![]() |
Дякую хлопці slavon я вже поставив MGCamd 1.35 і блін вже інтери пропали slavon можна шось зробити шоб показували і якщо поставити як ви кажете wiccardd 1.15 то шо екстри зовсім небуде в мене на ортоні показувало все дякую
|
svidrak,металолому і у мене достатньо попадає, як і "хитрожопих клієнтів"... По різному буває...
|
Цитата:
slavon, Овпен досить не поганий тюнер,як тюнер))) |
LEXSUS, на вікарді буде!!! на мжкамі небуде
Читайте уважніше Zhora15, мене теж це інтересує ніде інфи немає думаю або S4 або фулан |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
LEXSUS,На рахунок Інтерів проблем немає - заливайте мій софткам в /var/keys, а на рахунок екстри на sh4 & mgcamd вона не працює піднімайте і налоштовуйте вікард ...
|
sat-prof, це трохи інше ти непрото думаєш
|
LEXSUS,
Закинь повний набір плагінів для свого тюнера,далі поміняй бінарік оскама на бінарік від юріка,останньої версії,далі скачай softcam.key cвіжий,перейменуй його в оscam.key,закить це все по фтп ... Далі якщо твоя шура підтримує протокол сссам ,то можна всі пакети прописати на одному порті,якщо ні то вводиш в оскам сервер ,рідер на кожен пакет окремо... Запускаєш оскам.... В файлі оскам кеy попіднімай всі потрібні тобі ключі бісс на сам верх.... svidrak, Саме вона SH4 http://smiley.nowdararpour.ir/kolobok1/4.gif |
|
svidrak,Друже, яка Е2 - чувак зі Спарком не годен раду дати ...
|
slavon, та настройки подібні?
|
svidrak, Це для Тебе і мене вони подібні, а той чувак поки "чайник" ...
|
slavon,
Дрім і Е2,для простого юзера,це сплошний геморой,а не тюнер.... Зробіть в шапці * який тюнер вибрати* голосованя, E2 SPARK і Софтовий,що зручніше,подимось які будуть результати... Ти налаштуєш на свому чуді, карточку, ключі і шару одночасно?,а на софтовому запросто і бубна не треба,а круте меню кому воно нах потрібне... Шара на сафтовому міні йде зовсім не гірше чим на дрімі і перемиканя і сам тюнер досить шустрий... ти казав про пережимання формату,скачай фільм 1080 і попробуй запустити 33гб на свому дрімі !!! |
Zhora15,Не знаю може на рахунок юзера Ти правий, але для мене як установщика кращого тюнера ніж на Е2 немає - один список каналів, одні і ті ж ЕМУ для делькох лінійок ресіверів/іміджів і тд.тп. Про це я вже писав ...
А софтовий металолом на кшталт ГІміні та У2С ставлю в основному або "багатим бомжам", або клієнтам які дійсно мають ниький матеріальний достаток... |
Потрібен тюнер за баксів 50 60
Бажано щоб було встроєне Wi fi і шара норм працювала Порекомендуйте щось |
Эмин, сумніваюсь за такі бабки з вай фай для такого треба окремий свисток і е2
|
Цитата:
|
Цитата:
А софтові??? Тиж жевеш в Києві,маєш нормальний нет,в гуглі напевно не забанений,шукай!!! Скоріше за все не знайдеш за таку суму,вірніше може і знайдеш,але свисток буде постійно злітати... А чому через лан не підключитися? |
Цитата:
Zhora15 так ви праві,але часу немає ні на що,навчання з однієї сторони ,весь заклопотаний,тільки сюди захожу питати у спеців |
Эмин,
Хіба цей http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=5054 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
тюнер потрібен норм |
Доброго вечора! У сусідів зламався пульт від глобо 7010CR пробував від глобо 4100С пульт не підходить до 7010CR що можна зробити де купити такий пульт чи можливо є прошивка на 7010CR щоб пульт підходив від 4100С. ( Наразі подякував):)
|
Korpahec, Попробуйте пошукати на радіобазарі такий пульт. Як варіант можна пробувати підібрати один з універсальних ...
|
Korpahec, підходить знаю точно...пробуйте різні софти!
|
Gi mini практично з усiма свистками працюэ для тюнерiв
як варiант u2ci ще дешевшого |
Цитата:
|
доброго дня підкажіть де поділась Звезда на 75 грд.
|
Цитата:
|
Неробить
|
Цитата:
|
Цитата:
тож питання чи того достатньо? і чи можна краще налаштувати? |
Цитата:
от ти мені запропонуй не софтовий металолом який можна втулити в 30 мм за телевізором? ідеально буде якщо ше на одному пульті з телевізором. ))) |
Цитата:
|
ок подивлюсь що то за звірюга :)
|
Цитата:
|
Яка різниця яка його товщина - 30 чи 53 мм ??? В комплект входить кріплення яке дозвояє закріпити ресівер за ТВ та виносний датчик керування ...
|
ти не бачив телевізорів 7-8 серії? от як можна засунути тюнер товщиною 5 см в отвір товщиною 3 см (пояснюю отвір який залишається після монтажу телевізора на стіну)? поясни мені чи має тут значення товщина тюнера? і то 3 см (від задньої стінки телевізора до стіни)вийде якщо ставити телевізор на звичайне дешеве кріплення по 400-700 грн. а можна і меншу відстань зробити.
|
mcroma,Друже не забувай що ресівер ще має вентилюватися, в принципі як і ТВ ...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010