![]() |
Цитата:
Коли лоадер йде 1.0.3 а шити на 1.0.2 тоді проблема. |
Дякую за швидку відповідь ,я так зрозумів шо треба поступово закидати версії загрузчика аж до 1.0.6 а так зразу не можна ?
|
Цитата:
|
І ще забув написати шо в тюнері пише остання загрузка 31 серпня 2007 ,тоді мені закидати і софти теж поступово?
А як це зробити Будь -ласка дайте хоч силку шо качати і закидати |
Цитата:
Тут ПЗ і дампи: Софти, дампи Globo (Orton, Opticum) 4050C, 4100С (ALI3329C). Без обговорень! Тут написано як робити: Для прошивки потрібний "нульмодемній" кабель, завантажувач,прошивка або краще дамп |
Загрущик повинен бути Upgrade by SOIRNET.COM
|
У темі 2 долучень
Дамп можно не міняти, закинути тільки ключи ,канали відредактувати.Ключи брати з любого свіжого дампу.
|
Цитата:
А BU SOIRNET.COM потрібний якщо треба змінювати з більшої версії на меншу, або залити ПЗ яке має бульшу версію не змінюючи версію завантажувача яка є в ресівері... |
У мене є ProgDVB (DVB-Карта) для перегляду телебачення на ПК. І не працює Амос. В чому може бути причина? Всі інші супутники працюють.
|
Підкажіть будьласка .У блоку живленні глобо нема 3.3v без нагрузки при витягнотаму шлейфі.А скаче то 1.2v то 2.4v Чи це нормально ?? як не, то як це виправити?? Конденсатор с15 і с17 ЗАМІНЯВ на нові.недало результату.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010