![]() |
Хлопці... Гавкнув тюнер,після грози...
Питання таке ,що в першу чергу горить в таких випадках? Хочу нести в майстерню(я в цьому ніц не смислю,навіть тестера під рукою нема) і не хочу щоб мене взули... Чекаю порад... Дякую... Всіх зі Св"ятом.... |
У темі 3 долучень
Привіт друзі! Спаяв мені яро джітак реаніматор до ресіверів сказав мені що потрібно купити LPT шнур де його купити неможу знайти зробив фото виходу з ноутбука LPT І фото джітака теж LPT вихід знайшо на аукро шнур з однієї сторони юсбі а здругої LPT але сказали що юсбі глючить. Порадьте що робити! (ДЯКУЮ).:cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Добрий день скажіть по якій частоті настроювати абс2 75е і в кого який сигнал на 75е на західній україні
|
Ahdriyup2! Привіт! Можете настроювати на частоті 12595 V 43200 сигнал вмене 60 якість 50 працює добре коли безхамрно. Старіші транспондери були усилені сигнал був 90 а якість 80. А ще на ABS-2 75 ставлять більші антени метер двадцять.ukrprof
|
Korpahec, ясно дякую я ще щитав що потрібно обернути кронштейн бо 75е знаходиться дуже низько
|
Незнаю в чому причина?Є 5 пультів для Опенбокс х-800, з них 2 нові і ніодин не працює. Батарейки робочі. Перевіряв на камеру, реакції ніякої ..
|
D-Misha, Може контакти окислились?Розберіть пульт провірте на наявності тріщин в платі
|
Цитата:
|
D-Misha, краще десь б/у знайти,тепер пульти ніякі!:eek:
Значить справа 200% в пульті! |
Цитата:
|
D-Misha, можете спробувати замінити кварц...
http://rumlin.narod.ru/images/quartz.jpg Зараз суцільний брак у всьому! Раджу мати в арсеналі : (прошивається через USB) http://sat-prof.com.ua/showpost.php?p=80539&postcount=2 |
Привіт! Хлопці цікаве запитання вмене до вас приніс клієнт мені ресівер AMIKO SHD 8900 жаліється тим що вивалив за него 1000 грн його в магазині прошили він його забрав додому попрацював один день і злітають з него канали відніс ще раз його до майстрів прошили і знову попрацював 2 дні і злітають канали. Я ще його не шив думаю запитати увас що може бути чи братися мені шити чині що порадите мені доброго. ДЯКУЮ!:cool:
|
Korpahec, а на енігмі?
|
Цитата:
|
Доброго вечора що на енігмі не зрозумів. То що робити мені віддавати чи може попробувати прошити ще раз.:cool:
|
Korpahec, я би на вашому місці пробував прошити, хотя би для себе. Ви нічого не губите, а якщо ще раз зріже, то порадьте клієнтові звернутися де він купував, най замінять на інший згідно гарантії.
|
Korpahec, проший(це дуже просто,якщо це спарк),якщо після перепрошивки канали далі будуть злітати(що для спарка є не нормальним),нехай віддає назад. Я цим тюнером користувався 2 роки,в мене жодного разу канали не злітали і взагалі на спарку він працює добре на 4 із 5 ,нормальної Енігми для нього нема....
|
Привіт! Підключив ресівера AMIKO SHD 8900 ALIEN до теліка щоб прошити включив в сеть він запускається ось так перше грузить на панелі boot після цього вибиває HULL і все на цих буквах стоїть далі незагружається щоб я побачив меню щоб прошити що за прикол.
|
Korpahec,
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Відновлювальний образ http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=57 В файлі загрущик А взагалі то є гугл для таких питань,повезло вам що мені робити нєхер |
Цитата:
|
Zhora15! Вам подяка нічого з ресом не виходить стоїть boot тай все відаю геть клієнту нехай несе там де купляв і прошивав.
|
Korpahec,
Щось я не розумію у "клієнта" злетів список каналів і тюнер грузитися перестав??? Якщо ти зробив все що я описав і зробив правильно,то тоді проблема в залізі.... |
Korpahec,
Тут почитав,скоріше за все в нього китаєць і спрацювала "БОМБА"... Хай тим чесним людям його на голові ,ну ви зрозуміли... Підняти його можливо по моєму лише джитагом,потім поставити saveboot.sh4 і не підключатися до нету.... |
Слава Україні!!! Дай Боже здоров'я Вам світлі голови,ади принесли мені таку чергову оказію;
тюнер METRONIK TOUCH BOX 5 на базі ALI M3329C F1 hwversion 1.0.0 2007-10-10 bootloader 0.1.0 2008-1-29 maincode V1.0.13 2010-5-21 Radioback 1.0.0 2007-9-26 defaultdb 1.1.0 2007-3-22 userdb 1.0.0 2010-5-21 як це прошити?,з чим це зрівняти( я маю на увазі може якийсь клон цего чуда)або як хоть як увійти до біс ключів аби хоть в ручну ввести пару каналів, бо навіть першого національного відкритого нема,а цьому чоловікові рос.каналів і не треба,просить аби Українські показували тай буде... Може хто мав таке чудо коли га ?? то підкажіт мені будь ласка. В гуглі шос подививсі але не найшо нічого такого((( |
Цитата:
Цитата:
|
так я це читав,але думав запитати чи часом в когось появилося щось, бо цей запис 2 річної давності, тай порадитися чи можливо щоб перепаяти замість нього простий ALI 3329C ? Чи то така афера з цим тюнером не можлива?
|
vinimm5,
Цитата:
|
Доброго дня!!! хто може підсказати як працюе Домашній інтернет від Київстара з тьотью шурою !!!Внас тарифи подешевшали хочу перейти 15 мгб---за 35 грн без лім.Дякую!!!
|
tarasza,
В мене шура працювала і на мобільному київстарі lmy Швидкий нет радять для пакетів SKY UK SKY IT ,але на них хоч 100мбіт ,всерівно глючено... Сервера прямі(закриті) треба шукати,але вони не дешеві,особливо для тих хто думає що ВІП має бути за 3$ lol |
Цитата:
|
цікавить просто шо киівстар L2TP а не PPPeO підключення відбуваеться. Чи не буде затиків на шурі .Колись стикнувся з таким але як вирішили проблему незнаю !
|
Цитата:
А що маршутизатор не підтримує такого підключення???? Цитата:
|
В мене таке питання ... Телевізор LG ,коли кадр в кіно (наприклад) стає темнішим(наприклад ніч) мій телевізор автоматом понижує яскравість... Я вроді не тупий,але облазив все меню і так і не вирішив цієї проблеми... Може хто знає,як відключити функцію затемнення коли кадр і так темний... Дякую... Чи то так задумано "автором" і тут вже ніц не вдієш???
|
Цитата:
http://i.piccy.info/i9/860397521e77a...gion_2_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-06-26-16...35x498-r/i.gif |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Я випаяв в Globo 5000 С15(470мф10в 105 градусів) і вище іще один кондесатор(220мф 25в 105 градусів(вздуті)
Маю такі кондесатори 1.100мф40в 105 гр-1штука 2.1000мф25в 105 гр-1штука 3.470мф25в 105 гр-1штука 4.2200мф10в 105гр-1штука 5.470мф10в 85гр-1штука 6.1000мф25 85 гр-1штука 7.100мф35в 85 гр-1штука 8.2200мф16в 85 гр-1штука 9.470мф16в 85 гр-Щось із цих кондесаторів підійде і де саме? Дуже буду вдячний за вашу допомогу |
С15(470мф10в 105 градусов) - бажано: 2.1000мф25в 105 гр-1штука
(220мф 25в 105 градусів) - підійде: 3.470мф25в 105 гр-1штука За одно поміняй і С13 на : 6.1000мф25 85 гр-1штука |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010