Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Globo 4100С,4050C (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Обговорення та запитання-Globo(Orton,Opticum)4050C,4100С,4060CX,7010CX(Ali 3329c) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=685)

funt3 04.09.2012 16:25

Меню / інструменти / інформація

Попробуй скинути на заводські налаштування і проскануй заново

Цитата:

Допис від Adam94 (Допис 73153)
про конденсатори можу вже сказати що вони цілі - тюнер новий йому всього тиждень

Це непоказник, достатньо поганого контакту в розетці та і якість комплектуючих, і булоб непогано якби замірити напруги на виході БЖ

Adam94 04.09.2012 16:33

Цитата:

Допис від funt3 (Допис 73154)
Меню / інструменти / інформація

Попробуй скинути на заводські налаштування і проскануй заново

Це непоказник, достатньо поганого контакту в розетці та і якість комплектуючих, і булоб непогано якби замірити напруги на виході БЖ

це наврядчи вийде томущо я наврядчи це зможу зробити(невмію) та й тюнер не хотів би розкручувати томущо він заклеєний 2 марками...
зараз скинув на аводські налаштування. майже на всіх транспондерах Failed
пошук йде далі

funt3 04.09.2012 16:37

Цитата:

майже на всіх транспондерах Failed
Вибирай робочу частоту на спутнику і виставляй порти дісеку поки незявиться сигнал,а потім скануй

Adam94 04.09.2012 16:42

Цитата:

Допис від funt3 (Допис 73156)
Вибирай робочу частоту на спутнику і виставляй порти дісеку поки незявиться сигнал,а потім скануй

зробив відсканувало на амосі працює інтер, інтер +, к1, ентерфільм, зік, мега, на хотбірді всі працюють, на сіріусі ні один...
на сіріусі уровень 83%, качество 14%

funt3 04.09.2012 17:25

Попробуй підставити другий рес, або свій на другу антену

kreshnot 04.09.2012 17:36

Цитата:

на сіріусі уровень 83%, качество 14%
Якщо вони сірого коліру-міняй DiSEgC,голову,або погано настроєна антена
Цитата:

впевнений що головки робочі, томущо буквально до того як почав перешивати все працювало. незнаю чому мене понесло туди
Adam94 ,підстав інший тюнер,буде робити-зразу мінус що голови з глюком,або погано настроєна антена на 100%

Adam94 04.09.2012 20:05

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 73159)
Якщо вони сірого коліру-міняй DiSEgC,голову,або погано настроєна антена

Adam94 ,підстав інший тюнер,буде робити-зразу мінус що голови з глюком,або погано настроєна антена на 100%

в мене одна тарілка на два телевізори, в одній кімнаті сіріус і амос робить на половину, а в інших відмовляється показувати тіж канали що в іншій кімнаті. так вони сірого кольору на відповідних тп. антену настройував майстер і настроїв добре... все це почалось після того, як я поміняв прошивку (файл з розширенням abs) і звідси всі проблеми, напевно, тільки через це проблеми. я це помітив з того, що до перепрошивання все показувало, я просто вирішив додати канал один і з незнання перепрошив після цього показувати такі канали як новий,2+2, 1+1, і тд навідріз непоказують... нормального нічого немає дивитись...

kreshnot 04.09.2012 20:52

Adam94 ,я так розумію прошивався один ресивер.Ресивери однакові?

Adam94 05.09.2012 16:00

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 73163)
Adam94 ,я так розумію прошивався один ресивер.Ресивери однакові?

ні прошивались обидва ресивери. так вони однакові.

slavon 05.09.2012 17:05

Цитата:

в мене одна тарілка на два телевізори, в одній кімнаті сіріус і амос робить на половину, а в інших відмовляється показувати тіж канали що в іншій кімнаті. так вони сірого кольору на відповідних тп.
Щось я ніфіга не второпав з того що Ви написали... Марку головок (конверторів) які поставив майстер точно вкажіть...
Цитата:

антену настройував майстер і настроїв добре...
Та Ви що серйозно ??? Звідки знаєте ??? По якому ресіверу Ви то перевіряли ???
Цитата:

. все це почалось після того, як я поміняв прошивку (файл з розширенням abs) і звідси всі проблеми,
Порти комутатора (дісіку) для кожного борту виставте ті які були до того, якщо не пам'ятаєте то можна підібрати методом народного втику (перебором портів) благо варіантів не так вже багато або підглянути на антені по кабелях який і куди включений...
Яке ПЗ і бут був до того і які версії Ви залили ???

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:24.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010