![]() |
- Відчиніть! міліція!
- А чого ви там зачинилися? |
http://cs405827.userapi.com/v4058279...UoD9qPpjm0.jpg
Пес Шарік вгадує результат матчу)))))) http://cs11502.userapi.com/v11502471...sLUWWsXS1E.jpg |
|
Цитата:
http://www.youtube.com/watch?v=qzn7zj50LPc |
У темі 1 долучень
Eutelsat 10A @10E
11672 V 5632 Channel name (euro-2012): ARQ WIN DSNG6 ITV DONETSK Eutelsat 7A @ 7°E 11174V S/R 3600 DVB-S2 |
- Мамо, включи вечірню казочку про
Андрійка Шевченка! - Ні, синку. Нажаль сьогодні показують казочку про 11-х поросяток... |
У темі 1 долучень
Intelsat 905 - 24.5° West
11675 VDVB-S/MPEG-2 27500 7/8 NBA HD 24.5 |
|
|
Покращена версія...
http://i003.radikal.ru/1206/a4/b710f505a51a.jpg |
|
Дівчина 14 років переїзджає разом з
мамою, бабусею і собачкою Шаpиком з пpовінціі у велике місто. Дівчина ловить таксі, зупиняється мужик. - Підвезіть нас, будь ласка, – говоpить вона. - Та таких тільки тpа**ть, – говоpить водій і їде. Дівчина в подиві підходить до матеpі і запитує: -Мамо, а що таке тpа**ть??? - Еее… Hу це одним словом підвезти … Дівчина ловить машину. Зупиняється мужик. Дівчина говорить: - Тpах**ть нас будь ласка! - А нас це кого? - Мене, маму, бабусю та Шаpика .. - Тебе із задоволенням, маму – подумаю, а бабусю нехай Шаpик тpах*є! |
Анекдот дня: бистро вибитий гол НЕРАХУЄТЬСЯ!!!
*** Запитали арбітра: як звати собаку вашу? - В мене немає собаки. - Як то, сліпий і без собаки? |
|
|
Ранок. Річка. Туманить. Сидить
мужик, ловить рибу. Нічного не клює, хоть ти стріляй. Тут на човні пропливає інтеллігент, питає : -На што ловіш? -Гриби. -На грібочкі? -ГРЕБИ НАХ*Й!!! |
Лише 11 ударів знадобилося Володимиру Кличку, щоб перемогти збірну Англії з футболу.
- Чому Янукович не доїхав до Волині? - Та застереження побачив. - Яке? - От на кордонах інших областей що написано? «Ласкаво просимо до Харківщини!», «Черкащина вітає вас!», або ще щось подібне. А при в'їзді до Волинської області всіх непрошених гостей чесно попереджають: «ВОЛИНЬ - КРАЙ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ»... Циганська кулінарна книга починається словами: "Вкрадіть каструлю". |
Приїзджає генерал у віддалену
частину на перевірку.Його водять по території.І питає він в полковника: -Скажіть а у вас є тут красиві дівчата щоб відпочити? -У нас є ослик в хліву... Генерал одразу побіг в сарай.Виходить через 15хвилин,застібає ширінку.А полковник каже: -Взагалі то ми на ослику до дівчат їздимо.. |
Приїзджає генерал у військову частину на перевірку військових оркестрів. Диригент вишикував оркестр. Зіграли різні зустрічні, парадні, похоронні марші. Диригент і запитує генерала:
-Товаришу генерал, чи сподобався Вам на оркестр? -Так сподобався! Але у трубача під час гри на трубі простій мізинчика! За це неподобство звільнити з оркестру!!!! -Так у нього ж техніка, звук... - спробував захистити трубача диригент. -Техніку хай здасть на склад, звук хай залишає собі... ЗВІЛЬНИТИ!!!!! Крилатий військовий вислів: "Гусь свинні не прапорщик" |
Батько наставляє сина перед виїздом на курорт: -
- Ти ж синку там пильнуй. Дівчата зараз розбестанні, хвороби різні мають. Будь обережним. Не дай Бог підхватиш якусь заразу. Приїдиш додому - заразиш жінку, невістка - мене, я - мамку. А тиж нашу мамку знаєшь - вимре все село... |
У темі 1 долучень
Eutelsat W3A (7.0°E)
11144 - Pol: V - SR: 6111 - FEC: - Catйgorie: Sport - Volley Transmis en: MPEG-2 |
Заснули хто де після важкої п"янки.
Вночі всі почали варнякати - "Душно, відкрийте вікна!" Один більш-менш виживший, нащупавши гантелю, крикнув - "Ща, хлопці, посвіжішає!" Кидає гантелю в сторону вікна. Дзвін скла, всім відразу полегшало, всі заснули... Вранці прокинулись - гантеля в телевізорі! |
Сільська родина живе в однокімнатній хатині імає четверо дітей.
В ночі звичайно тато з мамою на пічці,найменша дитина біля пічки і так по старшинству. І як звичайно в ночі батьки починають вошкатись. Спочатку подушка впала, потім одіяло, потім щтукатурка починає сипатись.І тут вже найменше невитримало і каже: мамо тату ви бля поки одного зробите двох вбєте Дзвонить телефон. Трубку піднімає батько трьох дочок. Не встиг він відкрити рот, як голос у трубці ласкаво запитав: - Це ти, моє жабенятко? - Ні, - відповідає він, - говорить власник ставка. |
На Рубльовці вчителька біології,всю
пару доводила студентам,що ягуар - це жива істота... Задача: У Петі було 2 противотанкових гранати.Коля мутив з жінкою Петі.Питання: кого першого покажуть по "свідку" на нтн? |
куме у вас є порнуха на компютері?
-нема,бо вмене память хороша. |
Таких Карпат ви ще не бачили. Повільний політ над Чорногорою на пташиній висоті...
http://www.youtube.com/watch?v=jXdL8...layer_embedded |
По-німецьки «нах» (nach) означає
напрям руху. По українськи теж саме, але конкретніше. |
|
Мам, мамо зроби мені кампотику!
Якого тобі синку з вишеньками, з яблучками? Мам, мені похуй аби солодкий. |
У темі 1 долучень
Eutelsat 3C - 3.1° East
11675 v 6666 11636 V 6666 Fanzone1,2 |
Біжить 90-літній гуцул по полонині. Його питають:
-Куди це ви, діду, так бігцем? -Йой, не питай, бо втікаю від татка, бо я його татка, ну свого діда на х*й послав! |
- я хочу, щоб ми померли в один
день... - дідусю, досить! |
|
Купив олівець від тараканів тепер тиша сидять малюють.
|
|
Приходить медсестра на роботу з
фінгалом,подруги питають що сталося.Вона: - сплю.серед ночі чоловік починає приставати... - подруги: - він напевно сексу хотів?! - та хотів... -а звідки фінгал? - я його нечайно запитала з якої він палати. |
У темі 1 долучень
3°E 11065H10000 AL-Jazeera-feed
"AJS/MARRIOT/WARSWAW HD-feed |
В селі біля Львова на подвірї дідусь
запеклий націоналіст рубає дрова, та бідкається:,,От приїдуть москалі, позарубую собак!,, Тут заїжає на подвіря машина, виходить хлопчина і запитує: Дайбоже діду, як мені до Львова заїзати? Подивився дід на хлопця, не москаль, москаль божого слова не скаже, значить наш. - От синку їдь прямо, а потім на ліво, і будеш у Львові! Проходить час, дід знову бідкається, мовля, приїдуть поскалі, порубаю сокирою собак на шматки. Тут заїжає ,,Волга,, виходить два москалики і запитують: -Дедушка, как нам во Львов доехать? Дід зняв сокиру з плеча, перевірив пальцем чи достатньо гостра, і каже: - Вилазте сука, приїхали вже!!! Так із кожним буде, хто сунеться до нас кацапи! Наречена так переживала перед першою шлюбною ніччю, що відрепетирувала її з сусідом. |
-Мамо,можна я піду з хлопцем
сьогодні на нічну риболовлю? Можна, тільки не забудь накопати презервативів... |
У темі 1 долучень
Globecast UK Encoder 1 28.5*E
TRUE MOVIES 1 12538 H 6111 service id 0001 Video pid:1260 Audio pid:1220 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010