![]() |
|
Моя антена
У темі 2 долучень
Фокус 46е мульт 39е
|
Цитата:
http://i031.radikal.ru/1406/cb/b8f1e6f17ccbt.jpg Сьогодні ради цікавості поставив 36+46 ... фокус десь між 42-45, точно не виставляв, тарілка однією стороною вперта в стіну..... Сигнал по Глобо4100 на 36 - 78-80%, по 46 - 74-76%.....Зараз попробую 36+46(ф)+53(чи 55)..... |
|
У темі 1 долучень
Фото
|
Тепер ера інтернету! От тільки з цього користають інтернет провайдери.
Установщики ні |
Ігор!
Розкажу таку історію помаленьку знімали антени з хат, перейшли на інтернет онлайн, тв, ну в один раз коли почались приколи з інтернетом, і притом з 31 грудня пропав взагалі, аварія, це можна було собі уявити коли гості чекають передачі святкові, а тут на маєш, і до мене будьласка, став тарілки назад, ми помилялись що антена це вже старе. Хай буде о канали позакодовували але всерівно, щось показує там! Я у цьому році обїздив багато сіл, запитував чи готові знімати тарілки, сказали що ні, ось такето. |
Korpahec, наразі тарілка виграє в стабільності!
|
Пам"ятаю по три установки на день. Можна було заробити 100долл
|
Та ігорку, були часи мій знайомий заробляв з 5 мисок 1000 долр на день і хватало йому на наступний день знову так це коли тільки появились тарілки ставили тільки сіріус, були часи но і тепер був на селах, тарілки, люди не знімають інтернету, не довіряють, бо бачать що коїться з провайдерами, глюки, тупки, висілки.:)
|
Там де сіріус то був в комплекті стронг або самсунг чи хумакс. Ще колись карточки шив gold card, fancard
|
Так хумакс самсунг стронг а прошивки картки то було за щастя правда я не шив тоді ще їх.:)
|
Я їх шив на Phenix/JDM прогері:)
|
Ера супутникового телебачення добігає кінця, приставки на Android з IPTV рулять.
Цитата:
|
|
У темі 1 долучень
Фото
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010