![]() |
Цитата:
-------------------------------------------------------------------------- DUMP 1.4.26EMU OpenFox7010 і Globo (3329B) (Для підробок) та оригіналів! 4W-5E-13E ФАВОРИТИ! __________________ |
пише некоректна адреса
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Та набери 2046 і буде тобі щастя!!!
|
Всім доброго дня! Дайте будь ласка ссилку на свіжий дамп на три стандартних голови і на Астра 1 19Е
Буду вдячний |
Так все тут є - тільки голову підняти та подивитися! :p Астру прийдеться тобі самому (добавити) просканувати!
|
Дякую, але це я вже давно бачу.... як добавити Асту, через яку програму, і де астру взяти?
|
Вєталь, Як що мова йде про Астру 1 (19Е) то прийдеться самому виставити відповідний порт дісіку і самому відсканувати потрібні ТР...
|
Потрібний т/текст на рідній мові.або навіть на російській -
339В 1.1. 2 1.4.26 EMU. |
walik,це питання до програмiстiв,але профi.
|
Цитата:
|
Народ таке питання пульт від Globo 7010a перестав працюватина відстані 2 і бульше метрів , працює лише з близьку , що це може бути ? :eek:
|
Цитата:
|
Sumrak,1. треба спочатку перевірити сам пульт на іншому тюнері.2.якщо пульт то треба міняти інфрочервоний діод,або купи новий пульт,він коштує 15-20гр.
3.пульт на ходу -то треба дивитися тюнер починая з БЖ,проц непропай,резистор ,морда непропай ,ІЧ приймач Цитата:
|
Як правило приймач в тюнері летить!
|
D-Misha, Ні це не в батарейках проблема , я ставив нові , думаю що може бути інфрочервоний діод, сьогодні перепаяю і дам відповідь
|
І Ще таке питання , через яку програму прошивати Globo 7010a ?
а то я пробував прошивати , так ніякого результату програма зависла! |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
я вставляю файл damp_3329B.abs , і мені пише потім Test serial port status !
Що це може бути :??? |
Sumrak, Неправельна послідовність дій - перед запуском прошивки потрібно виключити ресівер з мережі 220В, натиснути в програмі download і потім увімкути живлення приймача...
|
slavon,kreshnot, Пробував так , Але він нвіть не включається ( дисплей не включається ) , в ньому щось цокає , не можу зрозуміти що це ?
|
якщо цокае глянь блок живлення похоже на вздуті електроліти
|
vimpel, Йду вде подивлюсь але тоді цокає коли лише хочу прошити , а так він працює добре!
|
Так є 4 конденсатори вздуті , замінити би їх треба!
|
Цитата:
"компютерні"), |
Sumrak, треба читати відповіді а не переглядати.За БЖ було давно написано,а ви толчетесь на одному місці
|
Цитата:
|
Все добре перпаяв конденсатори і все добре , перешив лише прошивка погана , половина тих каналів що в мене було їх нема!
|
ну так що мішае добить канали та ключі ручками на пульту хіба це важко
|
vimpel, А не краще знайти нормальну прошивку ?:eek:
|
Sumrak, Можна знайти як Ви кажете "нормальну прошивку"...
Мені наприклад простіше досканувати декілька ТР (каналів) і вручну добити відсутні ключі... |
slavon,
Підтримую,я теж все нове додаю в ручну http://smiles.kolobok.us/personal/moil.gif |
slavon, Я просто не знаю ще як правильно вводити ключі ????:eek:
|
Я просто не знаю ще як правильно вводити ключі ????
На форумі все є,треба заходити у відповідний розділ та читати http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=317 |
не можу знайти коди ?
|
Цитата:
|
на дані тюнера вже непишуть прошивки тому що тюнера зняті з виробництва і вродіби фірма Глобо розпалась в Польші де велося їх виробництво зарас якщо і існують прошивки то вони або модифікації оригінальниї або просто дампи користувачів,,,,,,,,,,,
|
Перезалийте будь-ласка. Пише, що файл видалено....
|
Скачав дамп який виклав sat-prof в темі... Вирішив обновити... Но почало вибивати наступне:
http://i5.pixs.ru/storage/4/8/0/Snim...91_7065480.jpg Щоб це могло означати і як з ним боротись... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010