Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Офтопік (теревеньки) (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=59)
-   -   Україна сьогодні! (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3272)

vinimm5 07.08.2014 16:44

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...f99c89c320cf0f Олександр Аронець

Цитата:

Ось власне відео моменту затримання айдарівцями та Мірошниченком сепаратиста мера Луганська Кравченка. Як бачите, собачку дружини відпустили))
https://www.youtube.com/watch?v=TRHsf72_gCg

vinimm5 07.08.2014 20:31

https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...35889210_n.jpgОлег Ляшко

Цитата:

Чому Генпрокуратура досі не арештувала Кернеса? Ми всі пам'ятаємо, як цей хамелеон фінансував тітушок з "Оплоту", потім перефарбувався у "захисника єдиної України", а тепер його діяльність знову загрожує новим витком сепаратизму. За пропозицією Кернеса міська рада присвоїла звання Почесних громадян міста Харкова голові ради директорів ОАО "МосСітіГруп" Павлу Фуксу і члену комітету російської Ради Федерації з питань оборони і безпеки Олександру Шишкіну, який голосував за анексію Криму. Дії Кернеса - зухвалий виклик українському народу, який своєю кров'ю омив державу від тиранії Януковича, а сьогодні знову ж таки кров'ю визволяє мати-Україну від окупантів. Тому ватніка Керннса слід арештувати якнайшвидше, а Харківську міську раду - розігнати до чортової матері

vinimm5 07.08.2014 20:34

Світовий банк затвердив 500-мільйонну позичку для України

Рада виконавчих директорів Світового банку (СБ) затвердила виділення $500-мільйонної позички для розвитку фінансового сектору України.

Про це повідомила прес-служба банку, передає "Інтерфакс".

"Пакет реформ, який підтримується цією операцією, допоможе поліпшити функціонування банківської системи України та її стійкість як до внутрішніх, так і до зовнішніх ризиків", - заявив директор СБ у справах Білорусі, Молдови та України Чімяо Фан.
За даними банку, реформи, підтримувані цією позикою, зміцнять можливості Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для вирішення проблем неплатоспроможних банків.
Нинішня позичка є частиною загальної допомоги з подолання кризи в Україні, про яку СБ оголосив в березні. Загалом до кінця року Україна має отримати до $3,5 млрд.

vinimm5 07.08.2014 20:45

Із Майдану камінням прогнали комунальників (відео)

Комунальні служби Києва у супроводі батальйону «Київ-1» намагалися прибрати барикади і намети на майдані Незалежності. Активісти палили шини, відмовляючись іти з Майдану. Під градом каміння з боку незгодних з ліквідацією барикад комунальники відступили.
https://www.youtube.com/watch?v=e18ZPgQV6Fk

vinimm5 07.08.2014 21:04

Уряд ДНР очолить лідер "Оплоту" Олександр Захарченко
http://ukr-online.com/uploads/posts/..._383935174.jpg
Цитата:

Правительство самопровозглашенной "Донецкой народной республики" возглавит лидер "Оплота" Александр Захарченко. Об этом говорится в сообщении пресс-службы ДНР.

"Единогласно утверждена на пост премьер-министра ДНР кандидатура Александра Захарченко, который известен как руководитель Оплота и с недавних пор занимал пост заместителя министра МВД ДНР. Утверждение кандидатуры Александра Захарченко на пост Председателя Совета Министров завтра выносится на заседание Верховного Совета ДНР", - говорится в сообщении.

Напомним, премьер-министр "Донецкой народной республики" (ДНР) Александр Бородай ушел в отставку.
Ворога треба знати в пику:cool:шоб при зустрічі не промахнутися;)

vinimm5 07.08.2014 21:32

Міліція затримала на Майдані машину зі зброєю і золотом

Під час прибирання комунальниками Майдану працівники міліції затримали машину зі зброєю та золотом. У машині, за словами правоохоронців, знаходилась молода дівчина. Її теж затримали, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович.

«Виявилося, що там знаходилося 5-6 пістолетів, до десяти автоматів, один гранатомет. Також там були золоті речі: ланцюжки, перстні. Зараз проводяться слідчі дії», – сказав він.

За вчинення спротиву працівникам правоохоронних органів затримано близько десяти «жителів наметового містечка».

За словами начальника ГУМВС у Києві Олександра Терещука, він спеціально не давав міліції команди застосувати будь-яку силу, оскільки сподівався, що бійці могли б домовитись з тими, хто залишився на центральній площі Києва. Водночас, якщо переговори з майданівцями не будуть дієвими, прибирати центральну площу столиці прийде вже і міліція.

«Щоб не було конфлікту і бійки я міліцію туди не заводив. Заведені були лише ті люди, які пройшли військові дії. Відверто скажу, ми не змогли надати допомогу комунальникам. Бо коли почали кидати каміння, змушені були відступити. Я зрозумію, що втрачу людей, яких завтра треба в Слов’янськ відправляти. Але якщо бардак буде продовжуватися, іншого виходу немає, я думаю мене мешканці Києва зрозуміють, якщо я заведу туди міліцію і наведу порядок», – сказав Олександр Терещук.

За даними правоохоронців, у сутичках на Майдані постраждало близько п’ятдесяти бійців підрозділів особливого призначення «Київ-1» та «Київ-2» та четверо комунальників. Також пошкоджено чотири самоскиди та чотири навантажувачі, сім комунальних машин викрадено.

Загалом прибирати Майдан незалежності 7 серпня прийшли 140 спецпризначенців та півтисячі комунальників.

За вчинення у спротиві працівникам правоохоронних органів затримано близько десяти «жителів наметового містечка» і відкрито кримінальне провадження за частиною статті 296 (хуліганські дії, вчинені групою осіб) Кримінального кодексу України.

vinimm5 07.08.2014 23:28

“Повертайся живим” – новий гімн сил АТО

В ефірі національної радіостанції, в рамках програми для військовослужбовців, відбулася прем’єра пісні “Повертайся живим”.

Зворушлива композиція була написана й виконана на одному диханні. Це історія звичайного юнака, і одночасно крик душі матерів, дружин, всіх жінок України, які сьогодні мріють тільки про одне, – щоб їхні чоловіки повернулися додому живими.

Композицію записало творче об’єднання “Повертайся живим”.

Мета творчого об’єднання полягає в тому, щоб надати допомогу українським солдатам і підтримку їхнім сім’ям. Учасники ТО “Повертайся живим” не афішують своїх імен, акцентуючи увагу лише на головному сенсі пісні:

“Все найголовніше, що ми хотіли сказати, ви почуєте у пісні. Все інше – від лукавого. Якщо пісня вам сподобалась, якщо ви маєте бажання допомогти зберегти життя, – для цього вистачить однієї вашої SMS чи дзвінка”, – йдеться у повідомленні.
Щоб перерахувати кошти на цільову допомогу українським військовослужбовцям, потрібно відправити SMS або зателефонувати на короткий номер 565. Вартість смс і дзвінка – 5 грн.

Нагадаємо, нещодавно патріотка Еріка спробувала поєднати схід і захід в україно-російській пісні. Артистка презентувала кліп на пісню “Схід-Захід/Восток-Запад”

vinimm5 08.08.2014 00:17

Як українці стають «Укропами»

https://pbs.twimg.com/media/BudoocUIYAAN9em.jpg
Українці залюбки стають укропами. Шеврони з таким написом вже шиє одне київське підприємство. Дизайн нашивок придумує та безкоштовно виставляє в мережі художник Андрій Єрмоленко. А от появі неологізму він завдячує сепаратистам-«колорадам», які й прозвали українців «украми», або ж «укропами».

«Укроп *– суцвіття, яке відлякує колорадського жука. Загони квіточок та зернинок, які складаються в армію! Вони нас так назвали, вони нас мають боятися», – ці слова художника Андрія Єрмоленка у майстерні «Морячок» висять у рамочці на видному місці. Вже декілька днів у невеличкому приміщенні металобази у Дарницькому районі Києва з його ескізів дві швеї завзято шиють шеврони з написом «Укроп».
https://www.youtube.com/watch?v=gHu84I16mk4
«Це в нас такі добрі шеврончики-укропчики для справжніх українських патріотів. Андрій Єрмоленко розробив малюнки, а ми їх втілили в життя, щоб наші герої, пересічні громадяни, студенти – всі носили і пишалися тим що вони українці, укропчики. На даний момент пошито близько 150 цих шевронів. В роботі ще буде багато, так що вистачить всім», – обіцяє заввиробництвом Тетяна Сопіна.

Коштує «Укроп» 50 гривень. Втім, ці гроші йдуть на потреби армії, а кожен четвертий шеврон потрапляє на фронт, – додає Тетяна.

«Нас намагаються принизити, а ми з того всього сміємося» – Єрмоленко

Допомагати «Укропами» своїм бійцям у зоні АТО взялися і кіровоградські волонтери з «Армії SOS». По 5 гривень у місцевій книгарні вони продають наліпки на машину дизайну Андрія Єрмоленка. Акцію назвали «Убий у собі москаля». Такі ініціативи художник радо вітає і охоче – безкоштовно – ділиться ескізами на своїй сторінці у Фейсбук.

Прізвисько «Укроп», яке придумали сепаратисти на позначення українців з проєвропейськими настроями, він називає не образливим, а навпаки – таким, що викликає гордість.
https://www.youtube.com/watch?v=K_9o_JrfCZ4
«Якщо розібратися – кльова трава, сіється дуже гарно. Вона віщунками використовується, і діткам дають, якщо в них щось з шлуночком. Якщо подивитися на будову укропу, то невеличкі суцвіття створюють величезну квітку. Це фактично модель армії, де невеличкі загони збираються у величезну армію. Все дуже просто – нас намагаються принизити, а ми з того всього сміємося. Знаєте, як кажуть: «Б’ються, б’ються не здаються, йдуть до бою, ще й сміються». Ми маємо вигаданими неологізмами добивати свого ворога. «Укри» скоро будуть популярними. В цьому є щось таке дике, українське. Хочуть побачити живих «укрів»? Вони їх побачать», – каже він.

Втім вже знайшлися люди, які гроші, зароблені на патріотичних роботах художника, пхають собі у кишеню. «Я бачив, як наживаються на цьому. Я намагався з цим боротись, але зараз Бог їм суддя. Якщо є бажання використовувати в комерційних цілях, то подзвоніть мені, запитайте. В нас зараз час такий, треба навчитися ділитися, а якщо на святу справу це йде, то треба віддавати. Всі роблять щось, щоб ця війна закінчилась. От мені захотілося робити шеврони, символіку, тотеми, щоб вони охороняли хлопців», – каже Андрій Єрмоленко.

А вибір «тотемів» від Єрмоленка великий: є шеврони «парадний варіант», є на чорну польову форму, на «зеленку» чи «піщанку». Крім того, іменні нашивки з назвами батальйонів вже мають батальйони «Черкаси», «Донбас», «Кривбас», «Азов» та «Крук». У недалеких планах – шеврони для розвідки.
http://gdb.rferl.org/4EA1CAA1-5F9E-4...4EF_w640_s.jpg
http://gdb.rferl.org/5EE51732-0B00-4...4A7_w640_s.jpg

vinimm5 08.08.2014 00:22

https://pbs.twimg.com/profile_images...Y_400x400.jpegPavlo Klimkin

Цитата:

Наш консул в Ростові-на-Дону повідомляє: в Україну о 22:00 г. повернулися 48 бійців. На території РФ залишилися ще 5. Витягнемо і їх.

Zhora15 08.08.2014 07:11

Нічого в нас не змінеться
Пост користувача соц мережі
Цитата:

Всіх друзів, знайомих і не знайомих!!!!
ПРОШУ РЕПОСТ!!!!!
... Кінець, мені терпець вірвався! Хочу поділитися з шановним товариством випадком який стався сьогодні на нашій " славній" львіській митниці в аеропорту. Я дуже сподівалась ,що люди можуть таки мінятися, дуже! Але .... Для цього потрібно по-перше бути людиною, по-друге потрібно мати бодай хоч трошки совісті! Нажаль наші славні охоронці кордону у Львові як не мали іі ,так і ніколи не будуть мати!
А сталось наступне... Я і моі друзі , а всі ми живемо у Чікаго ,зібрали невелику передачу(20 кг) для бійців спецназу,які вже 4 місяці воюють за Украіну, включаючи ту срану, вибачте , львівську таможню і тих сволочів які там працюють! У тій передачі не було жодноі забароненноі речі... Тільки 2 комплекти мультікам , берці, Селокс (кровоспиняючий засіб) і усякі дрібнички які придатні у польових умовах і які в Украіні купити неможливо. Звичайний чемодан, переданий мною через маму моєі коліжанки відправився з Чікаго до Львова. Здавалось б що тут такого.... Та ні , зміна митноі служби Львіського аеропорту, який знаходиться в тій самій краіні у якій іде війна , вирішив що цей вантаж може опинитися у батальона спецназу тільки після хабара у $ 20.00 ....звичайно ,я можу написати ,що це була тільки добре відгодована вибілена курва у якомусь там званні " почетноі таможеніци" але думаю, що то міг бути будь хто з зміни яка працювала о 7 годині вечора в Середу 23 липня 2014 року. А виглядало це дійство так: митниця запропонувала дати ій 20 ку , на відмову зреагувала так: мені здається що у вас в чемодані є ... уявіть собі- броніжелет! І вона запропонувала п. О. пройти в кабінет для подальшого огляду.....в результаті якого мадам виявила " заборонені до ввозу медикаменти" у вигляді Селоксу! Який продається в звичайному американському супермаркеті у відділі товарів для подорожі! про який кожен день благать всі украінські телеканали, який кожен день люди з цілого світу збирають ,щоб наші хлопчики мали шанс залишитися живими!!!! І ця сука в пагонах з украінським гербом говорить до мами моєі товаришки, як що хочете це забрати - $20!!!!!! До якоі степені треба бути гидотою,щоб життя людей які тебе і твоіх дітей захищають ,оцінити в 20 американських доларів!!!!! Якою потворою жінка має бути , щоб наплювати на свій власний материнський інстинкт?! Чи вона впевнена ,що іі сини ганятимуть бухі по Львову , поки моі родичі будуть бити ворогів під Донецьком. Тому що вона нахалтурить на своій роботі на хабар щоб відкупити своіх! Я не знаю як звати ту суку, я не знаю як вона виглядає , але можу сказати ій і таким як вона точно-кара не обійде іх стороною! Я б забила на ту ситуацію як би перевозили , там 3 компа на продаж або ще щось на гендель.... Але це ж була допомога для хлопців які на війні за нас всіх! І от питання в мене , я знаю це з відчаю, а чи варто то все? Чи вартує посилати на смерть молодих гарних здорових хлопців заради того що б НІЧОГО НЕ ПОМІНЯЛОСЯ?
Завтра я буду дзвонити в аеропорт і спробую дізнатися ім'я цієі тварюки яка плюнула в душу кожній матері, яка вже не подивиться в очі своій дитині.....
І ще ,якщо цей пост таки якимось чином дійде до неі або хтось може себе впізнає.... пам'ятайте- війна скінчиться, хлопці повернуться і тоді ці двадцятки стануть вам поперек горла.....
Прохання до всіх- ПРОШУ РЕПОСТ!!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010