемогла у парному розряді турніру у Єгипті. ITF Жіночий турнір у Шарм-ель-Шейху, Єгипет Призовий фонд - $ 10 000 Парний розряд Фінал Христина Казімова/Джаламідзе (Україна/Росія, 1) - де ла Торре-Санчес/Шаковец (Іспанія/Німеччина) - 6:4, 7:5 |
Кубок Девіса. Україна - Монако - 4:0: Молчанов обіграв Баллере
Збірна України здобула четверте очко у поєдинку Кубку Девіса з Монако. Денис Молчанов, який замінив Сергія Стаховського, переміг Бенжамена Баллере. Кубок Девіса з тенісу Євро-Африканська зона Група ІІ Перший раунд Україна - Монако - 4:0 Денис Молчанов - Бенжамен Баллере - 6:3, 3:6, 6:4 |
Кубок Девіса. Україна зіграє з Кіпром
Визначився суперник збірної України по другому раунду Чоловіча збірна України з тенісу в наступному раунді другого євро-африканської зони зустрінеться зі збірною Кіпру, яка переграла команду Марокко. Всі три переможних очки приніс своїй команді єдиний тенісист - Маркос Багдатіс, який виграв два одиночних поєдинки, а також здобув перемогу і в парній зустрічі з напарником Раресом Куздріоряном. Збірна Україна буде приймати команду Кіпру на своїх кортах. Матч відбудеться на початку квітня. |
Кубок Девіса. Україна - Монако - 5:0: Марченко розібрався з Ожером
Збірна України здобула п'яте очко у поєдинку Кубку Девіса з Монако. Ілля Марченко впевнено переміг Томаса Ожера. Кубок Девіса з тенісу Євро-Африканська зона Група ІІ Перший раунд Україна - Монако - 5:0 Ілля Марченко - Томас Ожер 6:3, 6:2 |
Рейтинг АТР: Стаховський і Марченко піднялися на три позиції
1 (1). Новак Джокович (Сербія) — 13 6302 (2). Рафаель Надаль (Іспанія) — 10 4353 (3). Роджер Федерер (Швейцарія) — 80104 (4). Енді Маррей (Велика Британія) — 71505 (5). Давид Феррер (Іспанія) — 45656 (6). Жо-Вілфрід Цонга (Франція) — 43757 (7). Томаш Бердих (Чехія) — 38158 (8). Мерді Фіш (США) — 30059 (9). Янко Тіпсаревич (Сербія) — 277010 (10). Хуан-Мартін дель Потро (Аргентина) — 2585 ...19 (18). Олександр Долгополов (Україна) — 165566 (69). Сергій Стаховський (Україна) — 710157 (157). Сергій Бубка (Україна) - 324252 (253). Денис Молчанов (Україна) -185274 (277). Ілля Марченко (Україна) - 162. |
Рейтинг WTA: Катерина Бондаренко близька до вильоту з ТОР-100
Новий рейтинг WTA 1 (1). Віктория Азаренко (Білорусь) — 8585. 2 (3). Марія Шарапова (Росія) — 7680. 3 (2). Петра Квітова (Чехія) — 7320. 4 (4). Кароліна Возняцкі (Данія) — 7085. 5 (5). Саманта Стосур (Австралія) — 5430. 6 (6). Агнешка Радванська (Польща) — 5330. 7 (7). Маріон Бартолі (Франція) — 4890. 8 (8). Вєра Звонарьова (Росія) — 4690. 9 (9). Лі На (Китай) — 4450.10 (10). Андреа Петкович (Німеччина) — 3950. ... 90 (89). Катерина Бондаренко (Україна) — 724. 123 (121). Леся Цуренко (Україна) - 552 178 (179). Ольга Савчук (Україна) - 360 200 (200). Марія Коритцева (Україна) - 311. |
КД. Україна зіграє проти Кіпру
http://sportanalytic.com/uploads/ima...4_untitled.jpg У другому раунді Кубка Девіса у Другій групі Євро-Африканської зони збірна України прийматиме команду Кіпру. Як відомо, у складі цієї збірної може виступити Маркос Багдатіс. Однак, як зазначив, капітан української команди Міахіл Філіма, інші кіпріоти набагато поступаються своєму лідерові. Другий номер збірної Кіпру не має навіть рейтингу ATP, а третій і четвертий - юнаки 16-17 років. Матч відбудеться 6-8 квітня в Україну. Про місце його проведення буде повідомлено додатково |
WTA Доха. Катерина Бондаренко пробилася у другий раунд
Катерина Бондаренко продовжує успішно виступати на престижному турнірі WTA у Катарі. У першому колі "основи" українка обіграла росіянку Вєру Душевіну. Qatar Total Open WTA Жіночий турнір у Досі, Катар Призовий фонд - $ 2 168 400 Перший раунд Катерина Бондаренко (Україна, Q) - Вєра Душевіна (Росія, Q) - 7:5, 6:2 |
ITF Рабат. Ареф'єва почне з "основи"
Тетяна Ареф'єва розпочне з основної сітки 25-тисячний турнір у Марокко. ITF Жіночий турнір у Рабаті, Марокко Призовий фонд - $ 25 000 Перший раунд Тетяна Ареф'єва (Україна) - Кірстен Фліпкенс (Бельгія, 5) |
ITF Туреччина. Бейгельзімер - перша "сіяна"
Юлія Бейгельзімер - лідер "посіву" турніру ITF у турецькій Анталії. ITF Жіночий турнір у Анталії, Туреччині Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Юлія Бейгельзімер (Україна, 1) - Пей-Чі Лі (Тайпей, Q) |
WTA Доха. Цуренко, Савчук і Капшай зупинилися у відборі
Qatar Total Open WTA Жіночий турнір у Досі, Катар Призовий фонд - $ 2 168 400 Перший раунд кваліфікації Урсула Радванська (Польща, 4) - Леся Цуренко (Україна) - 6:2, 1:0 відмова Каї-Чен Чан (Тайвань, 16) - Ольга Савчук (Україна) - 6:3, 6:1 Кесі Дельаква (Австралія, 13) - Вероніка Капшай (Україна) - 6:3, |
Роттердам. Долгополов вже на старті покидає турнір
http://sportanalytic.com/uploads/ima...-137396514.jpg Український тенісист Олександр Долгополов не зміг подолати бар'єр першого раунду на турнірі ABN AMRO World Tennis Tournament в Роттердамі. У матчі першого кола 23-річний українець, який займає 19-е місце в світовому рейтингу, програв 58-й ракетці світу, 29-річному поляку Лукашу Куботу - 7:6 (4), 4:6, 2:6. Долгополов у впертій боротьбі виграв перший сет, але потім польський тенісист зміг зібратися і переломити хід гри. На рахунку поляка - 5 ейсів і 6 подвійних помилок, а Долгополов 6 разів подавав навиліт і тричі помилявся на подачі. Матч тривав 2 години та 22 хвилини. Таким чином, Кубот зрівняв рахунок в особистому протистоянні з українцем - 1:1. У другому раунді Лукаш зіграє з переможцем матчу між фіном Яркко Ніеміненом і місцевим тенісистом Ігором Сейслінгом. |
Кубок Девіса. У нашій команді побоюються Багдатіса
Головною проблемою для збірної України в наступному раунді Кубка Девіса може стати один з найяскравіших тенісистів останніх років Маркос Багдатіс. Про це, коментуючи результати жеребкування, розповів газеті "Сегодня" капітан команди України Михайло Філіма. "Кіпр - сильна команда лише з тієї причини, що там є Багдатіс", - вважає він. "Якщо він зіграють дві одинаки і пару, важко нам буде", - оцінив рівень фіналіста Australian Open-2006 Філіма. У випадку, якщо нашим спортсменам все ж вдасться пройти кіпріотів, вони гратимуть з переможцем пари Угорщина - Латвія. |
Кубок Федерацій. У матчі плей-офф Україна гратиме з США
У плей-офф Світової групи Кубка Федерацій збірна України гратиме з командою США. Такі результати жеребкування, що пройшло у вівторок 14 лютого. Матчі плей-офф пройдуть 21-22 квітня 2012 року. |
ITF Рабат. Ареф'єва програла у першому раунді
"Сіяна" бельгійка Фліпкенс завдала прогнозованої поразки Тетяні Ареф'євій на 25-тисячнику в Марокко. ITF Жіночий турнір у Рабаті, Марокко Призовий фонд - $ 25 000 Перший раунд Кірстен Фліпкенс (Бельгія, 5) - Тетяна Ареф'єва (Україна) - 6:1, 6:4 |
Доха WTA. Бондаренко у другому колі здолала Пеннетту
У дргугому колі турніру в Катарі Катерина Бондаренко легко перемогла сильну італійку Флавіа Пеннетту. Qatar Total Open WTA Жіночий турнір у Досі, Катар Призовий фонд - $ 2 168 400 Другий раунд Катерина Бондаренко (Україна) - Флавія Пеннетта (Італія) - 6:4, 6:2. |
ITF Туреччина. Бейгельзімер вийшла у другий раунд
Юлія Бейгельзімер впевнено подолала стартовий бар'єр на турнірі ITF у турецькій Анталії. ITF Жіночий турнір у Анталії, Туреччині Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Юлія Бейгельзімер (Україна, 1) - Пей-Чі Лі (Тайпей, Q) - 6:2, 6:1 Додамо, що у парі Юлія вже вийшла у чвертьфінал. |
WTA Катар. Катерина Бондаренко не змогла вийти у чвертьфінал
У 1/8 фіналу на турнірі в Катарі Катерина Бондаренко у впертій боротьбі зазнала поразки від румунки Нікулеску. Qatar Total Open WTA Жіночий турнір у Досі, Катар Призовий фонд - $ 2 168 400 Третій раунд Моніка Нікулеску (Румунія) - Катерина Бондаренко (Україна) - 7:6, 6:4 |
ITF Єгипет. Харченко вибуває з одиночного розряду
Анастасія Харченко поступилася у другому колі "одинака" турніру ITF у Єгипті. ITF Жіночий турнір у Шарм-ель-Шейху, Єгипет Призовий фонд - $ 10 000 Другий раунд Ясмін Стайнхерр (Німеччина, 6) - Анастасія Харченко (Україна) - 6:3, 6:4 |
WTA Мемфіс. Бурячок програла у відборі
Ірина Бурячок зазнала поразки у стартовому поєдинку турніру серії WTA у Мемфісі. Memphis International WTA Жіночий турнір у Мемфісі, США Призовий фонд - $ 220 000 Перший раунд кваліфікації Медісон Бренгл (США, 8) - Ірина Бурячок (Україна) - 6:2, 6:2 |
ITF Єгипет. Харченко та Казімова знову стартують у Шарм-ель-Шейху
Анастасія Харченко та Христина Казімова продовжують "штурмувати" турніри ITF у Єгипті. ITF Жіночий турнір у Шарм-ель-Шейху, Єгипет Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Анастасія Харченко (Україна) - Поліна Лєйкіна (Росія, Q) Христина Казімова (Україна) - Ніна Зандер (Німеччина, 2) |
Фьючерс Черкаси. Поплавський - у другому колі
Станіслав Поплавський став першим українцем, хто пробився у другий раунд турніру серії Фьючерс у Черкасах. Фьючерс Чоловічий турнір у Черкасах, Україна Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Станіслав Поплавський (Україна, 3) - Алессандро Бега (Італія) - 6:3, 7:5 |
ITF Франція. Васильєва - у півфіналі пари
Анастасія Васильєва вже встигла вийти до півфіналу парного турніру ITF у Франції. ITF Жіночий турнір у Маконі, Франція Призовий фонд - $ 10 000 Парний розряд Чвертьфінал Анастасія Васильєва/Стомлега (Україна/Румунія) - Флавер/Воріскі (США, 3) - 5:7, 6:4, 10:7 |
ITF Таллінн. Півень вийшла у друге коло
Ганна Півень вийшла у друге коло на турнірі ITF у Таллінні. ITF Жіночий турнір у Таллінні, Естонія Призовий фонд - $ 10 000 Перший раунд Ганна Півень (Україна) - Юлія Валєтова (Росія) 7:6(5), 6:2 |
ATP Мемфіс. Стаховський програв у другому колі
У другому раунді турніру в США Сергій Стаховський поступився одному з найбільш перспективних тенісистів світу Мілошу Раонічу. Regions Morgan Keegan Championships ATP Чоловічий турнір у Мемфісі, США Призовий фонд - $ 1 155 000 Другий раунд Милош Раоніч (Канада, 4) - Сергій Стаховський (Україна) - 6:4, 6:4 |
Фьючерс Черкаси. Поплавський і Смирнов вийшли у півфінал
Станіслав Поплавський та Артем Смирнов вийшли до півфіналу турніру Фьючерс у Черкасах. Фьючерс Чоловічий турнір у Черкасах, Україна Призовий фонд - $ 10 000 Другий раунд Станіслав Поплавський (Україна, 3) - Боріс Меламед (Німеччина, WC) - 6:1, 6:4 Артем Смирнов (Україна, 4) - Денис Милокостов (Україна, Q) - 6:3, 6:3 Олександр Недовєсов (Україна, Q) - Віктор Галовіч (Італія, Q) - 6:4, 6:3 Чвертьфінал Станіслав Поплавський (Україна, 3) - Елі руссе (Франція, 6) - 7:6, 7:6 Артем Смирнов (Україна, 4) - Олександр Недовєсов (Україна, Q) - 7:6, 6:4 |
Челленджер Франція. Марченко пробився у друге коло
Ілля Марченко з перемоги почав виступи на челленджері у Франції. Челленджер Чоловічий турнір у Шербурі, Франція Призовий фонд - 42 500 €+Н Чвертьфінал Ілля Марченко (Україна, 7) - Марсель Циммерман (Німеччина) - 7:5, 6:2 |
АТР Дубаї. Бубка вибув у першому колі
Українець Сергій Бубка у дуже серйозній боротьбі все ж програв словаку Лукашу Лацко в першому колі турніру в Дубаї. Dubai Duty Free Tennis Championships ATP Чоловічий турнір у Дубаї, ОАЕ Призовий фонд - $ 1 619 500 Перший раунд Лукаш Лацок (Словаччина) - Сергій Бубка (Україна) - 2:6, 6:2, 7:6 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:09. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010