![]() |
Цитата:
|
slavon, дякую. Але його вже продали. Якби знав раніше, купив.
|
Опенбокс800 та Ортон9600 міні продані користувачам форума.
Залишились Опенбокс820(60 грн) і Ортон403(100). У 820-го - проблеми з відео і включенням(вмикається через раз, БЖ міняв). Скоріш за все, треба прогріти АЗУ. В 403-го - при включенні йде годинник, не грузиться. Плата не копана. Кого цікавить, пишіть. Дякую. |
Цитата:
|
SGN, дякую за Х800!;)
|
svovka, прошу вибачити мене. Фото зробити не вийшло, слідів прогріву пам"яті не видно, робилось професінально феном, а не паяльником. До тогож, покупець знайшовся котрий мешкає ближче до мене. Ще раз вибачте, якщо образив. Тут як у бізнесі - обирається найбільш зручна пропозиція...
403-й також практично проданий. sat-prof, невже прийшов так швидко? |
Цитата:
|
Куплю пульт для Нокія ДБокс-1
Куплю пульт для Нокія ДБокс-1. Можливо, пульт для Нокія ДБокс-1 Медіамастер.
|
Може такий купити:?
Всі кнопки будуть робити один до 1! (він прошивається під певну модель тюнера) http://tv-sat-remont.pl.ua/_ph/1/2/392900895.jpg |
Цитата:
|
D-Misha,це балванка ....на нього прошивається софт зчитаний від Нокія ДБокс-1!
В мене на Openbox 7200 робив то і ваш потягне.. Софт можна зробити самому маючи рідний пульт! |
sat-prof,Та в тому то і справа, що судячи з усього, у того ДБокса в D-Misha, рідного пульту немає... Скільки коштує той пульт ... ???
D-Misha, без образ, а чи варта Вам на старість морочити собі голову з тим ДБоксом 1 ??? |
slavon, 70грн....але тепер бачив що є софт на ДБокс-1 (знятий з оригінального пульта)
|
Знайшли мені хлопці, з іншого форума, універсальний пульт з підтримкою Нокія ДБокс-1(2), і рідний від китайців....beer
|
Універсальний то не то !імхо
То всіх кнопок нема то код злітає! |
Цитата:
|
D-Misha,знайшов,купуйте http://aukro.ua/pult-tyunera-resiver...473261555.html
Але нвіщо Вам цей "динозавр"??? |
Цитата:
--------------------------------------------------------------------------- А ще, дуже хотів би придбати тюнер- Космосат 7400(5119). Є багато таких в селі, а у мене нема.. |
Цитата:
Маю але без пульта |
Володя, у мене пульт є, якщо можете то висилайте. Мій адрес у вас ще є?
|
Наскільки мені відомо- то тюнера Нокія Дбокс1 не прошиваються. Тобто нема на них емулятора. Сам колись такий мав. Можна звичайно закинути прошивку якусь іншу, але крім відкритих каналів ви на ньому нічого не побачите..
|
Цитата:
|
D-Misha, не знаю чи він варта клопоту вашого!(хіба якість картинки і заради шари через Lan)
Xtra тв він папевне не стягне! Мене більше Openbox 7200 цікавить!(хочу ще такий) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha,
Маю такий пульт. Новий. Подарую Вам. Прошу адрес в ПП. |
Цитата:
|
Куплю hy5du281622ftp-5
hy5du281622ftp-5
|
куплю мишку
куплю мишку(львів), орієнтовно за 20-40грн
|
|
Куплю пульт тюнера-Vantage Х221SCI USB
Куплю пульт тюнера-Vantage Х221SCI USB
|
Цитата:
Цитата:
|
VAN TAGE є там такий? ECHOSTAR DSB 707 ....
|
Цитата:
1016SM-BS DSB-1220 FTA DSB-1230 FTA DSB-2200 2CI DSB-2220 2CI DSB-2230 2CI DSB-606 DSB-770 FTA DSB-780 FTA DSB 780 FTA DSB-780 FTA DSB-880 2CI DSB-890 2CI URC-39757 VAN TAGE в списку нема але Цитата:
|
ок! в личку пишіть номер а я вам свою адресу!
|
Цитата:
|
Куплю плату LNB в сборi
00
|
sat78,пульт поїхав до вас. Номер квітанції даю в лічку.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010