![]() |
Цитата:
|
Іван86,Приблизно така як на агсаті...
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Вже краще трохи доложити і взяти Фортіс (Опенбок С4 або С6). Доречі десь на квітень ц.р. GI S має презентувати нову модель на mips CPU та з Е2 від ОпенПлі на борту, ціна буде в районі Фортісу - 130-140$... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Іван86,У Львові, на ринку Південний, ТЦ "Карпати", 1 поверх, павільйон №6 є фірма SET - вже років з 5 беру все тільки в них. Захід/заїзд з вул. Щирецької (від Нової Лінії)
|
Цитата:
|
Іван86, Є - 800 грн. в роздріб..., 720 грн. дрібний гурт...
Зарезервував для Тебе один екземпляр... |
Цитата:
|
Іван86, Так бери в антенці !!! Хіба я тобі не даю, заплатиш ще гривень 50 за доставку вийде приблизно на то саме, а в результаті можеш отримати казна що. Шукай потім ту антенку, як вітру у полі...
|
Цитата:
|
Іван86,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Якщо я надумаю я з вами через ПП звяжусь, добре?
|
Іван86, Є така сатерична мініатюра:"Вчера я видел раков-ну очень больших,но по 5 рублей а сегодня ну очень маленьких но по три".Так вот ці запитання ні до чого.........тобі порекомендовали і зроби висновки.Ато гарантія?,дешевизна?а в результаті придбаєш якесь гі....но.
|
Цитата:
|
ОК!!! Добре...
|
slavon,
Ні Славік то реально дорого... Іван86, Мій установщик продає за 90 по 8,16 за $ гарнтія півроку.... можу дати номер мобільного .....він живе у Львові.... |
Цитата:
800 грн, або 98$ за за оригіналл, з 2 річною гарантією, в роздіб це нормальна ціна... |
Цитата:
|
Zhora15,Так я Тобі можу запропонувати це дешевше..., але це не публічна розмова...
|
Привіт! Який можна взяти хаде ресівер не дорогий під шару! Але бажано щоб підходив до нього кембрж джіпіарес м-10. Або ще шарять через мобил! Підтримають хаде мобил або м-10.:cool:
|
Korpahec, В цій темі вже два дні обговориється Фулан (GI S8120, Amiko 8900 Alen)...
Цитата:
|
По якій адресі в тернополі можна придбати якісні супутникові тюнера??
|
igor1994, У нашого форумчанина FoxTarasa
на "Ринок Котломантаж" кіоск 2Е Порядний хлопака - рекомендую решту інфи відправив в ПП |
мені рекомндували тюнер openbox s6 pro+ hd i openbox s4 pro+ hd який кращий?
можливо порекомендуєте інший в межах цих цін що собою представляє по якості сат інтеграл? вони кращі в порівняні від опенбокс? |
igor1994,
Цитата:
Цитата:
Якщо є трохи грошей то для себе раджу взяти щось з mips CPU, наприклад Vu+ Solo or DreamBox 800SE (sim 2.10 or a8p) |
а якщо порівняти Openbox S6 PRO Plus HD і Openbox S6 PRO Plus HD PVR то який кращий
|
Цитата:
|
slavon а твоя думка яка?)
|
Цитата:
|
а опенбокси де можна придбати в тернополі?
|
igor1994 Openbox S6 PRO Plus HD PVR
Цитата:
Цитата:
|
але всеж таки якщо купляти то який крищий OPENBOX S6 Pro+ HD чи
OPENBOX S6 Pro+ HD PVR слован напиши |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010