![]() |
ну от телевізору вистачить і 3 см. так як повітря знизу заходить зверху виходить для чого там і є вентиляційні отвори, фактично відстань до стіни йому нічого не дає. та і вентиляція то вже друге питання. якщо місця бракує щоб нормальний тюнер всунути то нащо собі голову забивати щодо вентиляції. та й можна завжди придумати альтернативне рішення по вентиляції.
|
Приєднаюсь до диспуту-* ідеальній варіант то установлений тюнер в телевізорі. і дизайн не портить і на одному пульті*
Були такі і є до сих пір телевізори Філіпси з аналоговим сат тюнером.Аналог канув в літа вже ген-ген,на підході туди і цифра мпег-2 а телевізору хоч би що,паше і труба не хоче *сісти*.З спогляду споживача всяке обєднання добре але при тих темпах змін форматів мовлення як про мене *гроші в ...*.Чому в тюнерах 3000-6000, 800 серій і корпусо-подібних вихід деталей від перегріву по часу рідкий а в 4100с і всяких міні по два і більше разів чуть не в рік (317 і тіж кондесатори хоч компютерні хоч япона..) - температурний режим роботи різний (пригадую пари конструювання - різний коєфіцієнт заповнення)!!! Бачив також альтернативу вентиляції - повністю обмотаний скотчем тюнер примотаний до кріпленя телевізора. mcroma до Вас цей мій опус ніякого відношення не має,сугубо особистий погляд на цю тему з врахуванням особистого досвіду спілкування з технікою.Дякую що не забули відповісти про вирішення проблеми. |
Цитата:
1. ФТА ресівер - для роботи BISS & "цьоці" треба САМ модуль ціна якого співмірна з ціною якісного ХД тюнера на лінуксі та Е2 ... 2. Підтримка тільки протоколу дісік 1.0 (1.1, 1.2 та 1.3 не підтримується) |
Цитата:
|
Zhora15, і ти думаєш що звідти ти б вийшов цілий і здоровий? :) а щодо пульта. то от цілком реальний варіант на телефоні програмно по вай-фай і телевізором можна і тюнером, наприклад тюнером що Славон вище писав .
duman, ну формати щороку не міняються аж так. та і ніхто не каже що купує обладнання на 10 років наперед. ))) щодо охолодження наприклад чому не зробити верхню кришку металевою і як радіатор заодно відповідно. щодо конденсаторів. час їхньої роботи наприклад capxon згідно документації, ті що на радіоринку можна купити, 2000 год а то при 5 год щодня тільки 400 днів в середньому. от вам і час від поломки до поломки. та і не знаю я які тюнери гріються до 100 градусів, бо можна ставити 105-градусні конденсатори. що виробники засовують в наші коробочки то вже питання до них. але не все так критично. пане duman а от щодо мого рівня сигналу на антені що скажете? бо це актуальніша тема чим міні тюнер. ))) |
mcroma, той тюнер всеодно показує сигнал не правильно,так що сигнал треба вказати хоча-б по опену 8хх серії
|
Якщо Ви про шкали тюнера AMIKO HD MINI то я з ним не стикався і не скажу про максимум якості (сигнал\шум) для цієї антени.Ваше налаштування провіриться при першому дощі.На шкалу сигналу можна не дуже звертати увагу бо в основному залежить від довжини кабеля і ксв в ньому.
Я спочатку виставляю мах по азимуту а потім задираю низ антени вверх і внатяжку шукаю мах по куту.Верхній болт кріпленя кута перед цим затягую по максимуму.При цьому вибирається люфт в деякій мірі. kreshnot- що значить не правильно? Я ніяк того не второпаю, бо в любому тюнері максимальне значення шкали якість (не залежно від її її абсолютної величини) говорить що даний тюнер декодує цифровий сигнал з мінімальним виправленням помилок прийому. |
duman,
ну я приблизно так само шукав. знайшов крайні положення антени на по шкалі 60 і поставив так щоб була по середині приблизно. потім вже вверх вниз. ну то максимум вийшов 72-76. але показує гарно. переміщення самої головки нічого не міняє. ні краще ні гірше. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Zhora15, та зовсім і не дорого. тим більше що телефоно-пульт вже може бути і купувати його не треба. зараз же є цілком нормальної якості китайські брендовані телефони, наголошую брендовані. тримав в руках особисто. від 1000 грн і вище, це якщо на інший смартфон грошей не залишається :) от маю старий кінескоповий соні 32" а там рідний пульт був на 4 пристрої одночасно в т.ч. і на тюнер. отаке чудо техніки
|
mcroma, Ну який 1 пульт ??? Це можливо на ресіверах з ОС Лінукс та Е2 (ОЕ2.0) - лінійка ресіверів Vu+ та DreamBox 800SE (sim a8p & 2.10), але ж коштують ці реси приблизно у 2 рази дорожще ніж той що я Вам запропонував ...
|
http://www.openbox.ua/stb/sx/ Спутниковая приставка перестала быть обособленной, благодаря новой технологии AirTivi+ появилась возможность просматривать передачи на различных устройствах (планшеты типа iPAD и др), а так же удаленно управлять самой приставкой.
На текущий момент приложение AirTivi+ доступно для iOS устройств в Apple store. і це про лінійку openbox s4, ту що ви вказали на оффсайті. |
Друже в Дрімбокс-подібних ресіверах таке фішка вже є давно, років за 5 точно ...
|
вам видніше. я ж не сперечаюсь. просто в тюнерах не дуже розбираюсь. і мене якби до сателітарки влаштовував перегляд в інтернеті. просто тут при варіанті відключення аналового тв поставив батькам та й собі сателітарку.
ой не охота мені була купувати нав’язаний мені тюнер т2 і оту всю організацію приватну спонсорувати. ну як так можна на раз монополізувати весь ефір? таке тільки у нас можливе. |
mcroma, даунбаське регіАнальне Т2 це ще та кака - його навіть ворогу не порадиш... Супутникове Тв нормальний вибір ...
|
та ні воно може нормальне. але принципово не поставлю і нікому не раджу зі своїх. ну як так закодувати сигнал безкоштовних каналів щоб неякісні тюнери не купували... от що за дибільна відмазка, могли придумати щось складніше. не розумію чого з ними ніхто не судився. то ж банальна монополія і тиск на медіа-компанії. по друге в телевізорах є підтримка т2 а через цих гадів купуй ще одну коробку.
|
mcroma, Ну яке нормальне - у тій же Польщі DVB-T з передавачами на воєводство 5-10кВт, у DVB-T2 зі задраною до максимуму модуляцією та передавачі 0,5-1 кВт (тільки у Києві та Донецьку - 2 кВт) -
|
ну а треба 2 квт? в далеких родичів за 60 км від львова т2 купили (барани). показує нормально кажуть.
|
Ще до питання *і чи можна краще налаштувати?*
Я провіряю якість налаштування антени просто,по азимуту - рукою загинаю зеркало антени до середини з одної і другої сторони по черзі і спостерігаю за показами шкали якості,падає-добре,зростає-затягую протилежну гайку послабляючи гайку зі сторони загину до мах показів.По куту аналогічно,але по ньому рідко коректую,правда це на самокльопних жорстких Т-подібних кріпленях опор,бо ці *файки*-гуляйноги ніколи не ставлю. Гарантована зона прийому Т2 задекларована в 50 км.Але ж ми приймаємо польські канали за 100 і більше. |
підскажіть будьласка в мене тюнер опен фокс 7010 прошив тюнер а канали на кирилиці а
підскажіть будьласка в мене тюнер опен фокс 7010 прошив тюнер а канали на кирилиці а бистрий пошук англійська і цифри неохота переписувати канали на англійську. чи можна перепрошити. щоб переключити незнайшов.
|
OPENFOX 7010,Можна, зулити інший дамп - де канали не на кирилиці або скинути у заводські і просканувати ТР по новій вручну ...
|
є велика проблема,стоїть 36 на либідь тв карта вся фігня,через телік підключаю кам модуль десь місяц назад показую ідеально,ось останні пару днів рве картинку,якість сигнала 80% і рес підключав аміко 8360 такая же фігня тільки картінка норм але тупить,сказали шо якусь защиту врубили шо робити фіг його знає
|
Зараз погода погана.туман. можливо збилась головка від вітру-магнітні бурі.треба почекати.сигнал уменшився чи остався попередній?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Прошу підказки. В мене ресівер 4100С. Model ID 3329C. S/w версія 1.3.31 EMU. Версія H/w 1.0.00. LOADER VERSION M3329C 1.0.1. LATEST UPDATE Jun 30 2010. Хочу самостійно перешити ресівер під Триколор. Який лоадер потрібно використати? Чи обовязково мусить бути М3329С 1.0.1? Де знайти лоадер М3329С 1.0.1 і чи підійде він для дампа 1.4.73?
|
Ніяких лоадерів не потрібно шукати , просто проший дампом 1,4,73
|
Цитата:
|
Порядок прошивки даного тюнера детально описаний на форумі http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4723. Прочитайте і коли що не зрозуміло -питайте.
|
ivan72006,Невже так важко трохи почитати форум ??? Програми тут
|
Цитата:
|
allcode+bootloader
|
Цитата:
|
Цитата:
У ресивері написаний № boot ,boot прошивається з дампом.Та прога що на компі загружає дамп,№ на ній- це версія проги. |
Цитата:
|
Цитата:
|
ivan72006 загрузчик Upgrade (їх є багато варіантів) це програма що знаходиться на компютері і служить для заливки дампа,софта,каналів,ключів і т.п. з компютера в тюнер.bootloader (є теж різні версії ) це теж програма але знаходиться в тюнері і керує процесом заливки вже безпосередньо в нім (скажем так по простому).
При заливці нових дампів в яких версія bootloader-а не співпадає з версією bootloader-а в твоєму тюнері (не путати з версіями софтів чи дампів) треба ставити завжди опцію allcode+bootloader і версія bootloader-а в твоєму тюнері зміниться на версію bootloader-а з заливаємого дампа, бо інакше виникнуть проблеми (*запорюється * тюнер) |
Доброго дня. Аміко Алієн СХД 8900 чи ГІ С8120, який (клон) краще вибрати?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010